Písně, skladby, zvukové záznamy z války
|
|
---|---|
Nemáte někdo soudntrack k filmu -Das boot- | |
|
|
Ero napsal v č. 160: knížku samozřejmně mám "A ty máš tu knížku a scaner ?" jsou tam o tom dvě věty: - oba dva pochody vyšly na jaře 1938 na desce Ultraphonu - oba dva pochody složil Vlastimil Votava |
|
|
|
mbbb napsal v č. 159: A ty máš tu knížku a scaner ? "pro pochod četnictva platí to samé jako pro pochod FS, co je napsáno v knížce FS 1918-1938 na str. 66" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 158: mám na CD kopii origoš nahrávky z roku 38 z desky Ultraphon, ale nedám, mám to na černo a dát to nemůžu"Nemáš ho ve zvukovém formátu nebo jeho noty či text?" pro pochod četnictva platí to samé jako pro pochod FS, co je napsáno v knížce FS 1918-1938 na str. 66 |
|
|
|
mbbb napsal v č. 157: Nemáš ho ve zvukovém formátu nebo jeho noty či text? "existuje četnický pochod, obdobně jako pochod FS" |
|
|
|
existuje četnický pochod, obdobně jako pochod FS | |
|
|
Worchester napsal v č. 155: Tak něco podobného jsem scháněl ale nikde nic "Nemáte jen tak náhodou někdo četnickou hymnu "Národ veselých četníků" ve zvukovém formátu, její noty a nebo jiné četnické či vlastenecké písně nebo jejich noty." |
|
|
|
Nemáte jen tak náhodou někdo četnickou hymnu "Národ veselých četníků" ve zvukovém formátu, její noty a nebo jiné četnické či vlastenecké písně nebo jejich noty. | |
|
|
Neznáte někdo název písně nebo text písně kde se zpívá (Němcům jste nás prodali) nebo (Čehy byly pro psa kost) tahle píseň by měla být o Mnichovu 1938 | |
|
|
Jenže ta preuusens gloria¨není ani na oficiálním soudtracku k filmu Stalingrad.Psal jsem dvou lidem, kteří ho mají, a oba mi napsali, že tato skladba tam není? | |
|
|
Johny napsal v č. 33: (Preussens Gloria) Hledá se pořád, nebo se už od roku 2004 nějaký nalezl? - garda.mhk.cz/index_fr.php v sekci L.P.1866->Historická muzika, neposlouchal jsem ho, ale doufám, že je s bubny a píšťalami - nevypadá to, že kapela má vůbec nějaké jiné nástroje.
"Já scháním jeho "píšťalkobubínkové " provedení, které je v Německu zakázané. Provedení "dechovka" je možno normálně koupit. Link ocením." Edit. - Vzhledem ke změně struktury daných stránek někdy v r. 2009/2010, nahrávka se nyní nachází v sekci 'Historické jednotky gardy -> 1866' pod nadpisy '1. Gardový pěší pluk - Prusko 1866' a tam 'Historická muzika'. |
|
|
|
kulometčík napsal v č. 150: Nejlépe sovmusic.ru"Potřeboval bych text k písni свайсценая война-svajscenaja vojna, nebo салдаты впут-saldaty vput." ale musíš umět azbuku (podle názvů písní počítám s tím že umíš ) |
|
|
|
Potřeboval bych text k písni свайсценая война-svajscenaja vojna, nebo салдаты впут-saldaty vput. | |
|
|
www.rozhlas.cz/wwii/rozhlas/_zprava/167266 | |
|
|
Nemáte někdo v nějakém zvukovém souboru tuto větu, nebo nevíte kde ji sehnat na internetu?: "Voláme českou policii, české četnictvo,vládní vojsko, aby ihned přišli do Českého rozhlasu.Přijďte na pomoc....." | |
|
|
máš to v mejlu - Vyvalte sudy od Taxmenů a Vstavaj straná ogrómnaja - krásná píseň | |
|
|
Krtek2 napsal v č. 126: už je máš? "A nevíte, kde bych ji mohl sehnat?" |
|
|
|
Krtek2 napsal v č. 140: četl si můj názor???
"Co máš proti dechovce"
mbbb napsal v č. 136: nebyl tu založen klub W+V?? já myslel, že sem jeho členem ale nic se neděje "já vůbec mám rád hudbu a styl 30. let." |
|
|
|
To tu ještě nebylo;originální názor | |
|
|
Martin R. napsal v č. 124: ano nebyl sem hloupy a tuto stranu sem navstivil uz pred delsi dobou "sovmusic.ru/" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Písně, skladby, zvukové záznamy z války