Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Dzin(973):To nee.Já toho zase tak moc nevím a v mým věku by mě do baru nejspíš nepustili![]() |
|
|
![]() |
Dzin:Ne v poho.Tve oči mě uklidnily![]() |
|
|
![]() |
FUJ06: Aale no tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dzin:![]() Hele,domluvím se s curaheem a že bych ti to poslal rovnou ja. |
|
|
![]() |
FUJ06: Tak to tedy opravuji, z videopůjčovny jsem nikdy nic neokopíroval a nepočítam s tím ani do budoucna... A máš utrum... ![]() |
|
|
![]() |
Dzin:Že bych tě udal![]() ![]() |
|
|
![]() |
DuGalle: Nad tím jsem už také uvažoval, ale právě že to nevím jistě. |
|
|
![]() |
FUJ06: KDyž seženu druhé video. Ona je u nás ve vydeopůjčovně a já už se drahnou dobu chystám, že si ji zkopíruji. |
|
|
![]() |
Dzin:Nebylo to jedno z pokračování Tuctu špinavců? |
|
|
![]() |
Dzin:To víš.Made In USA![]() ![]() ![]() Dzine.Byl by si ochoten poslat mi tu tankovou brigádu??? |
|
|
![]() |
Alamein jsem zatím ještě neviděl (mám ho ale nahraný), tak jsem zvědaví, Já jsem ještě vyloženě strašný válečný film zatím neviděl, vždy jsem v něm našel nějaké to pozitivum. Třeba ve zde tolik zatracované Sahaře, no uznejte sami, není na ty hory mrtvých nácku krásný pohled? ![]() |
|
|
![]() |
Mimochodem, jsi mi připomněl, úžasnou hlášku z italské fronty z roku 1918, která dostává pointu až během času, kdy bouřící se Italští vojáci nechtěli bojovat, raději se chtěli nechat zajmout "Rakušany" a proto volali: " Mi chceme do Mauthausenu". ![]() |
|
|
![]() |
Bart S.: (918) Nemusíš ani do Osvietimi či Mauthausenu, stačí zajet do Terezína a nechat se "zavřit" do ubytovací jednotky. Ve chvíli, kdy je vás tam trochu více, a ty si představýš, že tam bylo ještě 10x více lidí za války, ... |
|
|
![]() |
FUJ06+curahee: Add komunistické válečné filmy. Docela s vaším hodnocením souhladím. Ono se (mnohdy, jsou i vyjímky) jedná a kvalitně natočen s dobrým příběhem, ale právě ona politická angažovanost je silně znevažuje. Třeba "Tanková brigáda" je moc pěkný film, ale člověk musí vypustit onoho politruka, který je vše nejlepší a zatímco prozápadní kapitán je totálně prohnilí celý film... curahee: Někdy se musíme domluvit a já bych si od tebe ty filmy také nahrál. Alespoň bych si porádně rozšířil sbírku. ![]() |
|
|
![]() |
čet.Hrad: (908) "...představit třídu nějakýh sígrů inklinujících k nacismu". To mi povídej, asi tak před 4 lety jsme přesně takovou "třídu" potkali a hned jsme jim s kamarádem šli rozmluvit, že hailování na ulici není zrovna ideální... A před třemi lety jsme vyhazovali s kamarádova baru 3 (jeho slova) "kinder" kteří vedli "velmi zasvěcené" tlachy o nacismu, doprovázené taktéž posuňky. Já bych je všechny nahnal do KT v roce 1945, když byly osvobozené, a ctěl bych viceět, jak by se tvářili... |
|
|
![]() |
Melyngar: (905) To je správné, místo "džointa", granát do ruky. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
čet.Hrad: (904) "Dzin: Na to rychle zapomeň! Nic takovýho, teď už jsou jen výlety do Prahy s kulturníma akcema (tím bohužel opravdu nemyslím hospody ). Je to spíš polosoukromá iniciativa některých profesorů- třeba u nás na gymplu sme měli Osvětim, Věličku (nevím jak se to píše polsky), Krakow a Darkovičky (tak sem je zavedl i na MO-S 17 Štipky a s převrácenou střechou) a další rok údolí Váhu." Tak to je škoda. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Melingar: (903) "K těm děvčatům:Těch,který to nevěděj,je málo(povětšinou by si vzpomněly aspoň na Hitlera"![]() |
|
|
![]() |
FUJ06 napsal(a) v č. 969: Taky dobry,zvlast ty panthery" A Asterix a Oberix" ![]() |
|
|
![]() |
A Asterix a Oberix??? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce