Waffen-SS
|
|
---|---|
Protože jejich krev nebyla rasově čistá a schválená... | |
|
|
Dzin: To je mi jasné, ale proč to neměl třeba i WH... | |
|
|
Aby nepřítel věděl, kterého SSáka může použít jako dárce krve pro své vojáky, když bude potřebovat. | |
|
|
A nevíte proč ho tam měli? | |
|
|
Vratikk: Na levém podpaždí cca 1 cm vysoké písmeno označující krevní skupinu (A, B,...). | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1179: Či srdce s nápisem "Für liebe Adolf" "Ja som videl u jedného SSmana kotvu." |
|
|
|
Tu krevní skupinu. | |
|
|
DuGalle napsal v č. 1176:
"V čitateli byla dvojciferná hodnota značící IQ a ve jmenovateli tříciferná vyjadřující obdiv k vůdci v procentech"
DuGalle napsal v č. 1176: Tak co z toho?? "vytetovanou krevní skupinu" |
|
|
|
Jo jo, měli tam zlomek. V čitateli byla dvojciferná hodnota značící IQ a ve jmenovateli tříciferná vyjadřující obdiv k vůdci v procentech... Když to vezmu vážně, tak se traduje, že měli vytetovanou krevní skupinu.. |
|
|
|
Chtěl bych se zeptat,jestli měli příslušnící Waffen SS vytetovaný nějaký číslo na ruce...viděl sem to v jednom filmu......dík za info... | |
|
|
H-Honza napsal v č. 1173: "Chci se zeptat kde by se daly sehnat propagačni plakaty Waffen SS" fronta.cz/index.php?action=9&pid=10&... images.google.com/images?q=waffen+ss&hl=cs |
|
|
|
Chci se zeptat kde by se daly sehnat propagačni plakaty Waffen SS. [email protected] |
|
|
|
Díky potřeboval jsem to jenom pro upřesnění. | |
|
|
Jistě že ano, jednalo se opravdu o 9. a 10. divizi SS | |
|
|
Potřeboval bych pomoct.V operaci Market-garden vyskočilli spojenečtí výsadkáři na dvě divize SS.Slyšel jsem že to byli divize Hohenstaufen a Frunsberg.Potřeboval bych vědět jestli to je pravda? | |
|
|
Já neříkám že mi to nedošlo,já si myslel že to není pravda,ale jen sem se chtěl ujistit...nic víc.... | |
|
|
Wotan je beletria Vratikk, si už druhý človek, ktorému to nedošlo (ten prvý sa na Wotan pýta v sekcii "Dotazy a odpovědi"). A rád by som podotkol, že odhliadnúc od týchto bel. škvárov má Whiting na konte veľa kníh vysokej kvality, viz napr. Ardeny: Poslední útok a Americký hrdina. |
|
|
|
Taky sem si říkal...díkes. | |
|
|
Vratikk napsal v č. 1165: Tato divize neexistovala,je to jen výplod fantazie Leo Kesslera(vlastním jménem Charles Whitting). "že existovala divize SS Wotan" |
|
|
|
Potřebuju pomoct,jednou jsem se dočetlv knížce o 2 sv.v,že existovala divize SS Wotan,ale podle mě jsou to jen kecy....Nevíte o tom někdo něco??? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Waffen-SS