Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Dělá někdo z Vás dvouplošníky? | |
|
|
ak by dakto nahodou hladal nejake podklady: public.fotki.com/pcmodeler/reference_gallery... |
|
|
|
Ono sa to stavia dobre ked zakladom je stavebnica od Dragonu 2509. Mimochodom aj ten Mi-28 je povodom Dragon 2501.Takze prajem prijemnu zabavu! | |
|
|
Staví se to celkem dobře - Kromě otevřených dveří nechci úchylačit s žádnýma úpravama, takže to solidně odsejpá. Kromě trochy tmělení a přibrušování s nimi není žádný problém, na silvestra budou hotový | |
|
|
Honza napsal v č. 2644: Asi preto ,lebo to je okopcena Italerka !
"ale vypadá to jako okopčená Italerka."
mato napsal v č. 2643: A aj to je Italerka !"revell?" No a ked uz sme pri tom aj ten od Zvezdy je Italerka |
|
|
|
Mato: Ne, jako výrobce je LEE(ČLR). ale vypadá to jako okopčená Italerka. | |
|
|
Honza napsal v č. 2642: revell? "Ka-50" |
|
|
|
Tak jsem se pustil do Mi-28 a Ka-50. Tvzení, že Mi-24 je děsně velkej cíl je hloupost, jsou to jen o málo menší stroje. | |
|
|
co sa tyka lakov a natieranim ich stetcom tak ja suhlasim s Honzom(2640)len s tym rozdielom ze ja pouzivam lek od revellu a riedim ho s 6006. | |
|
|
Používám plochý i kulatý štětec, když si dáváš pozor a správně naředíš, kocoři nejsou . Smůla je, že se to nedá popsat, třeba je to vyzkoušet. |
|
|
|
Honza:Jak aplikuješ ten lak,jen štětcem,nedělá kocoury? | |
|
|
A čím to natíráš ? plochej štětec nebo kulatej ? | |
|
|
www.fronta.cz/index.php?photo=154 Na tomhle modelu jsou tři vrstvy laku(barva, lesklý, popisky. lesklý, matný), bohužel je to vidět. Model jsem dělal ještě před "objevením" vodou ředitelných laků. |
|
|
|
No já to nezavrhl a nestěžuju si. | |
|
|
Ty to natíráš ? To už jsem totiž dávno zavrhl... | |
|
|
V tom případě doporučuju vodou ředitelný Agamy. Musíš je ale správně naředit. Já pistoli nepoužívám, takže s poměrama ti musí poradit někdo jiný. | |
|
|
Právě že žádný. Jaký bych měl ? Bude stačit nějakej klasickej např humbrol ? Stříkám fixírkou a proto se bojím o tu tloušťku vrstev. Jednou jsem nastříkal na F-15 tři vrstvy šedé a už jsem nemohl najít rytí. |
|
|
|
Ne nebude, neboj. Co používáš za lak? | |
|
|
No a když nastříkám model lesklým lakem a pak zase matným (polomatným), nebude to na něm moc vidět ? Tolik vrstev. | |
|
|
Eagle: 1)zásadně obticky na lesklý lak! Jinak Ti budou nejspíš stříbřit a nedostaneš z pod nich všechny bublinky vzduchu tak snadno. 2)Neboj se toho. Jen velmi málo letounů v kovové antikamufláži má jednolitý povrch(vlastně žádný). Sežeň si pár fotek a tohoto rozdílu barev využij, model to krásně oživí. Do stříbrné barvy lze i přidávat (velmi opatrně!) jiné barevné odstíny (modrá, žlutá. šedá) a docílit tak různých barev "plechů". |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC