Písně, skladby, zvukové záznamy z války
|
|
---|---|
Algernon napsal v č. 135: "Dechovka? Brrr!! Jedině swing. :o)" swing mám rád, já vůbec mám rád hudbu a styl 30. let. Ale Vejvoda - nejlepší jsou dechy! I když swing je taky fajn. |
|
|
|
Algernon napsal v č. 133: dechovka, pěkně zahraná, je právě nejlepší! "(popř. jakákoli swingovová verze, ale ne ani dechovka, ani verze od Taxmenů)." |
|
|
|
anglickou verzi naší Škoda lásky nahráli třeba taky Taxmeni - neměl by být problém, to někde sehnat | |
|
|
Neznáš Škoda lásky?????? Tu ti zahraje na počkání každá vesnická dechovka na baráčnickým bále. Pokud jsi ale myslel nějakou audioverzi na netu, tak to nevim. Musíš hledat, ale myslím, že to nebude tak těžký. |
|
|
|
Jednoznačně Modřanská polka známá jako Škoda lásky nebo Roll out the barells nebo Rosa munde nebo ... | |
|
|
sgt.tomas: sovmusic.ru/ tady je mas vsechny (ale musis umet azbuku) |
|
|
|
Martin R.:souhlas | |
|
|
Nejlepší písně války jsou podle mě Katjuša,Kalinka,Svajascennaja vojna...... Prostě sovětské propagandistické písně |
|
|
|
Worchester napsal v č. 118: hmmm nemysli si ze sem nacek!!!!!!!!! "3x FUJ!!!!!!!!!!" |
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 116: 3x FUJ!!!!!!!!!! "HAJ HITLER " |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 115: mno kdyz tam zpiva napr. HAJ HITLER a este k tomu to zpivaji nemci tzak to je celkem dost pravdepodobne "Jak poznáš obsah, když neumíš jazyk?" |
|
|
|
Sgt.Tomas (107): Jak poznáš obsah, když neumíš jazyk? mno tak nemecky sice neumim ale jak to tak clovek posloucha tak ani nemusi umet nemecky a pozna ze spise oslavuji |
|
|
|
Thompson napsal v č. 112: aha mi to poslal kamos ze to stahl nekde z netu uz tak s tim nazvem "No tak tohle nezpívaj rammsteini,je to melodie písně Sone od rammsteinů, ale zpívá to někdo jinej, asi to má bejt parodie? ale originál znění to opravdu není :)" |
|
|
|
pošli mi to prosim tě taky mailto:[email protected] | |
|
|
No tak tohle nezpívaj rammsteini,je to melodie písně Sone od rammsteinů, ale zpívá to někdo jinej, asi to má bejt parodie? ale originál znění to opravdu není :) | |
|
|
prosím pošli mi to [email protected] | |
|
|
ale fakt newim jeji puvod | |
|
|
estli chcete muzu vam ji poslat | |
|
|
a to mi poslal kamos ze pry to stahl z netu on to tam ma pod nazvem HITLER ale to se mi mon nezda | |
|
|
Thompson napsal v č. 104: mno tak nemecky sice neumim ale jak to tak clovek posloucha tak ani nemusi umet nemecky a pozna ze spise oslavuji "Zmiňují se o tom v pozitivním, či negativním smyslu?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Písně, skladby, zvukové záznamy z války