Písně, skladby, zvukové záznamy z války
|
|
---|---|
Tak hledejme dál, no.... | |
|
|
Hartmann napsal v č. 43: "Tak jsem sehnal na stažení ten marš - Preussens Gloria" Jo to je ale ta oficiální verze. Hráli ji nedávno i Špidlovi, když byl v Berlíně na státní návštěvě. Mně osobně by zajímalo to provedení pouze s píštalama a bubnama. |
|
|
|
Johny, egli, GergRolf, ... : Tak jsem sehnal na stažení ten marš - Preussens Gloria wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/muza/preussens.mp3 |
|
|
|
Díky, tu jsem zahlédl v nabídce Vltava.cz. Dokonce ve výprodeji za 37,- Kč. Jetě jednou díky za nabídku. | |
|
|
Polata napsal v č. 39: CD bohužel nemám, ale můžu sehnat kazetu. "Nemohu nikde sehnat CD BATTLEDRESS." |
|
|
|
Kdo koukáte na dokumenty Hitler a holocaust,je tam slyšet skladba jednoduché melodie hraná na houslích.Nevíte někdo,jak se ta skladba jmenuje,příp.kdo ji napsal?Díky moc | |
|
|
Nemohu nikde sehnat CD BATTLEDRESS. Udělal by mi někdo (na oplátku) kopii ? |
|
|
|
Johny napsal v č. 33: Zkus www.Ritterkreuz.cz(jestli už to neznáš),prodávají tam cd s pochody. "Jo to je von. Já scháním jeho "píšťalkobubínkové " provedení, které je v Německu zakázané. Provedení "dechovka" je možno normálně koupit. Link ocením" |
|
|
|
Stačil by soundtrack k filmu Stalingrad. Podivejte se někdo na p2p. Já mám firewall :( | |
|
|
Johny: já mám taky jen tu verzi "dechovka" (je třeba na CD Preussische und Österreichische Märsche, které v Praze mají v Městské knihovně) |
|
|
|
Johny: Jestli to seženeš, tak mám taky zájem. | |
|
|
FUJ06:Jo,je taková správná! | |
|
|
egli napsal v č. 31: Jo to je von. Já scháním jeho "píšťalkobubínkové " provedení, které je v Německu zakázané. Provedení "dechovka" je možno normálně koupit. Link ocením. "Jestli se nepletu, tak by to měl být pochod Preussens Gloria (sláva Pruska) od Johanna Gottfrieda Piefkeho z roku 1884. " |
|
|
|
Líbí se vám Kaťuša(písnička a ne baba )??? | |
|
|
GeorgRolf napsal v č. 21: Jestli se nepletu, tak by to měl být pochod Preussens Gloria (sláva Pruska) od Johanna Gottfrieda Piefkeho z roku 1884. Do sbírky pochodů německé armády byl zařazen v roce 1911. Většina německých vojenských pochodů hraných za WW2 byla ještě z 19. století. "nevíte někdo,jaký je přesný název takového toho marše s bubny a píšťalami?" |
|
|
|
agitace.by.ru/ | |
|
|
Dobrá byla taky píseň "Ó du šéne cajt, nikde žádnej policajt" od autorů W.Thannerse a M.T.Bulbersteina, je to z filmu "Kuř a polykej" z roku 1940. | |
|
|
GeorgRolf:když se mi teď přihlásí dost lidí na pátek21.3,tak ti to možná přivezu,enem doufam že nejseš z ČOIky kvuli Copyrajtu...:( | |
|
|
no hele ještě nemam dostatečný počet lidí na treffung tak nezoufejj... | |
|
|
Rommel..on s tim trefungem je problém v tom,že já jsem v Praze téměř pořád s vyjímkou soboty a neděle.Takže jak jsem již uvedl,trefung v sobotu ist nichts fur mich. Ale pokud bys mi to eventuelně chtěl teda přepálit,či jiným způsobem poskytnout,nebudu zlatavým mokem šetřit i v jiné termíny |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Písně, skladby, zvukové záznamy z války