Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Tak co Sokolovo? Já ho viděl prvně a nebylo to tak špatný. A ty Tigery nevypadali tak zle, mohli by si zahrát i ve vojínu Ryanovi The Big red one (Velká červená jednička) kterou dávali minulý týden byla dle mého kravina, která se Sokolovem nedá rovnat |
|
|
|
fusilier napsal v č. 4740: Naopak, bylo jich hned několik"v západních Čechách žádný koncentrák nebyl" www.zmizeli-sousede.cz/prace/czstribro.htm#6 www.sweb.cz/foreststorm/ostrov.htm |
|
|
|
fusilier napsal v č. 4758: Ä nebo nevěděl, že Hrušínský a Brzobohatý nejsou z Konga "V té době jsem ještě nevěděl že tam hraje Hrušínský s Brzobohatým." |
|
|
|
curahee napsal v č. 4757: V té době jsem ještě nevěděl že tam hraje Hrušínský s Brzobohatým. "Hmm,já vím,Hrušínský a Brzobohatý vlastně pocházejí z Konga..." |
|
|
|
fusilier napsal v č. 4754: Hmm,já vím,Hrušínský a Brzobohatý vlastně pocházejí z Konga... " By mě nenapadlo, že to bude československý film" |
|
|
|
Sokolovo bude 6.8 a Oáza 13.8 na Primě, círka kolem 17té hodiny. | |
|
|
Prosím Vás, kdy že dávají tu Oázu a Sokolovo? | |
|
|
Dík moc. By mě nenapadlo, že to bude československý film. Jo a asi také bude poplatný době že. | |
|
|
www.csfd.cz/film.php?kom=1&id=1028&top= www.imdb.com/title/tt0069038/ |
|
|
|
fusilier- Koukni sem www.volny.cz/czfilm/Film/Oaza.htm | |
|
|
A co to je za film ta Oáza? | |
|
|
Sokolovo se dá sehnat i na DVD. Stačí mít doma DVD-rekordér s HDD a je to. Čili se nahraje i Oáza. | |
|
|
Což o Sokolovo...to se dá sehnat (byť na VHS), ale že dávají Oázu, to mi teda udělali fakt radost. Mmch. v Sokolovu ideologický výplach je vyloženě okatý. |
|
|
|
curahee napsal v č. 4744: Film je poplatný době kdy vznikl..... s tím se musí počítat. "Těšit?Tak to teda uvidíš,totální ideologický výplach,Ingr- ožrala,Jaroš- totální magor,prostě realita jak vyšitá..." |
|
|
|
bubu napsal v č. 4746: aha, tak to znám, já sem se lekl, že nedej bože budou natáčet nový "mbbb:Sokolovo je už natočené...sice je staršího vydání ale Prima se jej rozhodla odvysílat 6.8" |
|
|
|
mbbb:Sokolovo je už natočené...sice je staršího vydání ale Prima se jej rozhodla odvysílat 6.8 | |
|
|
curahee napsal v č. 4744: ono se připravuje natáčení Sokolova, či něčeho podobného? "ěšit?Tak to teda uvidíš,totální ideologický výplach,Ingr- ožrala,Jaroš- totální magor,prostě realita jak vyšitá..." |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4742: Těšit?Tak to teda uvidíš,totální ideologický výplach,Ingr- ožrala,Jaroš- totální magor,prostě realita jak vyšitá... "nezbývá než se těšit na Sokolovo " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4742: To bohužel být neměla "ale místy to byla komedie... " |
|
|
|
Koukal jsem na to..... Nevím jestli záměrně, ale místy to byla komedie... Podle mne ztráta času - nezbývá než se těšit na Sokolovo |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce