Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Videli jste nekdo film Práče?Já si myslim ,že je to docela dobrej starej českej film...dávali ho někdy před pár dnama..... | |
|
|
Ve středu 24, 11, v 22:35 na Primě Most u Remagenu. www.iprima.cz/filmyaserialy/?551e=3752 |
|
|
|
Nemáte někdo něco z těchto originálních německých válečných filmů? ihffilm.com/ww2---german-side.html |
|
|
|
Dzin: Moje řeč. | |
|
|
Já mám nahrané oba Navarony a musím říci, že se mi líbí oba dva. Ikdyž Komando více než Děla. | |
|
|
Videli ste niekto film Na konci všech válek? | |
|
|
Dnes dávají na CT1 ve 23:20 Děla z Navarone (ještě jsem to neviděl, i když ho znám dlouho). No, asi ze srandy jsem si kliknul na popis filmu. Tak nějak nevím, jestli je na tom tak špatně film, nebo jen ten komentář k němu: tak např. píše se rok 1943 a Němci stále ještě nedobyli Krétu.... viz dále na odkazu: www.novinky.cz/tv_program?akce=tv&layout... |
|
|
|
lipton:lenze ja hovorim uz o samotnom boji v lesiku kedy utocili nemci-pricom amici sa vobez nezabrabali.prave naopak ked utocili nemci sami s odkryvali.co je podla mna uz proti samemu pudu sebazachovi | |
|
|
Maťo (2062): Pri utoku nemcov sa amici postavili aby asi mohli lepsie strielat co je v boji blbost.
V tomto prípade to nie je blbosť. Podobný postup bol súčasťou taktiky, ktorú na jar 1917 navrhovalo samotné velenie amerického expedičného zboru v Európe. Jej spoločným menovateľom bola snaha zabrániť nepriateľovi vo využívaní zákopov ako východiska k útokom, likvidovať zo zákopov nastupujúce úderné skupiny a donútiť nepriateľa k stretnutiam v boji zblízka. |
|
|
|
Není to sice k filmům, ale nevím kam jinam to zařadit. Každou neděli v 17:30 na ČRo2 Praze, cyklus Tisíc příběhů. Často tam vypravují veteráni WWII. www.rozhlas.cz/praha/porady/_zprava/132692 |
|
|
|
Zajtra o 20:00 ide na STV1 film Mandolína kapitána Corelliho. | |
|
|
Nevím,jestli jste to někdo zaregistroval,ale v sobotu na čt1,šli ,,Muži bez křídel" film z roku 1946,v pozadí filmu jste mohli vidět originály Ju 52,Ju 88 nebo Bf 109! | |
|
|
Ve čtvrtek(4.11) dávají na ČT 1 od 20:00 Tmavomodrý svět... | |
|
|
Lipton: Já si to myslel, my se na to dívali u kamaráda na chatě a já si vychutnával kamarádův simultální překlad němčiny. Ondra US: Tak tenhle film se mi docela líbil. Hlavně svým vyústěním, ale jestli jsi to neviděl, tak ti ho prozrazovat nebudu. |
|
|
|
Dzin: Áno, to je ono. Zblížia sa a na istý čas spolu strávia vianočné sviatky. V hlavnej úlohe Peter Berg, Kevin Dillon a Ethan Hawke. | |
|
|
Ondra US: Já to asi kdysi viděl v televizi. Je to o tom, že na jedné straně je hlídka Američanů, nedaleko hlídka Němců a postupně se sbližují? | |
|
|
Polata napsal v č. 2096: Jo? Tak to si koupim... "V prosinci budou jako příloha u DiViDi "Nebeští jezdci" na DVD !" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 2090: To je divny když je to oboji Stalingrad "Jen tak mimo téma, nezdá se vám to trochu podobné jako v call of duty ty doky?" |
|
|
|
V prosinci budou jako příloha u DiViDi "Nebeští jezdci" na DVD ! Doporučuji i výstavu o natáčení filmu, která je ještě otevřena v muzeu Prahy na Těšnově, dokumentující jak za 3 mil. Kčs vznikal jeden z nejlepších filmů o WWII. |
|
|
|
Ad.Undergand-neviete,kedy príde do slovenských kín ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce