Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Coze,Stalingrad? To myslis ten s Hermankem,jak tam bojovali ty radoby Fallschimjagers? |
|
|
|
curahee:Tom a Jerry a ktomu večerníček Ale neee.Asi Stalingrad. |
|
|
|
Jsem pro "prilis vzdaleny most". | |
|
|
Nejlepší film je určitě Bitva o Británii. | |
|
|
Jakej mas Ty nejoblibenejsi film? | |
|
|
curahee:Dík Ještě to musím ukázat dědovi a ten mě zabije,že jsem to k nim donesl |
|
|
|
Ne,jestli chces tak si je jeste nech! | |
|
|
curahee:Potřebuješ ty filmy???Že bych ti je už poslal na zpátek. | |
|
|
čet.Hrad:Jenže s dobrovolností bysme skončili tak akorát na house-party...Moc to je,ale bohužel je to realita Kralik:Mimořádně souhlasím(bohužel ) |
|
|
|
Johny napsal(a) v č. 895: Přesně tohle myslím. Nevím jestli se v Osvětimy zachovaly plynové komory, krematoria apod. V Mauthausenu se zachovalo naprosto všechno. Je docela zvláštní stát ve zcela autentické plynové komoře s původním vybavením, jako jsou například "sprchy" nebo procházet kolem krematorií kolem kterejch jsou stovky fotek obětí. A docela mě zarazilo, že dveře od plynový komory jsou z TOSu Olomouc... "Než šli dovnitř, byla to třída jako každá jiná, různě se hádali a pošťuchovali. Pak ty děti vylezli z těch budov a nikdo z nich ani nepromluvil" |
|
|
|
curahee:Ani se jim nedivím.Vždyť je zradili zápaďáci.Gobells byl měl z takové voloviny radost.Ale ten byl taky schopen udělt ze Stalingradu velké vítězství.A co ta baba v Zbraních pro Prahu co pořád chtěla střílet??? | |
|
|
toFUJ06:A co rikas tomu jak Hanzlik S Kvetikem prosi Klementa,ze uz je nebavi oslovovat se"Pane poruciku aj",ze chteji soudruhu. Nebo spiti se do nemot gen.Ingra? Propaganda jako krava,i starej Goebels by se potesil timhle skvarem. |
|
|
|
curahee:To spíš to za republiku!!!Ale dobrá byla ta scéna s tím Benešem.Už ho nemám rád Nechtěl nás nasadit a chtěl nás použít pro takové svinstvo(jako uchopení moci v ČSR po válce).A to byl přesně účel toho filmu. | |
|
|
toFUJ06:Presne tak chlape.V Sokolovu,pri poprave lidickych muzu jak vsichni zakrici"At zije komunisticka strana ceskoslovenska",to je taky na zvazeni . | |
|
|
Hartmann(viz nástěnka):No coment | |
|
|
Curahee:Tak jsem se juknul už na všehny ty filmy.A tu máš moje názory. Krev na sněhu:Tak tnto film byl ze všech asi nejvíce upraven k obrazu komunismu.Příběh byl celkem o ničem.Tanky vypadaly jak už dříve zmiňované "krabice od mléka". Sokolovo:Tento film byl už trochu lepší a záživnější.Dobrý byl atentát na Heydricha a Lidice taky ušly.Ty tanky tam už vypadaly líp(hlavně tigři) a příběh byl super.Tady se aspoň trochu drželi historie. Osvobození Prahy:Tak tento film se mi líbil nejvíc.Boje v ulicích,postup sovětských tanků přes Krušné hory.Ale je vidět výsledek komunistů.V tomto filmu se neobjevili Vlasovci(což je plně pochopitelné). Zbraně pro Prahu:Tento film mi už trochu připomínal dnešní tip filmů. Závěrem:Jsou to všechno komunistický shity a jinak to nevidím |
|
|
|
Aha.,.tak ne..no jak jsem řikal tanky jsou pro mě španělská vesnice. | |
|
|
T-21 původně, přijatá do výzbroje Maďarské armády jako Turan I (dále se vyráběl Turan II, samohybky Zrinyi I a II a plánován byl Turan III s dlouhohlavňovým 75mm kanonem) | |
|
|
no...je to dost tmavý, ale typoval bych LT-35 (v tankách se moc nevyznám) | |
|
|
Kralik: Jenže skus si tam představit třídu nějakýh sígrů inklinujících k nacismu. Ti to v mladým věku nemají v pořádku (pár jsem jich tady v Brně znal). Dovedeš si představit jak ti by tam mohli vyvádět?! Raději bych to nechal na dobrovolnosti. ikonka- není to moc dobře vidět, ale poznáš, který je to tank? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce