Waffen-SS
|
|
---|---|
Jde mi o to, že ten člověk nevypadá vůbec jako arijec | |
|
|
To jsou ty měnící se standarty | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 1161: Nikdo není dokonalý . . . "Nějak moc vad na jednoho SS " |
|
|
|
Nějak moc vad na jednoho SS | |
|
|
curahee napsal v č. 1151: A šikmý oči "Co je na tomto fotu zvláštní?" |
|
|
|
zdar lidi prosím vás nevíte někdo jak mám "správně" uvázat popruh k futrálu od německé masky??? Napište na [email protected]! (ten spodek samořejmě mám jde jen o ten vršek) Díky! |
|
|
|
Na jedné fotce jsem viděl SSmana,který měl Sieg runy na levé straně a pod nimi Železný kříž,tudíž to nemohlo být obráceně,protože všichni víme,kde se EKI nosil,že?! P.S.Bohužel to foto nemohu doložit. |
|
|
|
Běžně se vojáci fotili v zrcadlovém provedení. | |
|
|
curahee: Tak to by se před válkou do SS nedostal | |
|
|
Přesně tak! | |
|
|
Ma kazdy ucho jiny... | |
|
|
sweb.cz/freiwilligen/DOBROVOLNICI/o12.htm Co je na tomto fotu zvláštní? |
|
|
|
curahee: O tomto bode sme sa bavili v téme „P.O.W.“. Ukázal sa ako hlboká priepasť medzi našimi názormi. Z tohoto dôvodu navrhujem túto tému ukončiť. | |
|
|
Lipton:Bylo po válce,kterou zapříčinili Němci,tak proč dobré zacházení,oni taky svým POW,nepořádali rautové večírky?! | |
|
|
Lipton napsal v č. 1147: Jasně, už jsme se o tom někde bavili Před rusama měli velký důvod utíkat. "Ale chlebík a vodu (a dobré zaobchádzanie) si neužili ani na západe" |
|
|
|
Ale chlebík a vodu (a dobré zaobchádzanie) si neužili ani na západe. | |
|
|
Curahee, SK: a stejnak jim šlo už jenom o jedno. Dostat se na západ. | |
|
|
curahee napsal v č. 1142: Penost Praha ti nic neříká ?? Tedy možnost udělat z Prahy pevnost vzdorující spojencům !! Sice trocu špatný způsob a taky špatná pohádka, ale co už "Nevím jestli chtěli zvedat morálku po dobytí Berlína...?!" |
|
|
|
Jožka už byl po smrti.Jeho kulinářství ho zabilo. | |
|
|
curahee napsal v č. 1142: Tak to by sa im asi moc nepodarilo...hoci Goebels robil divy asi by nedokázal presvedčiť Nemeckých vojakov o tom, že pád Berlína bol zámerný aby sa spojencom pedĺžili zásobovacie linky a že ich poženú naspäť k Moskve a Parížu... "Nevím jestli chtěli zvedat morálku po dobytí Berlína...?! " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Waffen-SS