Konstrukce tanků
|
|
---|---|
nemetko napsal(a) v č. 181: "zmenili filozofiu svojej konstrukcnej skoly po tom co videli T-34. " Jistě, a píšu to tu po několikáté. Existence velkých počtů T-34 je donutila postavit tank moderní koncepce, navíc byl jako tank značně výrobně jednodušší. Je tak krajně logické, že Němci nešli francouzskou cestou odlévaného pancíře, ale ruskou cestou, se kterou měli největší zkušenosti. Na tomhle se snad shodnem všichni. To o co tu od začátku kráčí je výrok o kopírování koncepce T-34, ba přímo jeho některých konstrukčních skupin, což je hovadina velikosti Bushovo ega... |
|
|
|
Dzin (165): No neviem. Pokiaľ sa nemýlim tak M256 je licenčný Rheinmetal z Leo2 A1-A5 a to je L44. | |
|
|
Jeje prave som vyjadril svoj nazor cim som si naklonil jednu polovicu Fronty a druhu postval proti sebe :) | |
|
|
menim to na chvilu na chat, ale poviem Ti to takto, hadajte sa ako dlho chcete, pravda je ta, ze nemci zmenili filozofiu svojej konstrukcnej skoly po tom co videli T-34. Tym padom mate pravdu obaja, Panther bol v sirokych suvislostiach inspirovany T-34 ale jeho kopia to nebola | |
|
|
Jedna věc je mít odlišný názor, druhá je pak dokolečka opakovat naprostou hovadinu, jenom proto, že to je zažitý zkomolený názor... Gryzlov má nyní možnost celý rok poznávat sovětskou techniku v praxi, třeba až se vrátí bude mluvit jinak A u Ondíka se domnívám, že kdyby mi chtěl vsugerovat, že Panther používá některé konstrukční prvky z T-34, tak to udělal během dopoledne, či by mě sjel po e-mailu... |
|
|
|
DuGalle napsal(a) v č. 176: "Proč Gryzlov?" neviem, tak ma napadol a je to jeden z ludi medzi ktorych radim aj Dzina A johnyho, a zabudol som Ondika a Glynwelda a netusim este koho, ludia ktory sice mozu mat iny nazor ale aspon sa vyznaju. a dost casto vedia o com sa hadaju |
|
|
|
Za normálních okolností mě jeden Dzin nechává naprosto v klidu, ba ještě se pobavím. Dneska je situace drobíček jiná, nemluvě o tom že už několik hodin tady ťukám do klávesnice jako fretka abych stíhal odpovídat na věci, které se mě nějak týkají... | |
|
|
DuGalle: vydis, a v tom je ten problem. ja se te nesnazim ani v nejmencim odstavit do blazince, vsechnu praci vykonas za me. | |
|
|
nemetko: Proč Gryzlov? Já jsem alergickej akorát na Mesiáše, dneska mě vytočil Johny a Dzin to úspěšně stupňuje na dobrou noc Tzn. zítra už žádné trio nebude, zůstane pouze můj obdiv k Mesiášovi a jeho prorockým vizím... |
|
|
|
Algernon - jo, je to velice věhlasná instituce tebou zmíněného typu, nacházející se cca 20km od Plzně... Fra Diavolo - tady s tím nemám nic společného, mám na mysli své stránky. A jestli se tam nedostane půlka Příbramska nebo odkud Dzin je, to je mi srdečně šumafuk. Stejně tam z té oblasti určitě byl akorát Dzin, a to ještě pouze zhodnotit, co všechno je tam blbě |
|
|
|
DuGalle napsal(a) v č. 171: "magické trio Mesiáš, Johny a Dzin" hej a co chudak Gryzlo? A iny na ktorych si zabudol? Inak v jednom mas DuGalle pravdu. Spravne oznacenie KingTigra bolo Tiger ausf. B, pretoze od 44teho bolo zrusene oznacenie Pz I-VI a pouzivalo sa iba bojove meno, preto aj PzV G bol iba Panther ausf G |
|
|
|
Hmm, ale kdyz se sem nekdo bude snazit dostat a kvuli jiste osobe D... mu to nepude tak se asi nasere | |
|
|
No třeba na tebe se nedá reagovat jinak než s nadhledem. Jinak už bych polykal prášky na nervy, magické trio Mesiáš, Johny a Dzin by mě zcela jistě dostalo do Dobřan | |
|
|
Moment, ty nekdy na neco reagujes s nadhledem??? To chce klid a nohy v teple... | |
|
|
Né celá, základ je vždycky stejný, takže sice nebloknu konkrétní počítač, ale rovnou celou oblast... | |
|
|
To DuGalle: Estli ma dial up, tak je ti IP prd platna, protoze ip se generuje u providera pzi kazdym prihlaseni a vzdycky je jina | |
|
|
Tím že akorát stupňuješ mojí nasranost z Johnyho příspěvků. Ale můžeš ještě přitlačit, k nepříčetnosti mám stále ještě kousek. Nečekej ale že dneska budu na něco reagovat s nadhledem... | |
|
|
Dugalle: Oho, takovy nenavistny sleh... Cimpak jsem si ho zaslouzil? | |
|
|
pbradler: Americky s hlavni dlouhou 50 razi. Pokud je mi znamo, 44 snad ani nebyla zavedena do vyzbroje... | |
|
|
Dzin: - o tom, že tu stále pár jedinců tvrdí, že Panther používal konstrukční prvky z T-34, akorát nikdo není schopen říci které to jsou... - když se ti to nelíbi, tak tam nelez. Vstup je pokuv vím nepovinný. A když mi pošleš svoje IP, tak ti klidně udělám malou službičku, aby tě ty stránky už nikdy neobtěžovaly... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Konstrukce tanků