Americká armáda
|
|
---|---|
Úžasný, už jenom proto, že Rusové používali ráži 152mm a nikoliv 155mm. Úplně nový tam tehdá byl ten IS, zastoupený v počtu 1ks, slovy jeden kus... Zamysli se aspoň nad tím "úplně nových tanků se 155 dělem" a zkus si aspoň tipnou co by to asi mohlo být. Zvěroboj znali už od Kurska a SU-152 se od ISU-152 vizuálně nijak zásadně neliší... |
|
|
|
Johny napsal v č. 431: teď ještě kolik je na tom pravdy? "Toď samotný Carius." |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 425: 17 těžkých tanků "Stalin" včetně min. 2 úplně nových tanků se 122 dělem a 5 T34. Jeden méně poškozený nový tank měl být na rozkaz samotného Hitlera dovezen do berlína na zkoumání. 5 tanků "uteklo", zbytek byl zničen. Toď samotný Carius. "Třeba v té brigádě těžkých tanků, v počtech atd. Pokud vím, tak Carius se v této bitvě utkal hlavně s T-34 a to IS co si nárokuje ani není schopen zařadit, zda-li to bylo IS-1 nebo IS-2..." |
|
|
|
Veškeré autobiografie beru z rezervou,zejména z německé strany. | |
|
|
Pouze minimum informací a každá je jiná. Nejvíc se dozvíš z jeho autobiografie, kterou je ale nutné brát z rezervou a použít spíš pro vykreslení výhon a nedostatků Tigeru... | |
|
|
Jsou nějaké stránky o Cariusovi? | |
|
|
ale nech to nie je v japoncine! | |
|
|
Máš-li snad dojem, že Carius nějak dokladuje opak, udej stránku kde se tak píše a já si to milerád najdu | |
|
|
Třeba v té brigádě těžkých tanků, v počtech atd. Pokud vím, tak Carius se v této bitvě utkal hlavně s T-34 a to IS co si nárokuje ani není schopen zařadit, zda-li to bylo IS-1 nebo IS-2... Celá akce byla typu Hit and run, takže o nějakém obrácení na ústup nemůže být řeč, zejména proto, co by asi udělala zmiňovaná brigáda těžkých tanků se dvěma Tigery... |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 423: V čem je to blbost, upřesni to? Jsem zvědav, zda máš nějaké lepší informace než samotný Carius. "Já jen že je to blbost, podobnou akcí prošel Carius u Dünaburgu, akorát se to celé docela podstatně liší od toho popisovaného." |
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 421: Já jen že je to blbost, podobnou akcí prošel Carius u Dünaburgu, akorát se to celé docela podstatně liší od toho popisovaného. Nejvíce úsměvná je samozřejmě ta brigáda těžkých tanků... "Ne, ale většinou uprk sovětů byl zapříčiněn tady tímto faktem ale netvrdím, že se to dělo u všech !!" |
|
|
|
DuGalle: Johny mi to vysvětlil v 402 | |
|
|
DuGalle napsal v č. 397: Ne, ale většinou uprk sovětů byl zapříčiněn tady tímto faktem ale netvrdím, že se to dělo u všech !! "Ty jsi o té akci něco četl" |
|
|
|
Pokud by to bral tak nekriticky a bez nadhledu....proč ne? | |
|
|
curahee napsal v č. 418: Presne tak... " kdyby obdivoval, třeba Němce,tak ho tu rozsápete,jako např.Brunnera,který je tu brán za Germanofila!!!" |
|
|
|
A kdyby obdivoval, třeba Němce,tak ho tu rozsápete,jako např.Brunnera,který je tu brán za Germanofila!!! | |
|
|
čet.Hrad ad.(415):A zase ten tvůj zbytek,nebude jako celý ostatek toho dalšího zbytku,že?! | |
|
|
karaya1 napsal v č. 406: Protože oni to dokáží nejvíce vyzdvihnout, medializovat "Jenom mě udivuje, že obdivuješ jenom Spojence" |
|
|
|
Lipton napsal v č. 400: Ono ale zbytek asi bude jiný než jednotlivci z Easy Company 101. "ich bojových akciach a úspechoch jednotlivcov" |
|
|
|
Lipton napsal v č. 400: To není argument, ale budiž .... "S americkými ľuďmi (civilistami) som do vstyku prišiel iba niekoľkokrát, tudíž si nedovolím tvrdiť, že ich ako celok všetkých obdivujem." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Americká armáda