Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
nechcete se nekdo zbavit knizky Kveten 1945 v ceskych zemich????, | |
|
|
Mocny_Fanda:myslíš že bude kvalitní? Saly:Za kolik to prodáváš? |
|
|
|
Mocny_Fanda:jo,a dokonce laserový zaměřování | |
|
|
Nechcete někdo MNS 2000? | |
|
|
Perry napsal v č. 1109: airsoft.cz/shop/index.php?cPath=176_1_197 "mp40." |
|
|
|
Perry:Jestli máš stejnej názor na to že se to sem nehodí tak se přihlaš na: www.pruzkumpacov.wz.cz/hlavni.htm Tam pokecáme.To platí na všechny airsofťáky(Hlavně pro Adama). |
|
|
|
pošli mi pls odkaz na tu mp40. rád bych ji viděl..může bejt slušná-mno fuj teď si musím dát facku jakožto patriot ČSR a chválit něm.zbraň..NO FUJ | |
|
|
Perry napsal v č. 1107: Jo je a stojí POZOR-18000Kč.Pak je tu ještě ta ťamanka ta je za 600Kč "je mp40 softová zbraň?" |
|
|
|
tj...jedině ty vietnam version...ale ty asi nejsou vono je mp40 softová zbraň? já myslel že jenom tržnicovka... | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1104: Jak chceš.Navrni jinou diskusi a mi se připojíme. " takze zdar a silu v softeni " |
|
|
|
Perry napsal v č. 1102: Jo nad tím jsem taky přemejšlel.Zbraní je docela dost(tomson,MP40,M1911,Walter P38,....)No jo ale ty uniformy jsou drahý. " zbraně by museli bejt moderní nebo třeba thompson m1a1...a uniformy " |
|
|
|
Saly and Perry:koncim v diskuzi(je to mimo tema a nekdo by mi zase vynadal) takze zdar a silu v softeni | |
|
|
na štítku made in china a značka biwang nebo abebas | |
|
|
zbraně by museli bejt moderní nebo třeba thompson m1a1...a uniformy by na airsoft byla škoda...jedině nějaká replika od šikmooků | |
|
|
Perry napsal v č. 1099: jo,fakt by byla dobra naka druhovalecna jednotka(zbrane uniformy moc ne)-treba partyzani "já se přiznám-nejradši bych šel do armády ČSR 1918-1938" |
|
|
|
Perry napsal v č. 1099: No to já taky,kde ale vzít ty zbraňe.Myslíš že by jsi mněl šanci proti USMC? "já se přiznám-nejradši bych šel do armády ČSR 1918-1938 " |
|
|
|
já se přiznám-nejradši bych šel do armády ČSR 1918-1938 | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1096: Co Al-kaida? "no ACR nebo naky terousi " |
|
|
|
Nmáte někdo slušenosti s výstorojí ALP? www.alp-army.cz/index.php?str=1 Maj to čeští vojáci z zahraničních misích a máto i SOG. |
|
|
|
Saly napsal v č. 1095: no ACR nebo naky terousi "Jakej máš názor do krerý by jsi šel armády?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte