Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Jak byste udělali zeď (cihlovou), která by byla uprostřed rozbitá? | |
|
|
Lavockin napsal v č. 2710: ano "Chci se zeptatat,vy si sami děláte baráky do dioramy" |
|
|
|
Tatar: No tak teda jo Kočkoničič 2005 | |
|
|
xfish5: Jestli chceš tak ti zapůjčím na týden našeho německýho ovčáka. Ten funguje jako ekologický mixér, po kočkách nezůstane ani chlup |
|
|
|
Chci se zeptatat,vy si sami děláte baráky do dioramy,nebo si je kupujete? Já jsem si dva uplácal doma,no ale že by to bylo 100% to se říct nedá.Ale když kouknu na tu cenu v obchodech,tak si říkám,že ty moje nejsou zas tak hrozný. |
|
|
|
Mato: Já to vyřídim ručně, to je spolehlivé. Aspoň mě týden nebude otravovat. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 2706: aby si ich potom mohol odstrelit ne? "Ted dělam ten Pz III" |
|
|
|
Tatar: Objevili? Spíš m i vždycky skáčou po stole, a nejdou odehnat. | |
|
|
Mato: Přímo ne, ale kousal dělo Ale už jsme s Glynwedem dohodnuti, že mu je přivezu. Ted dělam ten Pz III, ale zatim se nic nestalo. | |
|
|
xfish:dve!!!!!! ta sak ich nepustaj k modelom....ale fakt si neviem predstavit jak niekto modeluje a po stole mu chodia dve macky.este ti nic nezozrali? | |
|
|
Takže ty máš kočky speciálně vycvičený k modelaření? Nebo se tam jen náhodou objevili? | |
|
|
Mato: Kdybych neměl dvě kočky, tak by se to nestalo... | |
|
|
xfish5 napsal v č. 2700: to je co za fintu.jimenez uz o tom vie? "vylilo se mi lepidlo na věž" |
|
|
|
curahee napsal v č. 2699: m3a1 stuarta(tu mam aj doma a nebanujem),a vyzera ze aj M-36 a M-10 je vsak pravda ze dalej us nic(aspon co ja viem)ale ved pohoda.vedia ze trh s ww2 je preplneny a ze svojou politikou(ukor kvality v prospech ceny)by sa nepresadili napr. proti tamiyi alebo dragonu preto neporovnaj ich kvalitu len s modelmy z ww2 "mato:Jasně,sovětský shermy,a dál?" |
|
|
|
Mato: Ano, vylilo se mi lepidlo na věž A stejně za to mohla ta deb***** kočka!!! | |
|
|
mato:Jasně,sovětský shermy,a dál? | |
|
|
CURAHEE: Není problém,ale ještě není celá postavená,takže chvíli strpení.Jinak to je pěknej model,revell přebalovat umí | |
|
|
Xfisch: No, vlastně ses jenom neúspěšně pokusil o ztvárnění zimmeritu | |
|
|
xfish5 napsal v č. 2694: takze prvy model a hned taky uspech? "Chlupatej tigřík" |
|
|
|
Co hovorite na superenie AFV a Dragonu v oblasti sdkfz.251 D mozno vdaka konkurencii pojdu ceny dole(kiezby) co myslis MIO? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC