Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
CMK - nie,dovod cena Aires - nie z rovnakeho dovodu. Plus Model - uz nie presneisie od vstupu do unie,lebo vtedy Plus Model nabehol na "europske" ceny a od vtedy je u nas nepredajny. Vpodstate mame komplet sortiment doplnkov od Extratechu ,aj plechy ,aj reziny.A momentalne skusame plechy od Partu. |
|
|
|
, tak tomu se říká rovnice ! A jak to máte s různým doplňkovým zbožím ? Verlinden asi nemáte , ale co třeba Plusmodel a CMK, nebo Aires ? Máte v sortimentu nějaké rezinové doplňky, je jedno jestli pro letadla nebo techniku. Takže zjednodušeně - co vedete ? |
|
|
|
Nie,lebo a)Hasegawa sa strasne zle predava b)Mierka 1/32 sa predava este horsie ako Hasegawa! c)Hasegawa v mierke 1/32 je absolutne nepredajna!!! |
|
|
|
Už se k vám do krámu dostal Fw 190 A-5 v 1/32 od Hasegawy ? V nabídce jsou tuším obtisky na H.Grafa a W.Oesaua ( ... jsem se málem zasukoval ). | |
|
|
Co ja viem?Ja od nich pouzivam hlavne kovove odtiene,teda pouzival som kym neprisla Agama s metalickymi pastami.Maju na moj vkus malo odtienov a malokedy ich maju.My ich na krame nedrzime,tak chodim ku konkurencii Teda chodil som. | |
|
|
Proč je Model Master až tak daleko v pořadí ? Co máš za výhrady ? | |
|
|
a) Co sa tyka predajnosti vedu jednoznacne Humbrolky.Potom Agamy synteticke,Agamy vodove a daleko na konci Revelky.
Marek napsal v č. 1689: "Co se u vás nejčastěji prodává za barvy ? A co používáš Ty ?" b)Ja osobne najviac pouzivam v poradi:Na strekanie 1.Agama synteticka 2.Humbrol .Vodove Agamy na striekanie nepouzivam,ta farba je sucha skor nez dopadne na model! Na stetec:1.Humbrol. 2.Agama vodova 3.Agama liehova 4.Model Master 5.Vallejo 6.Revell 7.Agama synteticka |
|
|
|
www.trumpeter-china.com/en/menu/tank/1-35/00... Skus toto - uvidis ten Chellenger II! |
|
|
|
Co se u vás nejčastěji prodává za barvy ? A co používáš Ty ? Ten Mi-24 V je hodně pěkný. Ale co si vzpomínám z návštěvy obchodu tak se ta cena šplná skoro ke třem tisícům . |
|
|
|
Marek napsal v č. 1687: "ale když kliknu na ITEMS nebo NEWS, tak se mi nic nezobrazí " Lebo potrebujes vyssiu podporu a nesmies si instalovat cinstinu! Ten Leclerc od Helleru je jediny na trhu v 35-ke,takze na vyber moc toho nemas! Je to typicky Heller,trochu hrubsi ale pouzitelny,ked si das zalezat urobis pekny model.Ono francuzov moc ludi nechce...Ani sa nedivim www.heller.fr/ |
|
|
|
No odkaz je to dobrý, po této adrese jsem dlouho prahnul, ale když kliknu na ITEMS nebo NEWS, tak se mi nic nezobrazí . Ještě mě napadá Leclerc do Helleru. Ten už Ti rukama prošel ? |
|
|
|
T-80 robil Dragon v dost slusnej kvalite.Momentalne ho robi Skif,ale ten model sa mi nepaci,je dost hruby.A Italerka bali Zvezdu co znamena ,ze je vnutri Dragon!Je zacarovany kruh...Takych "schovanych" Dragonov je v Zvezdackom katalogu viac... | |
|
|
www.trumpeter-china.com/ Pozri si toto.Budes cumet,niektore modely sa daju pozret zvnutra... |
|
|
|
Nevíš náhodou jestli v současné době dělá nějaká firma něco ze současné ruské tankové techniky. Třeba T-80 ? Tuším to před časem měla v katalogu Italeri. Ale to už je pár let zpátky. |
|
|
|
Podla mna je Tamiya pri tom Challengery lepsia,ale ked som videl ten S-tank tak som ziral.Je to parada.Normalne sa mi ten model paci!Asi si ho postavim,mam aj celkom dobre podklady z HPM-ka.Inac v tankoch je celkovo asi lepsia Tamiya,lebo hlavne starsie Trumpatery boli na bateriovy pohon! Ale teraz som od nich videl T-34 v 1/16 - to je parada!Tamiya sa nechyta... | |
|
|
MIO : Mám pokračování ... . Dá se nějak ohodnotit kvalita zpracování u obou firem ( Tamiya vs Trumpeter ) ? Nemyslím teď jen u toho zmiňovaného modelu tanku, ale celkově. | |
|
|
mato napsal v č. 1678: Divil by si sa kolko ludi tento model zhana. "si od matchboxu respektive revellu sdkfz.11" |
|
|
|
no......skoro ako tie gumene medvediky na cmulanie.ale povodny od matchboxu su fajn.az na to ze vyzeraju ako jednovajecne sestcata | |
|
|
brunner:ak si na grcinky kup si od matchboxu respektive revellu sdkfz.11.dostanes k tomu skaredu sajtku a este skaredsie pak 40. | |
|
|
Zanechte snahy. Mě tohle měřítko k srdci nikdy nepřiroste. Ten odkaz byl pro ty co ho lepí. Někoho to možná zaujme i když to tedy není novinka a má to být "grc". |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC