Střední tanky 2. světové války
|
|
---|---|
bart - jak píše Ondrej Godal, T-34/76 žádnej kulomet vzadu neměl. Kdes to čet?, zajímalo by mně to. | |
|
|
Bart 122 : Tak co sa tyka T 34 so zadnym gulometom - Na tejto stranke www.wwiivehicles.com/ussr/tanks-medium/t-34-... sa docitas ze prvych 115 tankov T 34 monkretne model 1940 mali namontovany aj zadny gulomet. na tej stranke su aj fotky modelov. Je tam fotka zadnej casti veze. Je tam plat, ktory vyzera akoby zakryval daky otvor. To moze byt otvor po lafete. | |
|
|
to Moby: jo diky cetl sem to a docela zajimave a ano rychlejsi nez knizka ale i presto sem si ji objedna ... ale i tak sem aspon precetl a dozvedel se nove vecy | |
|
|
Dobrý den asi před dvoumi lety jsem někde četl že prvých myslím 200 tanků T-34/76 mělo v zadu ve věži ještě třetí kulomet ( na stejném místě jako ho měli tanky KV-1 a KV-2) je to pravda ?????? | |
|
|
moje oblíbené sou Papoupofky: www.utocna-vozba.estranky.cz/ |
|
|
|
Hádám se snad? Je to navíc rychlejší než dyby musel ramasa čekat až si pořídí knížku.
ramasa napsal v č. 4471: "planuji si ji tedka poridit dobre diky" |
|
|
|
Moby napsal v č. 4472: Kolega Vodička vychází při tvorbě stránek, jak sám píše, z publikace pánů Franceva a Klimenta, takže se o nějaký další (odlišný) zdroj informací proti Čs. obrněným vozidlům opravdu nejedná. "utocnavozba.wz.cz/ Stručně to maj i tady." |
|
|
|
utocnavozba.wz.cz/ Stručně to maj i tady. |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 4470: jo planuji si ji tedka poridit dobre diky "No, nejlepší asi bude odkázat na knihu Českoslov. obrněná vozidla 1918-1948 do dvojice Francev, Kliment, vyšla už i v reedici. Popřípadě dalším zdrojem může být 6. díl Obrněné techniky od Pejčocha." |
|
|
|
ramasa napsal v č. 4469: No, nejlepší asi bude odkázat na knihu Českoslov. obrněná vozidla 1918-1948 do dvojice Francev, Kliment, vyšla už i v reedici. Popřípadě dalším zdrojem může být 6. díl Obrněné techniky od Pejčocha. "dobrý den rád bych se něco ozběděl o tanku ST 39...nebly by nějaký obrázek nebo parametry s popiskem? děkuji" |
|
|
|
dobrý den rád bych se něco ozběděl o tanku ST 39...nebly by nějaký obrázek nebo parametry s popiskem? děkuji | |
|
|
10-45T napsal v č. 4461: "Nevie niekto poradit alebo pridat do fora slusne foto motoru sherman firefly? dakujem"
Algernon napsal v č. 4463:
"(Patrně nejčastější byly přestavby na Mk.IC a Mk.VC Firefly.) "
Algernon napsal v č. 4463: Asi nejčastější byla M4A4. A jejího motoru fotky zde se nacházejí, díky DG."Chrysler A57 (M4A4)." [téma č. 164 - přísp. č. 284] [téma č. 164 - přísp. č. 287] [téma č. 164 - přísp. č. 289] |
|
|
|
Dovolil bych si doplnit Dzina: je to záležitost velikosti brzdovratného zařízení a jak moc si lze dovolit délku zákluzu vzhledem k velikosti věže. | |
|
|
10-45T napsal v č. 4462: Proto, že u T-34/85 není třeba ještě zkrátit dráhu hlavně v zákluzu. "velmy efektne vysvetlene ale mne viac vrta hlavou jedna vec a to ti tvarove ukoncenia hlavne je my jasne ze svojim tvarom smeruju energiu plynu z hlavne tak aby posobily proti zaklzu dela ale moja ptazka znie takto Preco T 34/85 toto zariadenie nepotreboval ked naproti tomu aj Kpfw IV J takuto koncovku mal." |
|
|
|
10-45T napsal v č. 4462: Úsťová brzda se tomu řiká. "tvarom smeruju energiu plynu z hlavne tak aby posobily proti zaklzu dela" |
|
|
|
10-45T napsal v č. 4462: Protože to byly dva různý tanky se dvěma různejma kanónama, dvěma různejma průměrama věnce věže a tak dál. "Preco T 34/85 toto zariadenie nepotreboval ked naproti tomu aj Kpfw IV J takuto koncovku mal." |
|
|
|
Algernon napsal v č. 4456: velmy efektne vysvetlene ale mne viac vrta hlavou jedna vec a to ti tvarove ukoncenia hlavne je my jasne ze svojim tvarom smeruju energiu plynu z hlavne tak aby posobily proti zaklzu dela ale moja ptazka znie takto Preco T 34/85 toto zariadenie nepotreboval ked naproti tomu aj Kpfw IV J takuto koncovku mal. "A rychlost je dána (zhruba řečeno) jednak tlakem plynů v hlavni (resp. středním tlakem v hlavni; tj. i při relativně nižším max. tlaku lze dosáhnout " |
|
|
|
Nevie niekto poradit alebo pridat do fora slusne foto motoru sherman firefly? dakujem | |
|
|
Béďa napsal v č. 4458: Toť otázka. Vypadá sice opravdu úctyhodně, ale pokud je mi známo, nebyla tato zbraň nikdy vyrobena a podrobena testům. Je otázka, jak by to s ní finálně dopadlo a jestli by splnila naděje do ní vkládané."Jeho výkon by ale musel být famózní..."
Béďa napsal v č. 4458: Já bych to spíše dal do souvislosti s obecnou snahou Němců zvyšovat výkony svých zbraní a tím si zajišťovat náskok (nebo alespoň paritu) s nepřátelkou pancéřovou technikou. "Předpokládám, že taková konstrukce byla zvolena proto, že se Němcům nedostávalo wolframu na výrobu podkaliberních střel a k tudíž musely jít při navyšování výkonu touto cestou." |
|
|
|
Béďa napsal v č. 4438: (možno to píšem trochu neskoro ...)"Ne ruské stránky, mají i anglickou verzi. Chtěl bych si totiž T-34/57 postavit, Maquete dělá verzi 1941, mě hlavně zajímá 1943, v srpnu byla zkušebně nasazena na frontě (boje se ale podle všeho nezúčastnila) , mám ale jen jednu fotku." Maquette vyrába Stavebnicu T-34/57 v dvoch verziach (obe su v balení): je tam rozdiel v poklope na veži a v uložení kanonu. Žiaľ neviem ako prese ma vizerať T-34/57 r.1943 tak že ... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Střední tanky 2. světové války