Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
mato napsal v č. 2847: Zozenies,vsetko okrem toho Vietcongu mam na krame,a aj ten som kupil minuly rok na jesen na veltrhu v Lipsku!
"tak napr.toto asi v strednej europe ani nezozenies"
mato napsal v č. 2852: Kecas,lebo keby si isiel na nasu stranku www.jrline.sk/ videl by si,ze najnovsie figurky od Dragonu mame za 360 Sk!Samozrejme ide o klasicke balenia a nie rozne vyrocne sady!
"lenze na slovensku nekupis lacnejsie ako za 400sk"
mato napsal v č. 2845: Ano a za kazu pladbu,prevod do zahranicia zaplatis banke od 250 do 500 Sk! "platobna karta neblokovana pre net...to sa musim spytat v banke" |
|
|
|
curahee napsal v č. 2851: lenze na slovensku nekupis lacnejsie ako za 400sk "V Kč,- stojí tolik v Čechách." |
|
|
|
mato napsal v č. 2850: V Kč,- stojí tolik v Čechách. "od dragonu predava vraj za 250sk" |
|
|
|
DG:dnes som v model.obchode dostal kontakt na cloveka co figurky od dragonu predava vraj za 250sk taze ineternetovy busines sa odklada. | |
|
|
mato napsal v č. 2847: No ale mysli na to, že neznáš poštovné, takže když ti tam pak naskočí dalších 5 liber, tak už to tak výhodné není (finančně). Tenhle shop konkrétně funguje tak, že ty si něco objednáš, zadáš údaje z karty, ale nevíš poštovné. To oni zjistí tuším do druhého dne a pošlou ti jeho výši k akceptaci - když to potrvdíš jako že s tím souhlasíš, tak ti to připíšou k účtu, strhnou peníze a odešlou zboží... "no znie to dost zlozito ale skusim si to vybavit lebo 4.75 libier za dragonacke figurky ktore dnes uz stoja 450 sk je velmy lakave" |
|
|
|
tak napr.toto asi v strednej europe ani nezozenies www.modelsforsale.com/catalog/product_info.php? manufacturers_id=13579%20Dragon+Models&product s_id=83388Dragon -%20%20Viet%20Cong%20-%20Nam Series%20Scale:%201/35%20Date:%20New |
|
|
|
Funguje to na jednoduchém principu, jejíž základem je mezinárodní platební karta, neblokovaná pro platby na netu. Nákup je klasika jako cokoliv jiného. Dodací doba je zhruba týden až měsíc, podle druhu přepravy. Pokud tě netrápí peníze, tak ti to expresní služba klidně přiveze za pár dní Záruka by měla fungovat jako kdekoliv jinde, nicméně vzhledem k cenám poštovného bych neměl jediný zájem cokoliv posílat zpět na reklamaci. To bych radši začal komunikovat s výrobcem... |
|
|
|
a jak to tam vlastne funguje a aku mas s tym skusenost-do kolkych dni a ako to prislo a pripadna moznost zaruky? | |
|
|
Kde je to výhodné, tj. pokud možno mimo USA díky jejich skvělému poštovnému, které zdvojnásobuje hodnotu... Zajímavý obchod je modelsforsale.com/ jelikož vedou i Second Hand, takže se tam lecos sežene. Poštovné z Anglie je taky silné kafe, ale na USA fakt nemá. Z těch amerických můžu zmínit www.greatmodels.com/ nebo www.squadron.com/ |
|
|
|
DG napsal v č. 2837: tak postavit sa to da,ale ked to chces mat pekne tak sa namakas...napr.len vyroba samotneho tiahla mi trvala jeden vecer(ale aspon je funkcne (-:) "No podle mě na tom Tamiya není zas tak špatně" |
|
|
|
No podle mě na tom Tamiya není zas tak špatně, ale pravdou je, že jak AFV tak Dragon jsou někde úplně jinde...
mato napsal v č. 2836: Tohle slovo vzhledem k internetu neznám. Kdybych byl odkázaný na místní obchodníky, tak už jsem to asi dávno zabalil... "No a AFV u nas nedostat" |
|
|
|
DG:ono ked cely podvozok zablatis tak ti to moze byt jedno a je lepsie mat len podvozok zly jak kupit tamiackeho hakla a mat zlu vecsinu veci ver ze viem o com hovorim...kym som si nezohnal podklady pre stavbu myslel som si ze to bude odychovka ale po prestudovani podkladov som sa zhrozil:spodok prednrej casti plus blatniky treba prerobit(vedenie riadenia ku kolesu,...),zle bocnoce,interier zvecsa nanovo,tiahlo,kolesa,pasy a k tomu nanic vyber kamuflazi. No a AFV u nas nedostat |
|
|
|
Dragon je pro mě se svým Sd.Kfz.251 stejně out. Tohle vozítko má šasi H Kl, stejně jako tahač Sd.Kfz.11, který mám taktéž, takže aby to nebylo "každý pes jiná ves", je pro mě přijatelný pouze model od AFV nebo upravená Tamiya (přesně tohle mám - nový podvozek od AFV pro model Tamiya, stejně jako dělené pásy)... | |
|
|
CURAHEE: Nie o Hetzerovi,ale o povojnovej G-13. | |
|
|
Panzer napsal v č. 2825: "ale tady toho taky moc nesezenes " tak verlindena alebo horneta by si zohnat mohol-aspon v ceskych model.casopisoch nepisu ze by sa to nedalo zohnat
Panzer napsal v č. 2825: ta radsej kupim drazsi dragon(ovela pestriejsi vyber),ale kupim figurku s prepracovanymi detailami jak hrubych a lacnejsich tamiackych panacikov- i ked posledne figurky vyzeraju vcelku dobre ale dragon to stale nie je "a dragon ... zas preferuju Tamiyu proste Dragon je drazsi a jsou tam jen 4 figurky Tamiya 270 kc a je tam toho opravdu vic mam oboji takze muzu srovnavat" |
|
|
|
Ahoj modeláři. Neviděli jste někde foto Tigera II z Maďarska 1944/45 s číslem 314 v bílé kamufláži s nápisem Annelise? Model je snad všude, ale fotku jaksi postrádám. Dík Dolin |
|
|
|
mato napsal v č. 2824: V novým Modeláři,recenzují sdkfz.251 od Dragonu ,,Tři v jednom".Z jedné stavebnice uděláš tři druhy vozidel,jestli se nepletu je tam s nočním viděním,s dělostřeleckou hlavní a průzkumný,cca.1000,-Kč. "ani nie...v tomto je dragon o triedu lepsi " |
|
|
|
no tak je jasny ze formy 25 roku stary se nemuzou rovnat s novodobyma
mato napsal v č. 2824: a dragon ... zas preferuju Tamiyu proste Dragon je drazsi a jsou tam jen 4 figurky Tamiya 270 kc a je tam toho opravdu vic mam oboji takze muzu srovnavat
"ani nie...v tomto je dragon o triedu lepsi"
mato napsal v č. 2824: a ze na slovensko se toho moc nevozi ? to opravdu nevim ale tady toho taky moc nesezenes "ty si aspon v cechach(taze sa daju zohnat)na slovensku to vsak nikto nevozi" |
|
|
|
no nevim moc s tebou nesouhlasim ja si tamiyu chvalim vyrobci s lepty se starajia figurky maji paradni jen musis koupit odlivany hlavicky ... ktery se mi porad nedari sehnat . Akle porad lepsi nez takova Italerka ( i kdyz to neni pravidlo ) nebo zvezda mam od ni panthera a hnus | |
|
|
tak detaily si okrel leptov robim sam a pasy by som rad zohnal od AFVcka -mozno objednam cez internet ked je dolar tak nizko |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC