Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
jo a ještě něco - mám protektorátní známky-30h,50h,5h a chtěl bych se zeptat jestli byly i nějaké jiné. | |
|
|
mbbb napsal v č. 1334: Nějak tě nechápu "co z toho máte, že seženeta nějaký "podivuhodný" kalhoty? Co z toho kdo má, že se oblíká za nácka a běhá někde na amatérském divadle v přírodě?" |
|
|
|
mbbb: já nedělám skopčáky a ani si na ně nehraju,já jenom sbírám! | |
|
|
TomasWAGM napsal v č. 1335: třeba k těm špuntům má nějaký vztah."mbbb: Koníček je koníček... Někdo má třeba koníčka sbírání špuntů od plechovek. A ten z toho má co???" Já nějak nechápu, jak někdo mlůže mít vztah, nebo ho bavit dělat skopce |
|
|
|
Ero : asi to tak bude...nechám si je | |
|
|
TomasWAGM napsal v č. 1333: To bys udělal nejlíp, lestli k nim máš lásku a nebo to je i nějaká rodinná památka (třeba děda u RG)"no jo .. takže to třeba anki neprodám..." Nikdy je neprodáš za takovou cenu jakou bys chtěl. (a takhle můžeš říkat, že máš doma kalhoty, který byly patrně až v Africe) |
|
|
|
mbbb: Koníček je koníček... Někdo má třeba koníčka sbírání špuntů od plechovek. A ten z toho má co??? |
|
|
|
co z toho máte, že seženeta nějaký "podivuhodný" kalhoty? Co z toho kdo má, že se oblíká za nácka a běhá někde na amatérském divadle v přírodě? |
|
|
|
no jo .. takže to třeba anki neprodám... | |
|
|
TomasWAGM napsal v č. 1331: Jo aha. No v cizině určitě přes 10 000, ale u nás to za tolik neudáš, u nás možná (a to opravdu v nejlepším případě) za 5 000 a ještě tě budou podezřívat že je to replika "Ale prd ,já kvůli těm gatím(viz č. 1321)" |
|
|
|
Ale prd ,já kvůli těm gatím(viz č. 1321) | |
|
|
TomasWAGM napsal v č. 1329: Rusa zvládneš i pod 10 000, ale vypadáš jako šupák "Ero: řikate víc jak 10 000? to je dobrý..." Ale němce pod 10 000 ani náhodou, to spíš pod 20 000 |
|
|
|
Ero: řikate víc jak 10 000? to je dobrý... | |
|
|
Worchester napsal v č. 1312: Hm, osobně jsem o tom neuvažoval, protože jsem za války nežil a v dnešní době je to prakticky jedno( když nepropaguješ nacismuz tak to je každýmu ukradený). Osobně se zajímám taky o německou výzbroj ale nikdy bych za ně nechtěl bojovat!!!!!!!!, (takže nechci slyšet nic o tom že jsem nacista nebo něco podobnýho !!!!!!) "To by sis za války taky říkal?" |
|
|
|
Ero napsal v č. 1326: no, nejsem si jistý ale kamarád sehnal za 2200Kč ale je to trochu delší doba "Mosin-Nagant 4400Kč" |
|
|
|
bubu napsal v č. 1325: To bych řek Mosin-Nagant 4400Kč , Mauser 98k 7500kč (plus, mínus) "že do toho tak zasahuji, Mosin-nagant je levnější než Mauser" |
|
|
|
že do toho tak zasahuji, Mosin-nagant je levnější než Mauser | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1323: Samozřejmě, já myslím nejlevnějšího rusa. "jasně, a co kabát,...? A zbran je jaksi cenově různá - 4000 - 20000. "
xfish5 napsal v č. 1323: Přesně tak, je to všechno o peněních akolikrát jsou ty ceny opravdu děsivý "Hmmm, jen musíš mít prachy... A sežen ted mausera..." Jo, Mausera sehnat není takovej problém ale zase- peníze |
|
|
|
Ero napsal v č. 1318: jasně, a co kabát,...? A zbran je jaksi cenově různá - 4000 - 20000.
"Za 10 000 tisíc máš slušnýho rusa i ze zbraní "
Ero napsal v č. 1318: Hmmm, jen musíš mít prachy... A sežen ted mausera... "Nic se neshání lehčeji než WH nebo W-SS." |
|
|
|
TomasWAGM napsal v č. 1321: Jestli jsou ve výborným stavu, tak v zámoří (v přepočtu na naše) i přes 10 000. "-cena???" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte