Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
jo, tak garda.mhk.cz/f_kfz222.php sou voni..... | |
|
|
víš bubu, já umím dělat s internetovajma vyhledávačema. Třeba existuje něco jako "seznam.cz" A tam je takový okénko a tam napíšeš co hledáš a oni ti to nabídne výsledky. Někdy je dobré to použít, když tě něco zajímá a chceš se o tom něco dozvědět. | |
|
|
na to sem zapomněl......jak si to poznal???? | |
|
|
je to celé na podvozku Avie | |
|
|
jen tak dodám, je to replika svařená z 4 a 6mm plechu s motorem z vybrakovaný avie.....majitelé jsou na fotce | |
|
|
bubu napsal v č. 1169: není potřeba
"na přání dodám fotky boku, vnitřku, zadku a detajly..."
bubu napsal v č. 1170: nebyl sem si jist, nyní již ano, skočáckou techniku tolik neznám "tak ty otazníky mě tam matou......je to odpověď nebo otázka???" |
|
|
|
mbbb:tak ty otazníky mě tam matou......je to odpověď nebo otázka??? | |
|
|
na přání dodám fotky boku, vnitřku, zadku a detajly..... | |
|
|
bubu napsal v č. 1167:
"ale ten typ....."
mbbb napsal v č. 1166: "Sd.Kfz.222??? " |
|
|
|
to vim taky, že je to skopčácký, když s tím ůtočily Němci, na českou celnici......ale ten typ..... | |
|
|
Sd.Kfz.222??? hlavně je to ale skopčácký | |
|
|
tak bude asi německej ne? | |
|
|
jo sem poznal.....a dokonce, podle označení byl u Panzer Division "Grossdeutschland" ještě dodám že to jezdilo a bylo to naposledy viděno na akci Celnice2005 na dělostřelecké tvrzy Hanička ve vých. čechách.... | |
|
|
obrněnej vůz zřejmě | |
|
|
nevim kam s tím tak to hodim sem....nevíte co to je zač??? sweb.cz/bubu.medvedin/DSC02392.jpg |
|
|
|
Pánové, poraďte mi jestli někdo znáte dobrou literaturu k tématu chladných zbrají československé republiky (šavle, kordíky, tesáky, bodáky). Mně je známa jen výborná kniha Morávek, Karel; Moudrý, Petr. Československé chladné zbraně 1918-1994. Praha : ARS-ARM, 1995 Je ještě něco jiného??? |
|
|
|
Perry: ta s kolimátorem je na prd, ale ta elektrika by mohle být dobrá | |
|
|
díky egli..dojal jsi mne | |
|
|
egli napsal v č. 1156: Díky za airsoft. "s airsoftem se přesuňte do tlachání" |
|
|
|
No tak pánové nestačilo by to už?To cenání o airsoftu se opravdu nepatří ale nepatří sem ani vzájemné napadání.Navrhuji proto skončit se vším kromně toho týkajícího se prodeje,shánění různých věcí atd..Alternativu vidím v tom že se můžeme bavit o airsoftu v některé jiné části Diskuzního fora.Např.Můžeme si najít nějáké nevyužívané téma. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte