Výstroj a výzbroj 2.sv.v.
|
|
---|---|
jirik napsal v č. 892: A nastává dilema. Vzhledem k cenám bych tedy doporučoval vybrousit bodák "Ovšem takto zase poškodíš vzduchovku " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 891: Znehodnocení bajonetu se dá zabránit tím, že naopak ubrousíš kousek z obvodu předku hlavně vzduchovky. Ovšem takto zase poškodíš vzduchovku "Bajonet nedosedne přes okruží, čili je nutno vybrousit zevnitř okruží. Takže to, pokud si s tím člověk pohraje, jde, nicméně se tím bodák znehodnotí." |
|
|
|
fik204 napsal v č. 889: Bajonet nedosedne přes okruží, čili je nutno vybrousit zevnitř okruží. Takže to, pokud si s tím člověk pohraje, jde, nicméně se tím bodák znehodnotí. "Chtěl bych vědět jestli na vzduchovku vz.47 jde upevnit bajonet vz.24.Předem děkuji za odpověd." |
|
|
|
fik204 napsal v č. 889: "Chtěl bych vědět jestli na vzduchovku vz.47 jde upevnit bajonet vz.24.Předem děkuji za odpověd" nejde, bez úpravy nejde |
|
|
|
Chtěl bych vědět jestli na vzduchovku vz.47 jde upevnit bajonet vz.24.Předem děkuji za odpověd. | |
|
|
Jak bys to moh vědět? Jasně napsal hliněnou. | |
|
|
Moby napsal v č. 886: asi myslí hliníkovou "Hliněnou? To bude asi od římskejch legií. Velká vzácnost" |
|
|
|
Hliněnou? To bude asi od římskejch legií. Velká vzácnost. | |
|
|
čau lidi chtěl jsem se vás optat..........mam hliněnou identifikační známku je na ní napsáno 2./Pb.13 a pod ní 248 mohli by jste mi napsat k jakému oddílu patřil atd....jak se tyto známky pohybují cenově koupil jsem jednu za 350,- tak abych věděl jak jsem na tom?????předem díky mailto:[email protected] | |
|
|
Rád by som mal americkú uniformu výsadkara 2sv. vojna airborne 101 st cena dohodov na ramene je hlava orla dakujem mail: [email protected] | |
|
|
Tak už jsem to našel, prý se jedná o batoh SA www.armyzdar.cz/index.php?pg=shop&id_pro... jestli je to ovšem spolehlivá informace... |
|
|
|
měl bych prosbu, zda by tohle telátko nedokázal někdo identifikovat hartmann.valka.cz/fotogalerie/upload/tele01.jpg hartmann.valka.cz/fotogalerie/upload/tele02.jpg hartmann.valka.cz/fotogalerie/upload/tele03.jpg hartmann.valka.cz/fotogalerie/upload/tele04.jpg |
|
|
|
pq58 napsal v č. 880: Ale to asi nebyla militárie, spíš "lidová tvořivost", ne? Kam to jezdíš na tábor? Znám ale jednoho (skautskýho) vůdce, co by si ji teda nechal pro sebe . "sem našel v taborni jidelne lžici s hakovym křižem" |
|
|
|
Krojc napsal v č. 879: před třemi lety sem našel v taborni jidelne lžici s hakovym křižem....chtěl sem si ji vzit domů bohužel vedoucí ji zabavil(asi pro vlastní potřebu.. ) "a na spodní straně hrnků na kávu v jídelně byl nápis SS-Kantine...To by si dneska sběratelé militárií pošmákli" |
|
|
|
kulometčík napsal v č. 772: V Moravské Třebové byly ještě v roce 1962 ve všech ročnících VŠJŽ používány spinky(nepůvodní) a letní uniformy z vybledlého plátna pouštní barvy (původní)s patrným tmavším místem po odpárané orlici, při zimním výcviku lyže s nápisem oznamujícím v němčině, že patřily nějakému pluku horských myslivců a na spodní straně hrnků na kávu v jídelně byl nápis SS-Kantine...To by si dneska sběratelé militárií pošmákli "německé se používaly po válce v československé armádě ke křuskám, v zelené barvě pro vojsko" |
|
|
|
Myslím, že toto stojí za to vidieť: www.flat4.org/forum/viewtopic.php?t=3634 |
|
|
|
tomks napsal v č. 876: Fotku bys neměl ? "telefon siemens z roku 1940 (s orlicí) nástěnný.kolik asi má cenu???" |
|
|
|
telefon siemens z roku 1940 (s orlicí) nástěnný.kolik asi má cenu??? | |
|
|
Nevíte někdo v jaký měsíc roku 1944 byl do Wehrmachtu zařazen maskovací potisk Bahenní vzor "sumpfmuster" viz. www.panzermc.cz/bahno-novy.htm díky moc | |
|
|
Celkem zajímavé video,střelba z FG 42 www.youtube.com/watch?v=BXWTVNc5-i0&sear... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj a výzbroj 2.sv.v.