Válka v Africe a ve Středomoří
|
|
---|---|
Dzin nápodobně. Je fakt, že Hubáček přidal na hodnocení | |
|
|
![]() |
Tatar: Já bych řekl že v africe byly čs. jednotky bez tanků. Přezbrojení až v Anglii na britskou techniku. |
|
|
![]() |
No já hlavně čekám na to až vyjde Hubáčkovo pokračování Boje o Středomoří...zatím jsem nic neviděl...... |
|
|
![]() |
Nevíte někdo, jestli měli československé jednotky nasazené v africe tanky M3A1 Stuart? Jestli ano a máte nějaké fotografie nebo informace, tak mi je pošlete na Fandakotsmid@seznam.cz |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 180: Milé, ale chcel som požičať tú knihu..."Ne, peníze nepůjšuji, maximálně dávám... " ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
SK: (179) Ne, peníze nepůjčuji, maximálně dávám... ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 178: Nebudem za ňu vyhadzovať peniaze...Požičiaš? "Tak si jí kup a máš to z první ruky. " ![]() |
|
|
![]() |
SK: (177) Tak si jí kup a máš to z první ruky. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 176: A čo ťa na tom zaujalo? Dozvedel si sa niečo nové? Môžeš sa podeliť o získané informácie? Rád sa niečo nové k matapanu dozviem. "Tak jsem dočetl Matapan. Dobré. Je na tom také vidět, jak se Hubáček zlepšil, když to srovnám z jeho počáteční tvorbou. Tohle je daleko obsažnější a je zde evidentní snaha na danou situaci pohlížet z vícero různých nezávislých zdrojů a objktivně hodnotit." ![]() |
|
|
![]() |
Tak jsem dočetl Matapan. Dobré. Je na tom také vidět, jak se Hubáček zlepšil, když to srovnám z jeho počáteční tvorbou. Tohle je daleko obsažnější a je zde evidentní snaha na danou situaci pohlížet z vícero různých nezávislých zdrojů a objktivně hodnotit. Jen škoda, že takhle kvalitně není třeba Pacifik v plamenech, hlavně kapitola o PH. Nebo ve Vítězství v Pacifiku kapitola o potopení Waspu, tam by jsme potom z Algernonem neměli co řešit. ![]() |
|
|
![]() |
SK: (174) jenomže já zase ze své zkušenosti mám, že 95 procent toho, co se dá běžně najít na inetu je právě ona ne zcela důvěryhodná kategorie informací. ![]() |
|
|
![]() |
Tom napsal v č. 173: No samozrejme, že nie všetko na nete je v dôverihodné...ale, keď máš základné vedomosti, tak si snáď vieš vytriediť čo je Ok a čo nie..."Za sebe musím říct, že netu nedůvěřuji zdaleka tolik jako Ty. Ale to je věc vkusu, že " ![]() |
|
|
![]() |
Tom napsal v č. 171: No Němeček bol základ, keď som mal tak 12-14 rokov..."Pro mne jako fandu na letadla to bohatě stačí. Asi jako pro Tebe Němeček a Vojenská letadla " ![]() ![]() |
|
|
![]() |
SK napsal v č. 165: Pro mne jako fandu na letadla to bohatě stačí. Asi jako pro Tebe Němeček a Vojenská letadla "Tie si nájdeš na nete v podstatne obsiahlejšej forme... Ale Hrbkovia a Hubaček sa celkom dajú...len je to veľmi stručné - pre laikov..." ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 168: Ako kde, ale väčšinou tá kvalita bohate stačí na tú hubáčkovu alebo Hrbkovu..."SK: (165) Jenže jaké kvality?" ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Tak už mám Hubáčka také a jsem na ní docela zvědaví. |
|
|
![]() |
SK: (165) Jenže jaké kvality? |
|
|
kurňa dost daleko tam zajet | |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 162: Tie si nájdeš na nete v podstatne obsiahlejšej forme..." Tom: Tak to si ji musím sehnat také. Jen mě napadá, už tam zase vrátil TTD nasazených lodí, nebo stále chybí jako v prvním díle?" ![]() ![]() |
|
|
Tom kde jsi kupoval? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Středomoří
- > Válka v Africe a ve Středomoří