Válečné lodě druhé světové války
|
|
---|---|
giro.c: To si hold musíš, jako autor, vyřešit sám. | |
|
|
jenom jsem nemoh dořešit problém s ponorkou, ketrá poprvé objevila britské lodě. Sice ve dvou knihách jsem našel I-65, ale v tom jsem soíš věřil Hubáčkoj. | |
|
|
jenže zaseklo se to u Honzy..............věř, že bych byl rád, kdybyb tam už byl | |
|
|
giro.c: Tak to je skvělé, už se těším! | |
|
|
Dzine no už před 14 dny jsem to poslal upravenný. Trošku rozšířený a některý věci líp dopsaný.............jenže porád nic. | |
|
|
Add diskuze na "Největší chyba Německa druhé světové války" Jinak se už těším na další přislíbené články o tomto. Alespoň zase bude co kritizovat. Třeba giro.c je už teď ostřílený rutinér, takže se nemusím krotit, jako při jeho prvotině o Jamatu. Nic ve zlým, giro.c, článek je to pěkný, líbí se mi, jen se tam najde pár nepřesností a nedodělávek. |
|
|
|
Tom napsal(a) v č. 245: "Nemáš náhodou z loňské Roudnice nějaké fotky Corsaira a té Dakoty?" Bohužel nemám. Je to škoda, že se letadla nedají pěkně obejít a vyfotit. Na těch starejch letadlech jsou fascinující i piloti. Třeba takovej pilot spitfiru je povoláním pilot(jaká náhoda ) Boeingu 747 a má nalétáno přes 10 000 (!) hodin. To je fantazie. |
|
|
|
Pravda, já tohle objížděl tak před deseti lety. Pamatuju, když ještě Spity a Mustangy nestály zavřený v hangáru a dalo se chodit kolem nich ze všech stran Nemáš náhodou z loňské Roudnice nějaké fotky Corsaira a té Dakoty? Já o ně bohužel přišel, když mi zesnul disk. | |
|
|
Tom napsal(a) v č. 242: "Aviatická pouť. Mám asi miliadru fotek několika různých Spitů a Mustangů, taky tam byl Mitchell... " To bych teda chtěl vidět. O tom, že se něco podobnýho koná jsem vůbec nevěděl. Já jezdím každý dva roky do Roudnice a tam je to taky super.
Tom napsal(a) v č. 242: "Myslím, že i na CIAFu minimálně jeden rok byly historický éra." Na CIAF jezdím takovejch posledních 6 let a jediný historický letadlo, co tam bylo byl Saab Draken (nepčítám ultralehký repliky) |
|
|
|
dík Tome | |
|
|
to by mě Tome taky celkem zajímalo | |
|
|
Tom napsal(a) v č. 239: Jaký jsou v Hradci a Pardubicích akce kde lítá spitfire?? "Spita určitě zase letos uvidíš v Hradci nebo v Pardubicích" |
|
|
|
to giro.c: Nepočítám muzea. | |
|
|
Bart S. to je druhá varianta. Ptal ses kde třeba | |
|
|
Bart S.: Nasel uz jsi neco o te tride letadlovych lodi s nazvem "CV"? | |
|
|
giro.c napsal(a) v č. 234: Nebo třeba u nás. Já jsem ho viděl už asi 3x. "třeba v Anglii, kámoš má z muzea super fotky" |
|
|
|
Bart S. třeba v Anglii, kámoš má z muzea super fotky | |
|
|
Jossif: Clovece, vzdyt uz te to nemuze ani bavit, ze napises dotaz a hodny strycek Dzin ti ho zodpovi. Zkus take nekdy hledat a patrat sam. Od nejnizsi po nejvyssi hodnost Lajtěnant Staršij lajtěnant Kapitam lajtěnant Kapitan 3. ranga Kapitan 2. ranga Kapitan 1. ranga Kontraadmiral Viceadmiral Admiral Admiral Flota Admiral Flota SSSR |
|
|
|
giro.c napsal(a) v č. 230: "Jednou bych chtěl Spita vidět na vlastní kukadla " Jenom jednou? A kde prosím tě? |
|
|
|
Mám stejnou otázku jako Jossif.Předém dík za odpověď. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII na moři
- > Válečné lodě druhé světové války