Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
ja_62 napsal v č. 4645: -kdyby tento film měl náhodou někdo v digitální podobě... asi bych na korunu nehleděl ;-) "také stojí za shlédnutí...." |
|
|
|
Honza M. napsal v č. 4638:
"Tak jsem včera konečně viděl Chaplinova "Diktátora" - ještě lepší, než co jsem o něm četl, hlavně při společných scénách "Fujrera" Hynkela a Napaloniho jsem se většinou válel smíchy po zemi."
Tom napsal v č. 4639: Ten film je úžasný, a asi si dost těžko vybrat která scéna je lepší, ač tanec s glóbusem asi překonává všechny, ale simultánní holení Adenoida Hynkela a Benzina Napaloniho, s trumfováním, kdo si nastaví výš křeslo nebo jejich hádka "Čí letadla to jsou?" /zvláště poté co jedno spadlo / během přehlídky, nebo už posunovačská scénka s vlakem během oficiálního vítání Benzina na nádraží také stojí za shlédnutí.... "Mně se strašně líbí žonglování s tou "zeměkoulí"... " |
|
|
|
Diktátora jsem porád neviděl. | |
|
|
Tom napsal v č. 4639: Jo, tahle scéna "Vládce světa" se mi taky moc líbila - podle wikipedie se také nejvíc líbila dobové kritice (a ještě holení v rytmu Maďarského tance ). "Mně se strašně líbí žonglování s tou "zeměkoulí"... " |
|
|
|
Tom napsal v č. 4639: Jj, to nemělo chybu a nejlepší bylo jak dával hlavičku. "Mně se strašně líbí žonglování s tou "zeměkoulí"... " |
|
|
|
lord.metal napsal v č. 4640: "Nevíte prosimvás někdo kde by se dalo stáhnout Bratrstvo neohrožených v češtině?" www.torrentspy.com/torrent/220612/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/241068/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/241011/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240892/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240761/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240715/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240701/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240645/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240642/Band_of_Br... www.torrentspy.com/torrent/240458/Band_of_Br... Jsou to torrenty takže si to stáhnete (downlod torrent) a pak pomocí programu (třeba BitComet) stáhnete clý film, je to amglicky titulky jsou na www.titulky.com...stačí dát Band of Brothers |
|
|
|
Tak jsem včera konečně viděl Chaplinova "Diktátora" - ještě lepší, než co jsem o něm četl, hlavně při společných scénách "Fujrera" Hynkela a Napaloniho jsem se většinou válel smíchy po zemi. | |
|
|
Andy napsal v č. 4636: Já jsem ho viděl již dříve na TVP1. Byl to docela slušně natočený film s krásnou hudbou na pozadí... "Pozeral niekto včera na STV2 film Napola??? " |
|
|
|
Pozeral niekto včera na STV2 film Napola??? Bolo to o nemeckej mládežníckej škole, niekde v Mecklenburg-Vorpommern, dosť ma to zaujalo. |
|
|
|
tak už je na military i pokračování Pomáhali Silveru A...v Čs.odboji | |
|
|
Ero napsal v č. 4630: v 19:30h "A v kolik hodin, já to zapoměl " |
|
|
|
Brzy by se měl na www.militaryzone.cz v Čs.odboji objevit článek o pomocnících Silver A v Pardubicích a okolí....tak si to hlídejte... Ero: ještě v tom připravovaném dvoudílném filnu hraje J.Dušek , ale nevím koho, jen doufám, že ne Potůčka |
|
|
|
Ero napsal v č. 4620: já jsem z Pardubic a byla jsem se dívat na natáčení ...."A kdes přišla k těm informací kdo koho hraje? kdyžtak hoď nějakej odkaz " 25.5. je beseda s filmaři a pamětníky o Silveru A a tohoto období v Pardubicích, tak Vám sem obsah napíšu a zkusím i fotit |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4622: Knižní podobu mohu jen doporučit. Opravdu skvělé čtení "Tak o tom jsem zatím neslyšel, ale byla by to paráda... Na to bych šel i do kina..." |
|
|
|
Perry napsal v č. 4621: Tak o tom jsem zatím neslyšel, ale byla by to paráda... Na to bych šel i do kina... "Nevíte co je pravdy na tom, že se chystá zfilmování románu F.Fajtla Sestřelen! ?" |
|
|
|
Nevíte co je pravdy na tom, že se chystá zfilmování románu F.Fajtla Sestřelen! ? | |
|
|
sharka napsal v č. 4616: On se tam nevyzkytuje Jiří Potůček? Vždyť patřil ke skupině SILVER A. "Trojan hraje Hladěnu, Dvořák Bartoše, Háma Valčíka, Issová Krupkovou,Wilhelmová Hladěnovou,hoteliéra Košťála Táborský....mělo by to jít v ČT někdy příští rok ... Je to dvoudílné....Jmenuje se to Operace SILVER A...25.5.06 je v Pardubicích beseda s filmaři ..." |
|
|
|
fusilier napsal v č. 4613: Trojan hraje Hladěnu, Dvořák Bartoše, Háma Valčíka, Issová Krupkovou,Wilhelmová Hladěnovou,hoteliéra Košťála Táborský....mělo by to jít v ČT někdy příští rok ... Je to dvoudílné....Jmenuje se to Operace SILVER A...25.5.06 je v Pardubicích beseda s filmaři ... "slyším, teda čtu dobře? On bude film o Silver A? A kdy je to čétéčko, tož to už se těším" |
|
|
|
Ušetřím tě hledání www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang... www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang... |
|
|
|
fusilier napsal v č. 4613: Jo, před nedávnem se to natáčelo u nás na Pardubicku, konkrétně v Pardubicích na Perštýnském náměstí zkus pohledat na www.detektorweb.cz byly tam fotografie z natáčení, vím že jednu z hlavních rolí tam hraje Trojan (Beda z četníků) "slyším, teda čtu dobře? On bude film o Silver A? A kdy je to čétéčko, tož to už se těším" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce