Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
myslis odlivane nebo kusove z plastu a pro co vubec ?
mato napsal v č. 2819: "vecsinu veci plus musim zohnat nejake schopne pasy" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 2818: to nerob ja mam tamiyu doma a nic moc...v podstate som musel a stale musim prerobit vecsinu veci plus musim zohnat nejake schopne pasy "ja bych dal prednost pred Dragonem radej Tamiye " |
|
|
|
ja bych dal prednost pred Dragonem radej Tamiye . Videl jsem jednou StuG III a byl prnej otrepu navic na obrazku bylo ze na tanku byla posedana pechota a ve stavebnici nebyla snad ani helma ! ale zas nevidel jsem dalsi stavebnice takze nemam pravo nic kritizovat , jen rikam svuj nazor | |
|
|
www.pmmsreviews.com/reviews/vehicles/misc/25... ako by ste sa rozhodli vy?ja uz sporim na dragonak. |
|
|
|
Panzer napsal v č. 2809: "www.Panzernet.net" velmi zaujimava stranka . ale co je toto: www.panzernet.net/panzernet/stranky/galerie/... |
|
|
|
brano napsal v č. 2798: no je to t knizky Obrněná technika II a taky www.Panzernet.net sekce Obrázková galerie "PANZER: Najtmavší odtieň je v tvojom "hetzeráckom" prípade hnedá.Nechceš radšej nejaké tie fotá ? Akú máš predlohu k tomu Hetzerovi ? Z čoho čerpáš ?" |
|
|
|
U čb fotiek vyznejú farby veľmi skresľujúco...možno to boli povojnové G-13.Tie boli kamuflované jednotným náterom tuším najprv čiernou,následne sivou a potom žlto-zelenou. www.armeemuseum.ch/textonly.php3?home=25&... |
|
|
|
a nepouzivali nemci aj ciernu alebo nejaku poriadne tmavu-prave v spojeni s hetzerom som si spomenul na jeden obrazok dost divnej kamuflaze.len si spomenut ze kde som ho videl | |
|
|
Čo viem,tak oficiálne nemecké predpisy,nie striktne dodržované : 1935-40 RAL 7017 1943/44 RAL 8017 1944/45 RAL 8012 |
|
|
|
Brano:ake hnede sa pocas ww2 hlavne ku koncu pouzivali? | |
|
|
PANZER: Najtmavší odtieň je v tvojom "hetzeráckom" prípade hnedá.Nechceš radšej nejaké tie fotá ? Akú máš predlohu k tomu Hetzerovi ? Z čoho čerpáš ? | |
|
|
honza:ono blato je samozrejme na fotkach tmave hlavne mokre ale klasicka hnedocervena sa mi vzdy zdala svetlejsia ako zelena ja si to teda overim cez digitalny fotak | |
|
|
Panzer, Mato: pokud jsem mystifikoval, omlouvám se. Ale má osobní zkušenost je taková, že zemitě hnědá je na čb fotkách tmavší. Samozřejmě to ale záleží i na samotné fotce... | |
|
|
Honza napsal v č. 2784: ani nie.totis ciernobielo vyzera zelena viac vyrazna ako hneda "Měla by to být hnědá, protože odstíny červené jsou na čb fotkách nejtmavší. Ovšem pokud myslíž zemitě hnědou." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 2779: mala by byt zelana-totis tamiya ma v planikoch ciernobiele "farebne "schemy a ta najtmavsia je zvycajne zelena...ale radsej si to over.nastriekaj na kusok plastu zelenu a hnedu,odfot ciernobielo a porovnaj "ted obratim list . Ja sem neco zdrbal ! Ja sem asi prehodil barvy na Hetzru jak sem mu delal oblackovou kamuflaz . Tak se zeptam tebe- kdyz mam cernobilou fotku tak ten nejtmavsi odstin kamuflaze je jaka barva ? hneda nebo zelena ?" |
|
|
|
Honza dík. Neboj, nejsem takovej amatér, abych hnd panikařil. Bohužel tohle jsem zatim děla jen na asi dvou modýlká, čili s tim nema moc praxi. Poslední dobu dělám spíš Amíky | |
|
|
.... tak sem to povazoval za zelenou ... nemas nejakej jinej zpusob na oblackovou kamuflaz ? | |
|
|
Panzer: Měla by to být hnědá, protože odstíny červené jsou na čb fotkách nejtmavší. Ovšem pokud myslíž zemitě hnědou. | |
|
|
Panzer: I "dvacítka" s HE municí Ti z cihlový stěny udělá doslova řešeto. Nebo ji rovnou vyzmizíkuje | |
|
|
Mato : ted obratim list . Ja sem neco zdrbal ! Ja sem asi prehodil barvy na Hetzru jak sem mu delal oblackovou kamuflaz . Tak se zeptam tebe- kdyz mam cernobilou fotku tak ten nejtmavsi odstin kamuflaze je jaka barva ? hneda nebo zelena ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC