Waffen-SS
|
|
---|---|
adam-panzermayor napsal v č. 1763: Nic se neděje, jen jsem tě chtěl upozornit, abyses nechlubil, že si to našel jako jedinej.. "soráč ,toho sem si nevsimnul" |
|
|
|
DG napsal v č. 1772: vypere dočista dočista "Doporučuji kontaktovat pana Svojtku, vydává zaručeně tu nejlepší literaturu na téma Waffen-SS, navíc plnou dosud nepublikovaných materiálů z tajných archivů." |
|
|
|
spartan napsal v č. 1769: Doporučuji kontaktovat pana Svojtku, vydává zaručeně tu nejlepší literaturu na téma Waffen-SS, navíc plnou dosud nepublikovaných materiálů z tajných archivů. "Poradím, prosím, někdo???? Sháním super knížku na téma: Waffen-SS. Moc dík za odpověď." |
|
|
|
Johny napsal v č. 1761: "Správně. Proto jdu vyloupit banku a chci být odsouzen k výčitkám svědomí ve vile na Bahamách." |
|
|
|
Poradím, prosím, někdo???? Sháním super knížku na téma: Waffen-SS. Moc dík za odpověď. | |
|
|
Teď se o tí knize bavím na jiném foru. A musím říci, že mě překvapuje, že ač se tam poměrně jasně vyjadřuje přesně jak z brožurky o nadčlověku, tak mi v tom stále oponují, že to není pravda. Přitom některé pasáže jsou jako opsané od Goeblse. | |
|
|
Garda mě připadne jako snůška výmyslů a povídek,hezky se to čte,hůř nad tím,ale přemýšlí... | |
|
|
xfish5: Přečti si knihu Ďábelská garda. Byla napsána na základě vzpomínek jednoho SSáka, který bojoval v cizineské legii v Indočíně a je to skvělá exkuzre do "duše" nacistického fanatika, bez špetky svědomí, morálky, samostatného myšlení a pod. Prostě typický člověk, jakého totalitní diktatura potřebuje. Nebo výslech nacistických velitelů koncentračních táborů. Tam přesně pochopíš, že něco jako svědomí je trápit ani nemohlo, protože to co dělali nepovažovali za nijak špatnou věc. Jak poznamenal vyšetrující psycholog US Army, když se ho zeptali, jak to mohli všechno dělat, že je to jednoznačná ztráta jakékoliv empatie. | |
|
|
Johny: Takhle jsem to nemyslel. Ono je rozdíl vykrást banku a zabít x lidí... | |
|
|
worčestr:soráč ,toho sem si nevsimnul | |
|
|
panzermayor: viz. forum NORIMBERSKÝ PROCES článek 34 od worchestera.... | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1760: Správně. Proto jdu vyloupit banku a chci být odsouzen k výčitkám svědomí ve vile na Bahamách. "Výčitky svědomí je daleko horší trest. Tomu člověku už je to jedno, jestli půjde k soudu, ale výčitky bude mít nadosmrti." |
|
|
|
Výčitky svědomí je daleko horší trest. Tomu člověku už je to jedno, jestli půjde k soudu, ale výčitky bude mít nadosmrti. | |
|
|
škoda, že takových lidí není (nebylo) na světě víc | |
|
|
Skutečný hrdina...na rozdíl od hnusu v černých uniformách... | |
|
|
......... Čest jeho památce . . www.novinky.cz/zahranicni/65474-zemrel-prona... |
|
|
|
Já si řikal, kdy se místní Wehrmachtofil ozve. | |
|
|
P.S. pro mbbb: To budeš večer na WC 2x rychlejší | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1750: "Tak ktorý prďola to tu hádzal vojakov Wehrmachtu do jedného vreca s Waffen SS?!?!" tak kterej prďola tu čepuju to pívo PS: pro DG: dnes 2x Budwar |
|
|
|
Rozdíly jistě byly. Jako mezi hnědým lejnem a černým lejnem |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Waffen-SS