Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
giro.c napsal v č. 2672: "neprašte tady tohle a vrťte se radši k academce " Ježiš marjá! Academy je podle mě úplně příšerná. Ze čtyř stavebnic co jsem si od Academky koupil, byli tři v hroznym stavu. Např: F-14 měla totáně zkřivenej trup takže s tím nešlo nic dělat a případná oprava by stavbnici zničila úplně... |
|
|
|
giro.c napsal v č. 2672: Co tym chcel basnik povedat? "neprašte tady tohle a vrťte se radši k academce " |
|
|
|
neprašte tady tohle a vrťte se radši k academce | |
|
|
mato napsal v č. 2669:
"A ty specnazkovia co si mi predal nie su nahodou povodne od nich?"
Eagle napsal v č. 2670: Tie nie su ani nahodou od Dragonu,pochadzaju od firmy Alanger,ta momentalne ponuka aj ine veci od ICM vid- www.alanger.ru alebo www.alanger.us Preto je kvalita lepsia ako u inych figuriek.Ono nikto ani nevie co je povodne ICM a co ina firmy z Vychodu je v tom paradny gulas,lebo niektore vylisky bali viacero firiem... "Ty spetznatz jsem dělal taky. A žádný vady na nich nebyly. A myslel jsem si že je to dragon. Tak co to teda je ?" |
|
|
|
Ty spetznatz jsem dělal taky. A žádný vady na nich nebyly. A myslel jsem si že je to dragon. Tak co to teda je ? | |
|
|
MIO napsal v č. 2668: A ty specnazkovia co si mi predal nie su nahodou povodne od nich? "No neviem,maximalne tie co momentalne prebaluje Revell,ostatne stoja za...Mal som v rukach vsetko co robia a je to tragedia,najvacsim problemom je,ze su permanentne nedoliate,takze vacsinu co sme mali na krame sme vratili dovozcovi.Ale co chceme za tie peniaze.Dragon to nie je...." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2666: Ten Mustang je okopcena Tamyia,Spity a Jaky su ich povodne a su celkom dobre - obsahuju motor aj zbrane,cize primerane muziky za malo penazi .Inak v 72-ke maju tiez celkom fajn modely a ich najnovsi Bf 109 E-3/-4 je,cuduj sa svete opat okopcena Tamiya .Ale nekupte to za 250 korun!
" Co říkáte na ICM ? Viděl jsem Mustang, Spit a Jacky 7 a 9. Dělají i něco dalšího ?"
mato napsal v č. 2667: No neviem,maximalne tie co momentalne prebaluje Revell,ostatne stoja za...Mal som v rukach vsetko co robia a je to tragedia,najvacsim problemom je,ze su permanentne nedoliate,takze vacsinu co sme mali na krame sme vratili dovozcovi.Ale co chceme za tie peniaze.Dragon to nie je.... "napr.figurky co mam povodne od nich su celkom slusne" |
|
|
|
Co říkáte na ICM ? Viděl jsem Mustang, Spit a Jaky 7 a 9. Dělají i něco dalšího ? | |
|
|
DG napsal v č. 2660: a ako to zlepis dokopy? "No vidíš. Z dalšího druhu gumiček si zase vyrobíš perfektní pneumatiky na kola, jen zvolit vhodný průměr " |
|
|
|
Honza napsal v č. 2656: No vidíš. Z dalšího druhu gumiček si zase vyrobíš perfektní pneumatiky na kola, jen zvolit vhodný průměr "Zkusil jsem ty gumičky" |
|
|
|
Honza napsal v č. 2656: A co na to manželka? "Zkusil jsem ty gumičky ze silonek" |
|
|
|
Mato: ne, jde o gumičky z pasu Jde to s nima fakt od ruky. | |
|
|
Honza napsal v č. 2656: to si normalne zobral silonky,porezal si ich na pruzky a natiahol? "Hele, s tím mě už neštvěte. 1/72 je pro mě vyvolené měřítko Zkusil jsem ty gumičky ze silonek(je to hokna je vydolovat), a to je pánové parádička! Dělá se stím bezvadně, pruží, snadno se lepí vteřiňákem. Vyplétání se kromě piplačky stává pohodovou činností" |
|
|
|
Hele, s tím mě už neštvěte. 1/72 je pro mě vyvolené měřítko Zkusil jsem ty gumičky ze silonek(je to hokna je vydolovat), a to je pánové parádička! Dělá se stím bezvadně, pruží, snadno se lepí vteřiňákem. Vyplétání se kromě piplačky stává pohodovou činností |
|
|
|
A co takhle změnit měřítko a používat měděné drátky? | |
|
|
Honza:pan Chalupka ma vcelku prknu metodu:z drotu su urobis "ocka" ktorymi vedies lanka natiahnute z pancuch alebo koaxialnych vlaken(ale mozno sa mylim v materiali)-je to opisane v HT magazine asi 5.Po vianociach sa ti na to mozem pozriet | |
|
|
To už mám vyzkoušeno a nic moc. Otestuju novinku a uvidím Mimoto klasický lepidlo už skoro nepoužívám, nejvíc se mi osvědčil vteřinový gel. |
|
|
|
Použij klasickou metodu - vezmi stromeček, svíčku a dál už to znáš. Vytáhneš si z toho vlas jaký chceš a máš zaručeno, že ti na to bude fungovat klasické lepidlo... Nebo kupuj samonosné dvojplošníky |
|
|
|
Jak jsi to uhád?! Chystám se na Š-231 a četl jsem, že dobrý řešení jsou gumičky ze silonek, tak jestli stím někdo nemá zkušenost a neporadí. | |
|
|
Už ne, ale co potřebuješ vědět? Doufám že ne z čeho vyrobit oblíbené dráty |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC