Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 1539: Ten chlapík to říkal,vždyť víš.. " Zatial som jeho veci videl len v Modeláři,boh vie ako to vyzerá in natura." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1537: Ano,je to maník co,stříká výlisky ve stromečku a pak to dává do kupy...aspoň tak jsem to slyšel. "Ak si dobre pamätám tak aj on používa xfischovu metódu" |
|
|
|
mato napsal v č. 1534: "podla mna je samotny goliat dost nudny.chcelo by to nejaku dioramu" Jednu má na svědomí Vladimír Schuster z Náchoda,v popředí je IS-2 a za ním se schovává demoliční družstvo.Měl fotečku i v Modeláři. P.S.Brunner:Ten co poslouchá Vojína Ryana a u toho lepí. |
|
|
|
podla mna je samotny goliat dost nudny.chcelo by to nejaku dioramu. | |
|
|
Marek napsal v č. 1531: Mám dojem že Goliáš je od Dráčka... "Dělá nějaká firma samotného Goliáše ? Pokud možno aspoň v trošku slušné kvalitě ?" |
|
|
|
BRUNNER : Dělá nějaká firma samotného Goliáše ? Pokud možno aspoň v trošku slušné kvalitě ? | |
|
|
A tohle už jste zaregistrovali ? Jsem zvědav jaký tam kvůli těm pár figurkám a tomu goliášovi bude cenový rozdíl . www.militaryhobbies.com/custom/productzoom/i... |
|
|
|
www.smallafv.nn.ru/kits/hasegawa_tiger1h.html pmms.webace.com.au/reviews/vehicles/hussar/h... home.germany.net/100-504359/tiger%20I%20Ausf... games.1c.ru/il2/air/tgr6.htm |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 1526: Nebo Chemopren, to je doupátko. "Já jsem lepil jedině Pelchlorem...nevím proč, ale po dokončení práce to v mojem pokojíčku vonělo jako v malém opiovém doupátku a i ty věci kolem byly nějaké takové hezčí a usměvavé... ." |
|
|
|
Já jsem lepil jedině Pelchlorem...nevím proč, ale po dokončení práce to v mojem pokojíčku vonělo jako v malém opiovém doupátku a i ty věci kolem byly nějaké takové hezčí a usměvavé... . | |
|
|
co sa tyka tych otienov.tak tych by som sa veru nejak pevne nedrzal.nemcuri farby riadili kade cim cize jeden odtien neexistoval. Co sa tyka vodoviek.asi pred osmimi rokmi som corsara(smer) natrel modrou no za boha neviem ale asi tou unikolkou.a potom vodovkami a poviem vam taku patinu som v zivote nevidel. |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 1521: Viz Zlobrův pokec a naše včerejší debata na téma UNICOL "A pamatuješ takový ty šílený československý barvy v malích lahvičkách (asi 6 základních barev)? Pořád to vysychalo a odstín s toho nešel naředit pořádně žádnej " |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 1521: "A pamatuješ takový ty šílený československý barvy v malích lahvičkách (asi 6 základních barev)? Pořád to vysychalo a odstín s toho nešel naředit pořádně žádnej " Československý? Já mam takový podobný doma. Ale maluje to pěkně na papír, když kousek uloupneš |
|
|
|
to curahee: A pamatuješ takový ty šílený československý barvy v malích lahvičkách (asi 6 základních barev)? Pořád to vysychalo a odstín s toho nešel naředit pořádně žádnej | |
|
|
Vodovky jsou samozřejmě nejlepší. Když chceš změnit kamufláž, stačí jen voda a fén a můžeš začít znova | |
|
|
Glynwed napsal v č. 1517: O tom jsem taky přemýšlel, nebo jenom tou základní žlutohnědou a zeleně skvrny. "Asi nejlepší bude natřít to celý standardní šedou a pak na to temperama hodit bílou zimní kamufláž " |
|
|
|
curahee napsal v č. 1516: Můžu to taky namatlat vodovkama, viď? "Nemám barvy,a to si říkáš modelář ,za mých mladých let,jsem to řešil centrofixem" |
|
|
|
Asi nejlepší bude natřít to celý standardní šedou a pak na to temperama hodit bílou zimní kamufláž . | |
|
|
xfish:Nemám barvy,a to si říkáš modelář ,za mých mladých let,jsem to řešil centrofixem | |
|
|
Glynwed napsal v č. 1506: "Slepit celej model a pak to teprv barvit, to je to nejhorší co znám" Slepený jsem to měl asi za 5 hodin. Nemám ale barvy, takže musim nějaký koupit. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC