Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
fusilier napsal v č. 1295: Ty asi jentak neseženeš a když tak nejspíš v takovým stavu že se nebudou dát nosit."Dají se ještě dnes sehnat armádní jezdecké boty z první republiky k rajtkám? Nebo případně alespoň kopie?" Ale můžeš si je nechat ušít na zakázku, ale to výjde hodně draho |
|
|
|
fusilier napsal v č. 1295: "Dají se ještě dnes sehnat armádní jezdecké boty z první republiky k rajtkám? Nebo případně alespoň kopie?" Sehnat se dá všechno. Boty ale špatně. |
|
|
|
Dají se ještě dnes sehnat armádní jezdecké boty z první republiky k rajtkám? Nebo případně alespoň kopie? | |
|
|
fusilier napsal v č. 1293: This is not my cup of tea, sorry. Příště se na to mrknu "soudím také podle věže a pojezdových kol" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1292: Asi takhle já jsem tomu správcovi taky asi nebyl příliš sympatický. A o těch tancích jsme se bavili a on mám dojem říkal že fakt nějaké válečné stroje tam budou. soudím také podle věže a pojezdových kol "Tak jestli soudíš podle stop po zásahu, tak je to skutečně směrodatný ukazatel A bavil se správce, on se většinou moc nebaví, ale třeba jsi mu byl sympatyčtější než já" |
|
|
|
fusilier napsal v č. 1291: To je putna jestli 4, 7 nebo třeba 20. Kvůli počtu jsme se o tom nebavili, ale dík za opravu, netuším teď už vůbec kolik jich tam stojí Já vím o čtyři+jedno.... Z války?! Tak jestli soudíš podle stop po zásahu, tak je to skutečně směrodatný ukazatel A bavil se správce, on se většinou moc nebaví, ale třeba jsi mu byl sympatyčtější než já "četaři nic proti, ale těch téček tam je 7 plus samozřejmě jedno SU nedávno jsem je zkoumal a bavil jsem se s tamějším správcem. Mám dojem že snad dvě téčka pocházejí ještě z války ale nejsem si jistý. Jedno určitě protože jsou na něm stopy po zásahu. Jestli budu mít čas mohl bych se toho správce zeptat." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1269: četaři nic proti, ale těch téček tam je 7 plus samozřejmě jedno SU nedávno jsem je zkoumal a bavil jsem se s tamějším správcem. Mám dojem že snad dvě téčka pocházejí ještě z války ale nejsem si jistý. Jedno určitě protože jsou na něm stopy po zásahu. Jestli budu mít čas mohl bych se toho správce zeptat. "Nebo nějaké muzeum, které jich má více, viz třeba areál Darkoviček, jen tam jsou umístěny 4 kusy téček a jedno sučko (děkuji Ondrahovi za informace o počtu tanků T34/85 v areálu muzea)" |
|
|
|
Měl by nějaký fanda na ruční zbraně zájem o katalogy puškařských firem: K.J.Homolka, České Budějovice, rok vydání 1910 František Dušek, Opočno, rok vydání 1907 Není to v moc dobrém stavu. Pro mne to nemá moc cenu. |
|
|
|
blitz napsal v č. 1288: Já si sehnal československý, ten přebarvil a dal místo očka háček, a je jak WH či SS... "Hledám někoho kdo dělá repliky kožených opasků pro WH , LW , SS - pouze opasky bez přezek. Poradíte prosím? Děkuji." |
|
|
|
Hledám někoho kdo dělá repliky kožených opasků pro WH , LW , SS - pouze opasky bez přezek. Poradíte prosím? Děkuji. | |
|
|
Hlednám nějakou stránku, kde by byly mapy ze druhé světové války. neznáte prosím nějakou? na internetu nemůžu nic najít |
|
|
|
Zero napsal v č. 1285: Převádím do Dotazů "Ahoj lidi, sháním do školy co nejvíc info o exilové vládě a Velké Británii - vzájemné vztahy během let 42-45. Pokud byste mi o tom mohli něco napsat, tak budu moc rád. Nejsem žádný odborník na 2.WW tak beru všechno co jde... Odpovědi buď sem na fórum, nebo na adresu [email protected] Děkuju vám moc" |
|
|
|
Ahoj lidi, sháním do školy co nejvíc info o exilové vládě a Velké Británii - vzájemné vztahy během let 42-45. Pokud byste mi o tom mohli něco napsat, tak budu moc rád. Nejsem žádný odborník na 2.WW tak beru všechno co jde... Odpovědi buď sem na fórum, nebo na adresu [email protected] Děkuju vám moc | |
|
|
dalibor napsal v č. 1281: Klobúk dole. Ďakujem. Ahoj "Tot vše.D." |
|
|
|
AD T-34/85 ve stavu AČR KČM -katalogové číslo materiálu v uskupení zbraně a technika pro tank střední T-34 bylo zrušeno. Zbylý materiál byl převeden do uskupení školní pomůcka. Tot ofic výnos informačního systému logistiky AČR. Jako školní pomůcka je evidováno 7 ks skupin a podskupin z T-34(v některých případech to asi bude kompletní tank, ale to se nedá říct) na různých základnách AČR. Dále patří pod učební pomůcky cca 3 tanky v muzeu v Lešanech, jejichž zařazení je poněkud nejasné, nebot ISL pochopitekně nezná pojem tank v museu. Tot vše.D. |
|
|
|
dalibor napsal v č. 1279: Budem povďačný ak to zistíš. Ahoj "Řeknu kamošovi at se podiva do ISLu , jestli jsou nějaké T-34/85 ve stavu AČR. On mimochodem spravuje děla, a má pod sebou hodně muzeální kousky." |
|
|
|
"Ve skladech armády byly T-34/85 uloženy až do roku 1990. Tak třeba tam ještě nějaký budou ""
Řeknu kamošovi at se podiva do ISLu , jestli jsou nějaké T-34/85 ve stavu AČR. On mimochodem spravuje děla, a má pod sebou hodně muzeální kousky. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 1274: "Černých můžu sehnat vagón..." Tak schválně zda ho seženeš, předběžně jeden vagón objednávám Mám na tebe dotaz - nemáš doma náhodou čtečku na paměťové karty Secure Digital? |
|
|
|
Streso napsal v č. 1275: Školu mám na žižkově... "kde? v Libni nebo v Karlíně?? " |
|
|
|
Fuky: za kolik jsi schopen je pořídit? PS: mám pro Tebe hodně nábojů |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte