Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Perry napsal v č. 1272: Černých můžu sehnat vagón... "hlavně aby měla nějakou cifru v rámci mých možností tak do 500...klidně i černá z CO skladu..." |
|
|
|
Si myslím, že těch 500 nebude ani potřeba, ale řemínky a vnitřek bude asi potřeba vyměnit | |
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 1271: hlavně aby měla nějakou cifru v rámci mých možností tak do 500...klidně i černá z CO skladu... "se ti po ní podívám... pak mi dej kontakt" |
|
|
|
Perry napsal v č. 1242: se ti po ní podívám... pak mi dej kontakt "jestli mají vz.32 tak ji beru" |
|
|
|
Ero napsal v č. 1257: Nebo nějaké muzeum, které jich má více, viz třeba areál Darkoviček, jen tam jsou umístěny 4 kusy téček a jedno sučko"Ve skladech armády byly T-34/85 uloženy až do roku 1990. Tak třeba tam ještě nějaký budou " (děkuji Ondrahovi za informace o počtu tanků T34/85 v areálu muzea) |
|
|
|
vysadkar 2 napsal v č. 1260: bohužel od jednoho známého....ale jestli chceš,tak mají buď na www.army-shop.cz docela levné jehličky, nebo v Kostelci nad Orlicí mají myslím taky v armyshopu levný jehličí... "pro PERRY:odkud sis to objednal? (ty jehlicaky) diky za odpoved " |
|
|
|
vysadkar 2 napsal v č. 1258: Tu prodávají skoro v každém armyshopu."schanim soupravu jehlicaku.nemate nekdo na prodej?" U nás v Trutnově mají komplet zhruba za 500Kč,čepici za 50Kč a kanady vz.60 za 700Kč BTW-Jehličky jsou výborné pro práci v lese |
|
|
|
vysadkar 2 napsal v č. 1258: právě mám objednanou soupravu vz.60 za 500kč-kalhoty,bunda,kabát... "schanim soupravu jehlicaku.nemate nekdo na prodej?" |
|
|
|
Ve skladech armády byly T-34/85 uloženy až do roku 1990. Tak třeba tam ještě nějaký budou | |
|
|
dušan napsal v č. 1255: To asi nebude lehký...můžeš se zkusit domluvit se starostou nějaké obce,kde je nějaké to "Téčko" umístěné na podstavci...."Mám takú zvláštnu otázku. Hladám skutočný tank T-34 do múzea." (problém je,jestli už nejsou všechny pryč.....každopádně jsem někde slyšel,že jeden člověk takhle koupil MiG-15 za 1000kč) |
|
|
|
Čaute, Mám takú zvláštnu otázku. Hladám skutočný tank T-34 do múzea. Šlo by aj o T-54M,T-55. Máme už leteckú techniku Mig-15,19,3 ks Mig-21, Su-7, L-410, Mi-2, AN-2 a L-29. Ale chcem tam 1 tank. Ja viem že terajšej dobe to bude problém. Ak náhodov viete dať nejaký tip tak budem povďačný. |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1249: Potřebuju ji protože rekeostruujem objekt KŽ-1 a lafeta je docela podstatná součást vybavení, které chybělo a dosud se nám ji nepodařilo sehnat. "Na co ti bude ta lafeta?" |
|
|
|
schanim lafetu UL-1 za cenu šrotu klidně i za víc i ve špatném stavu | |
|
|
Sháním knihu ARMÁDNÍ GENERÁL LUDVÍK KREJČÍ V DOKUMENTECH A FOTOGRAFIÍCH .Nemá ji někdo? | |
|
|
Perry napsal v č. 1242: československý se myslej většinou oceláky z totáče....ale kdyby měli "Vejce" tak taky beru "jestli mají vz.32 tak ji beru" |
|
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 1238: jestli mají vz.32 tak ji beru "U nás mají jen českolslovenský" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 1239: měl... ale přeformovali se na AK47..... "nebo kontaktuj Mocneho_Fandu ,ten jich má (měl..?) pár na prodej.." |
|
|
|
Ahoj nevíte někdo o dvojnožce na samopal vzor 58 za nějakou rozumnou cenu nebo výměnu za jiné militárie? | |
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 1238:
"Nazdárek, potřeboval bych, jestli někdo nevíte, kde mám sehnat Německou helmu...U nás mají jen českolslovenský...Stačí odkaz..."
|
|
|
|
Nazdárek, potřeboval bych, jestli někdo nevíte, kde mám sehnat Německou helmu...U nás mají jen českolslovenský...Stačí odkaz... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte