Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
curahee napsal v č. 2737: pred casom som objavil vcelku dobry sposob.v papiernictve si kupte plasticku gumu a znej si vyvalkate "hadikov" z ktorych si vytvorite vzor. "Čím zakrýváš pole na kamuflaáž" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 2738: a preco si nevytlacis bokoris,nezmensis na kopirke a len prislusne polia nevystrihnes? "vyrazim si kolecka 3 roznych prumeru z pasky Tamiya ktery lepim kolecko po kolecku do prislusnyho tvaru je to strasna drbacka ale vysledek stoji zato" |
|
|
|
Curahee : srikam pistolou a vyrazim si kolecka 3 roznych prumeru z pasky Tamiya ktery lepim kolecko po kolecku do prislusnyho tvaru je to strasna drbacka ale vysledek stoji zato | |
|
|
Panzer:Čím zakrýváš pole na kamuflaáž?A stříkáš či používáš štětec? | |
|
|
delal nekdo oblackovou kamuflaz tanku Hetzer ? kdo jo tak ten urcite vi jak protivna je vyroba kamuflaznich masek . najdete obrazek jednoho takovyho Hetzru na tovarnim dvore ... ale jen z jedne strany _ tak neska sem na panzernetu nasel fotku toho stejnyho tanku ALE Z DRUHE STRANY a tuto fotku z druhe strany sem nasel v den kdy uz mam skoro vsecky pole kamuflaze zakrity . co myslite ze je lepsi : predelat to a ztratit tak dalsi 3 dny umorne prace nebo si hodit provaz a nebo to nechat tak a delat ze sem nic nenasel ??? | |
|
|
Panzer napsal v č. 2731: Jdu hledat dobovky, vydrž Já jsem si to přečetl cely, neboj. "a ver mi ze se to shoduje i s dobovymi fotografiemi" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 2730: nejdriv si to poradne precti ! ten vrtak udela jen prustrel ale dotvarovat to uz musis jehlou a dlatkem . Delal sem to tak a ver mi ze se to shoduje i s dobovymi fotografiemi "No, já bych navíc silně pochyboval, že vystřelený granát udělá do cihlové zdi kulatou díru" |
|
|
|
Marek napsal v č. 2726: No, já bych navíc silně pochyboval, že vystřelený granát udělá do cihlové zdi kulatou díru příslušného průměru (!) "Tak nevím, můžu se plést, ale opravdu to naznačení má být provedeno takto? Nic proti samotnému výrobnímu postupu, ale zrovna moc mi nesedí to, co jsem se z Tvého příspěvku snažil "vystřihnout" do těch teček." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 2725: no ono ide skor o to ze si najprv najdes podklady na budovu aku chces urobit "podle me je nejlepsi si vylit polotovar ze sadry do nej vyrit strukturu zdiva ale zas nevim jak poskozenou ... jestli prostrelenou od granatu nebo vylomenou nejakym narazen . V pripade prostreleni bych ji jeste pred nabarvenim provrtal vrtakem prislusneho prumeru a pak nejakym dlabatkem udelal ,, trychtyr " to znamena ze vstup strely bude podstatne sirsi nez na vystup strely . v pripade prolomeni asi taky provrtal a potom opatrne vyselal to co si predstavuju . pote to nabarvis a opatinujes" |
|
|
|
Lavockin napsal v č. 2722: "nebo jěště něčím jiným???" este jemnejnejsim brusnym papierom ale riskujes hrubku aôebo si riedenym tmelom nanes na postihnute miesto vrstvicku a prebrus to ale v zaklade sa model nebrusi hrubym brusnym papierom. |
|
|
|
Marek napsal v č. 2726: no jde o to ze kdyz strela narazi do prekazky tak pri vybuchu vznikne urcity "krater" ktery se musis snazit naznacit ... samotna strela proletela skrz ale na strane zdi z ktere strela priletela vzdy vznikne " ten " krater "Tak nevím, můžu se plést, ale opravdu to " |
|
|
|
Panzer (2725) : ...to znamena ze vstup strely bude podstatne sirsi nez na vystup strely... Tak nevím, můžu se plést, ale opravdu to naznačení má být provedeno takto? Nic proti samotnému výrobnímu postupu, ale zrovna moc mi nesedí to, co jsem se z Tvého příspěvku snažil "vystřihnout" do těch teček. |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2714: podle me je nejlepsi si vylit polotovar ze sadry do nej vyrit strukturu zdiva ale zas nevim jak poskozenou ... jestli prostrelenou od granatu nebo vylomenou nejakym narazen . V pripade prostreleni bych ji jeste pred nabarvenim provrtal vrtakem prislusneho prumeru a pak nejakym dlabatkem udelal ,, trychtyr " to znamena ze vstup strely bude podstatne sirsi nez na vystup strely . v pripade prolomeni asi taky provrtal a potom opatrne vyselal to co si predstavuju . pote to nabarvis a opatinujes .... ale nezapomen na sud "xfish5 01.01.2005 20:34 (2714) *.iba.cz Jak byste udělali zeď (cihlovou), která by byla uprostřed rozbitá?" |
|
|
|
škrábance od brusného papíru na modelu se odstraňují Surfacerem..,nebo jěště něčím jiným??? | |
|
|
xFish: Zákaz vstupu tu zamestnaným osobám,Pozor, nebezpečenstvo práce a pod. | |
|
|
najlepsie sa na to hodia plastove dosticky z vystraznich tabuliek. Jaký tabulky? |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2717: neviem,treba skusat. " A co to "udělátko" na tvorbu ledu, to by nešlo?" |
|
|
|
Mato: Jé, tady je někdo vtipný A co to "udělátko" na tvorbu ledu, to by nešlo? | |
|
|
xfish,lavockin:zaklad je urobit si formu do ktorej nalejete sadru.najlepsie sa na to hodia plastove dosticky z vystraznich tabuliek.potom je to uz len vyryivacia praca(tehly) vela stastia |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2714: normalne "Jak byste udělali zeď (cihlovou), která by byla uprostřed rozbitá?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC