Písně, skladby, zvukové záznamy z války
|
|
---|---|
A z čeho tak usuzuješ, ja je taky poslouchám, ale o nich samotných moc nevím.Německy neumím, takže ani, takže každému slovu nerozumím. Není to náhodou videoklip striped, kde jsou záběry s olympiády v Berlíně r.1933? | |
|
|
Rammstein s počúvať celkom dá, najradšej mám Ich will a America, ale ich výzory sú čisto nacistické | |
|
|
Napis, prosím nazev té písičky, nic podobnýho sem ještě neslyšel.Někdy si ty skopce poslechnu, ale že bych si všimnul jak neco zpívají o adolfovi.Zmiňují se o tom v pozitivním, či negativním smyslu? | |
|
|
ted mam jednu pisnicku udajne od rammsteinu kde se zpiva porad jenom o hitlerovi a tem nacistickych srackach ale jako pisen to je super | |
|
|
To je ale HIT ! Mam ji v češtině. | |
|
|
ANO, taky poslouchám Hardcore. Kouknu se po ní. |
|
|
|
Nevíte nekdo, kde sa dá zehnat píseň od Vejvody - Škoda lásky? V českej, nemeckej, anglickej verzi. | |
|
|
Jo, jeste jedna vec. Neznate nekdo nejake ceske vojenske pochody ??! | |
|
|
Díky ! | |
|
|
P.N. napsal v č. 96: Pochod složen jako oslava pruského vítězství nad rakouskem u Hradce Králového. "Je to ukazka nejakeho nemeckeho pochodu, ktery se jmenuje Konigratze muzete mi otom nekdo rict neco blizsiho ?" |
|
|
|
Mam tu jeden odkaz na ztazeni www.reichslieder.com/konigratzer.mp3 Je to ukazka nejakeho nemeckeho pochodu, ktery se jmenuje Konigratze muzete mi otom nekdo rict neco blizsiho ? |
|
|
|
eri.ca/refer/obssturb.MP3 Bitva v Ardenách a plk. Hessler. Ta píseň je nezapomenutelná | |
|
|
Myslím, že to přímo ta scéna nebyla... | |
|
|
Hartmann napsal v č. 90: To je ta scéna Ivana Trojana předvádějícího jednu "slavnou" osobnost? Už si to ani nevzpomínám "když v něm v 78. minutě zazněla hádejte co - Preussens Gloria!" |
|
|
|
A co píseň Horsta Wessela? | |
|
|
nejlepsi je pisen rude armady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Tak jsem se koukal na film Jedna ruka netleská a docela jsem koukal, když v něm v 78. minutě zazněla hádejte co - Preussens Gloria! Přímo to tam hráli nějací hudebníci na buben a příčnou flétnu. |
|
|
|
Vratikk: Aha.
Vratikk napsal v č. 88: Jo, to je známá forma českého boje proti okupantům ať už německým, nebo sovětským ""My jsme děti..." se říkalo u nás za války a dělali si z toho prdel..." |
|
|
|
Tak se vám všem omlouvám,že to zpívali Hitlerjugend není pravda,ale dozvěděl jsem se,že to "My jsme děti..." se říkalo u nás za války a dělali si z toho prdel... | |
|
|
Vratikk napsal v č. 83: Taky byli dobře zpracování. Je jasné, že oni to brali smrtelně vážně, ale nezlob se na mě, příjde mi to fakt směšné. Snad nejsem sám. "Možná pro tebe,ale víc to dává smysl,když řeknu,že to zpívali Hitlerjugend..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Písně, skladby, zvukové záznamy z války