Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
jo. tak já mám origoše háá háá sou po chemickým čištění , byli pěkně zas***** -cena??? |
|
|
|
TomasWAGM napsal v č. 1319: O jakých, máš na mysli určitý tip? Jinka origo seženeš těžko a když tak dost draho. Replika stojí okolo 2000 kč ale v čechách se špatně shání "sháním info o dlouhých kalhotech afrikakorps - cena ,popis atd." |
|
|
|
sháním info o dlouhých kalhotech afrikakorps - cena ,popis atd. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1315: Za 10 000 tisíc máš slušnýho rusa i ze zbraní "Pokud chceš nějakou dost dobrou tak dáš i se zbraní kolem 20 000."
xfish5 napsal v č. 1317: Nic se neshání lehčeji než WH nebo W-SS. "No co, já žádnýho čecha nedělam, dělam WH a problém nemám se scháněním věcí... " |
|
|
|
No co, já žádnýho čecha nedělam, dělam WH a problém nemám se scháněním věcí... | |
|
|
Ero napsal v č. 1314: Samozřejmě a sovětské zbraně a krmivo do nich je také levnější.Ale když člověk nemá žádné citové vazby (samozřejmě pozitivní) k danému státu tak mu je k prdu, že je výstroj a výzbroj levná . "Taky je důležité že uniforma rusa je nejmíň o polovičku levnější než němce" |
|
|
|
"Taky je důležité že uniforma rusa je nejmíň o polovičku levnější než němce "
Jo, ale nějaká šaškovská! Pokud chceš nějakou dost dobrou tak dáš i se zbraní kolem 20 000. |
|
|
|
Worchester napsal v č. 1310: "Ale také mě to štve, každý chce dělat nácka....." Nácka, spojence nebo rusa, to je jedno ne , hlavně že se lidi na akcích baví. Ostatně jsem viděl že dost lidí dělá raději rusy, takže si myslím že je to vyrovnaný. Také dost lidí si pořidí nejen německou uniformu, ale i jinou uniformu. |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1304: Objevují se i originály, a to dost často, i když je to trochu dražší. Ale také mě to štve, každý chce dělat nácka.....
"Debilní věci na debilní německý uniformy sou všude - alespoň tedy repliky"
Streso napsal v č. 1308: Ano, to lze. Největší problém v jeho úpravě je límce, ten by se měl udělat nový, a také v úpravě kapes.
"A co prvorepublikového četníka?"
xfish5 napsal v č. 1309: A jak dlouho si to sháněl?
"Nestěžuju si, zatím jsem sehnal vše a i za slušnou cenu."
mbbb napsal v č. 1304: Myslíš jezdecké kalhoty, že? "kámoš má zase kalhoty inspektora FS" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 1305: Nestěžuju si, zatím jsem sehnal vše a i za slušnou cenu. "Sehnat se dá všechno, horší je to platit..." |
|
|
|
fusilier napsal v č. 1306: A co prvorepublikového četníka? "To máš recht, ze švýcara Čs. uniformu nepřešiješ" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 1305: Já tě asi přetáhnu!!! "O tom to je. Sehnat se dá všechno, horší je to platit..." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1304: To máš recht, ze švýcara Čs. uniformu nepřešiješ "Debilní věci na debilní německý uniformy sou všude - alespoň tedy repliky" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1304: a safra
"hoši, kámoš má zase kalhoty inspektora FS, který obléknu i já "
mbbb napsal v č. 1304: O tom to je. Sehnat se dá všechno, horší je to platit... "musíš mít konexe, no. " |
|
|
|
hoši, kámoš má zase kalhoty inspektora FS, který obléknu i já ale obecně tehdy byli lidi o hodně subtilnější a menší
xfish5 napsal v č. 1300: musíš mít konexe, no."Ano, na 1. rep. je problém schánět věci a to i repliky, prostě nejsou." Debilní věci na debilní německý uniformy sou všude - alespoň tedy repliky |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1298: To je svatá pravda, ty rajtky jsou tež šíleně úzké v oblasti lýtek(a to mám úzké nohy), asi tehdy byli lidé subtilnější "Jen bych chtěl dneska vidět někoho, kdo je obuje " |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1300: To je vidět. Je to hrůza, když na nějaké akci má četník na sobě sovětské/ČSLA půllitry. "Ano, na 1. rep. je problém schánět věci a to i repliky, prostě nejsou." |
|
|
|
Ano, na 1. rep. je problém schánět věci a to i repliky, prostě nejsou. | |
|
|
mbbb napsal v č. 1298: Jestli myslíš, že problémem je velikost, tak to je také můj problém. Narazil jsem na několik bot jezdeckých, ale i jiných holinek, které byli až "po kolena". Jejich problém vtkví v tom, že "pro mě" všechny doposud, zkoušené prvorepublikové holínky jsou úzké v nártu "Jen bych chtěl dneska vidět někoho, kdo je obuje" Krom toho jsem často narazil na boty velikosti 7-8.Velikosti 9, v dobrém stavu je docela málo. Fusilier: Pokud děláš armádu tak jsou docela dobře k sehnání ovinovačky a pokud chceš dělat jiné ozbrojené složky dají se také sehnat kožené kamaše (pro četnictvo v přírodní barvě, pro policii FS černé barvy). |
|
|
|
fusilier napsal v č. 1295: mám 4 páry vysokých kožených bot - nebyly tehdy přímo jezdecké - dva páryjsou po FS - černé i hnědé a docela v dobrém až suprovém stavu. Jen bych chtěl dneska vidět někoho, kdo je obuje "Dají se ještě dnes sehnat armádní jezdecké boty z první republiky k rajtkám? Nebo případně alespoň kopie?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte