Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
Vzpomínám na své souboje s Me 262 ze stařičké gamesy WWII Fighters. Němci používali jediný způsob boje — upalovali pryč, aby v dostatečné vzdálenosti předvedli poloviční přemet, tak získali výšku a při čelním střetu využili baterii čtyř MK 108 v přídi. Docela špatně se tomu čelilo. | |
|
|
Iljušin napsal v č. 101: jo jo máš pravdu ale já ho v IL-2 sundal jen 2x - Me 262 je strašná mrcha kvuli rychlosti "Pellini napsal v č. 91: "nejvic mě to bavilo za Me 262" Jo dobré letadlo, ale nesměli mu zhasnout motory nebo do nich nesměl dostat zásach, což se mě osobně stávalo dost často " |
|
|
|
Pellini napsal v č. 91: Jo dobré letadlo, ale nesměli mu zhasnout motory nebo do nich nesměl dostat zásach, což se mě osobně stávalo dost často "nejvic mě to bavilo za Me 262" |
|
|
|
Dzin napsala v č. 555: [téma č. 172 - přísp. č. 555]"jedné starší počítačové hře The Ardennes Offensive" Třeba tady je free ke stažení: www.ssgus.com/ardennes-download.htm .Nedělám to že bych byl dobrák, spíš mám pocit že to programoval ňákej sabotér nenávidící všechny varianty Woken. Anebo tehdy nebyly. |
|
|
|
www.gamepark.cz/nove_screeny_z_medal_of_hono... | |
|
|
hrdina napsal v č. 95: mezi námi děvčaty, že? "Tak jen aby jsme nekritizovaly" |
|
|
|
Kdysi jsem hrál jeden starší simulátor - jmenovalo se to tušim European Airwar. Tehdy jsem ještě moc nedokázal posoudit, co je podle skutečnosti a co ne, ale přišlo mi to jako velmi solidní hra. Naprostá většina misí neskončila žádnou šarvátkou, ale palbou německýho flaku. Avšak říkám, že jsem to hrál před pěti lety jen párkrát u kámoše.. | |
|
|
Tak jen aby jsme nekritizovaly podle videa tak tady je demo www.gamepark.cz/stahujte_demo_attack_on_pear... | |
|
|
To mi připomíná, když jsem hrál Red Barona. Tam jsem postupně sundal všechny velká německá esa. Naposled si pamatuji sestřel Göringa a to když byl v pozici nejúspěšnějšího německého stihače, protože všechny předním jsem měl na kontě. Nebo Achtung Spitfire, kdy za nějakých 20 odlétaných misí měl můj pilot 58 sestřelů. A to jsem ho ještě šetřil a snažil se jen poškozovat, aby mohli sestřelit něco i ostatní. |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 92: Jo a na jakou obtížnost ( very ,very,very easy ) , asi dost realistický co -"740 sestřelů v Aces over Europe, to asi neznáte to je starý simulátor z WW2. Prostě Hartmann3 " s čim jsi lítal??? |
|
|
|
hrdina napsal v č. 90: "Hrál jsem za německého stíhače (ale dávno) 103 sestřelů - kolik vy ???" 740 sestřelů v Aces over Europe, to asi neznáte to je starý simulátor z WW2. Prostě Hartmann3 |
|
|
|
hrdina napsal v č. 90: asi 121 plus minus už si to nepamatuju ale dobra dost dobrá hra...nejvic mě to bavilo za Me 262 "Hrál jsem za německého stíhače (ale dávno) 103 sestřelů - kolik vy ???" |
|
|
|
Iljušin napsal v č. 89: Hrál jsem za německého stíhače (ale dávno) 103 sestřelů - kolik vy ??? "to je lepší IL-2." |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 87: Jo to je dost zajímavé( asi ji zasáhli ty torpéda přímo do munyčního skladu , ale to by nevybuchla hned a ještě celá), stejně jako celá ta hra Neřekl bych že je moc realistická, to je lepší IL-2. " že nárazem torpéda vybouchne loď úplně na všech místech." |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 87: Nejvíc je ta dopravní " hrdina: skutečně zajímavé na tom videu, že nárazem torpéda vybouchne loď úplně na všech místech. Připomnělo mi to film Pearl Harbour, kde pouhý přelet dvou Zer nad loděmi je přivedl k výbuchu " |
|
|
|
hrdina: skutečně zajímavé na tom videu, že nárazem torpéda vybouchne loď úplně na všech místech. Připomnělo mi to film Pearl Harbour, kde pouhý přelet dvou Zer nad loděmi je přivedl k výbuchu | |
|
|
Tady je ta realná akce i s videm www.gamepark.cz/attack_on_pearl_harbor_4388.htm |
|
|
|
nemetko napsal v č. 84: jojo zlaté BF teď jenom čekám až konečně vyjde druhá verze tohoto módu pro BF 2 "forgottenhope.filefront.com/index.php ?flash=yes" |
|
|
|
forgottenhope.filefront.com/index.php?flash=yes | |
|
|
fusilier napsal v č. 81: No jo, naši od 200. protiletadlového pluku na Středním východě by z toho měli Vánoce. Protože od Bofforsů jen koukali na vysoko letící plošné bombardéry a modlili se, aby slétli trochu níž, aby si mohli aspoň vystřelit "Nebo třeba nálet celé letky stuk taky zřejmě kamikadze ." BTW: Kamikaze, nikoliv kamikadze |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce