Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
![]() |
jo. tak já mám origoše háá háá sou po chemickým čištění , byli pěkně zas***** -cena??? |
|
|
![]() |
TomasWAGM napsal v č. 1319: O jakých, máš na mysli určitý tip? Jinka origo seženeš těžko a když tak dost draho. Replika stojí okolo 2000 kč ale v čechách se špatně shání "sháním info o dlouhých kalhotech afrikakorps - cena ,popis atd." ![]() |
|
|
![]() |
sháním info o dlouhých kalhotech afrikakorps - cena ,popis atd.![]() |
|
|
![]() |
xfish5 napsal v č. 1315: Za 10 000 tisíc máš slušnýho rusa i ze zbraní "Pokud chceš nějakou dost dobrou tak dáš i se zbraní kolem 20 000." ![]()
xfish5 napsal v č. 1317: Nic se neshání lehčeji než WH nebo W-SS. "No co, já žádnýho čecha nedělam, dělam WH a problém nemám se scháněním věcí... " ![]() |
|
|
No co, já žádnýho čecha nedělam, dělam WH a problém nemám se scháněním věcí... ![]() |
|
|
|
![]() |
Ero napsal v č. 1314: Samozřejmě a sovětské zbraně a krmivo do nich je také levnější.Ale když člověk nemá žádné citové vazby (samozřejmě pozitivní) k danému státu tak mu je k prdu, že je výstroj a výzbroj levná "Taky je důležité že uniforma rusa je nejmíň o polovičku levnější než němce" ![]() |
|
|
"Taky je důležité že uniforma rusa je nejmíň o polovičku levnější než němce "
Jo, ale nějaká šaškovská! ![]() |
|
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 1310: "Ale také mě to štve, každý chce dělat nácka....." Nácka, spojence nebo rusa, to je jedno ne ![]() ![]() |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 1304: Objevují se i originály, a to dost často, i když je to trochu dražší. Ale také mě to štve, každý chce dělat nácka.....
"Debilní věci na debilní německý uniformy sou všude - alespoň tedy repliky"
Streso napsal v č. 1308: Ano, to lze. Největší problém v jeho úpravě je límce, ten by se měl udělat nový, a také v úpravě kapes.
"A co prvorepublikového četníka?"
xfish5 napsal v č. 1309: A jak dlouho si to sháněl? "Nestěžuju si, zatím jsem sehnal vše a i za slušnou cenu." ![]()
mbbb napsal v č. 1304: Myslíš jezdecké kalhoty, že? "kámoš má zase kalhoty inspektora FS" |
|
|
Fuky napsal v č. 1305: Nestěžuju si, zatím jsem sehnal vše a i za slušnou cenu. "Sehnat se dá všechno, horší je to platit..." ![]() |
|
|
|
![]() |
fusilier napsal v č. 1306: A co prvorepublikového četníka? "To máš recht, ze švýcara Čs. uniformu nepřešiješ" ![]() |
|
|
![]() |
Fuky napsal v č. 1305: Já tě asi přetáhnu!!!"O tom to je. Sehnat se dá všechno, horší je to platit..." ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 1304: To máš recht, ze švýcara Čs. uniformu nepřešiješ "Debilní věci na debilní německý uniformy sou všude - alespoň tedy repliky" |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 1304: "hoši, kámoš má zase kalhoty inspektora FS, který obléknu i já " ![]() ![]()
mbbb napsal v č. 1304: O tom to je. Sehnat se dá všechno, horší je to platit... "musíš mít konexe, no. " |
|
|
![]() |
hoši, kámoš má zase kalhoty inspektora FS, který obléknu i já ![]() ale obecně tehdy byli lidi o hodně subtilnější a menší
xfish5 napsal v č. 1300: musíš mít konexe, no."Ano, na 1. rep. je problém schánět věci a to i repliky, prostě nejsou." Debilní věci na debilní německý uniformy sou všude - alespoň tedy repliky |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 1298: To je svatá pravda, ty rajtky jsou tež šíleně úzké v oblasti lýtek(a to mám úzké nohy), asi tehdy byli lidé subtilnější "Jen bych chtěl dneska vidět někoho, kdo je obuje " |
|
|
![]() |
xfish5 napsal v č. 1300: To je vidět. Je to hrůza, když na nějaké akci má četník na sobě sovětské/ČSLA půllitry. "Ano, na 1. rep. je problém schánět věci a to i repliky, prostě nejsou." |
|
|
Ano, na 1. rep. je problém schánět věci a to i repliky, prostě nejsou. | |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 1298: Jestli myslíš, že problémem je velikost, tak to je také můj problém. Narazil jsem na několik bot jezdeckých, ale i jiných holinek, které byli až "po kolena". Jejich problém vtkví v tom, že "pro mě" všechny doposud, zkoušené prvorepublikové holínky jsou úzké v nártu "Jen bych chtěl dneska vidět někoho, kdo je obuje" ![]() Krom toho jsem často narazil na boty velikosti 7-8.Velikosti 9, v dobrém stavu je docela málo. Fusilier: Pokud děláš armádu tak jsou docela dobře k sehnání ovinovačky a pokud chceš dělat jiné ozbrojené složky dají se také sehnat kožené kamaše (pro četnictvo v přírodní barvě, pro policii FS černé barvy). |
|
|
![]() |
fusilier napsal v č. 1295: mám 4 páry vysokých kožených bot - nebyly tehdy přímo jezdecké - dva páryjsou po FS - černé i hnědé a docela v dobrém až suprovém stavu. Jen bych chtěl dneska vidět někoho, kdo je obuje "Dají se ještě dnes sehnat armádní jezdecké boty z první republiky k rajtkám? Nebo případně alespoň kopie?" ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte