Největší chyba Německa 2. sv. v.
|
|
---|---|
jo jinak DG fakt dobrý stránky......teprve teď jsem se na ně koukal | |
|
|
a propo nevíte někdo za kolik je třetí hvězda? | |
|
|
Willi nemam nic proti vyjádření každého názoru, pokud je však špatný musíš snést míru kritiky a ne tady každému nadávat | |
|
|
DG napsal v č. 1609:
"Prezentuje-li někdo myšlenky idiota"
Willi napsal v č. 1610: Drahý Willi, jestli ti není jasný rozdíl mezi těmito formulacemi, žádej zpět školné. Jestli je ti 16, měl bys mít v základních výrazových prostředcích jasno. A aby si sa nesťažoval, že ti niečo nebolo jasné, tu máš preklad: Ak ti nie je jasný rozdiel medzi týmito formuláciami, žiadaj naspäť školné. Ak ti je 16, mal by si mať v základných výrazových prostriedkoch jasno. Kapišto? "Idiot si tu ty" |
|
|
|
Váženej, když píšeš blbosti, pak se hádáš a urážíš ostatní, tak co čekáš? Na tvůj věk zvysoka kašlu, jelikož si tam klidně můžeš napsat, že ti je osm. Příklad si vem třeba z Andyho, kterému je ještě méně, ale narozdíl od tebe u velké části jeho příspěvků padám na hubu ze zcela jiného důvodu než u tebe. Pokud se hodláš hájit věkem, tak věz, že tohle není žádné kinder fórum, ale má svojí historii a úroveň. Od tebe se čeká, že budeš mít snahu se něčemu přiučit a nikoliv dělat chytrého a ještě navíc nadávat. Hodláš li jít stále tou druhou cestou, nebudeš to mít lehké. Alespoň ne tady... |
|
|
|
Willi: prerastá to tu do obrovskej hádky, začínajú padať vulgárne výrazy, myslím, že by si mal skončiť, pretože v tomto spore nemáš pravdu. | |
|
|
DG napsal v č. 1609: Idiot si tu ty keď ma tak hodnotíš. Podľa seba súdim teba vieš? Ale nebuď smiesny keď hodnotíš 16 rocného chalana s mynimálnymi vedomosťami, ktorý sa zaujíma o vojnu krátko, so sebou ako s profesionálnym historikom ak ťa tak mozem nazvať. "Prezentuje-li někdo myšlenky idiota, tak by mu nemělo vadit, že se s ním tak také jedná..." |
|
|
|
Willi napsal v č. 1608: Prezentuje-li někdo myšlenky idiota, tak by mu nemělo vadit, že se s ním tak také jedná... "Aspon nech to povie normálne a nie tak ako to urobil." |
|
|
|
Andy napsal v č. 1607: Aspon nech to povie normálne a nie tak ako to urobil. "Willi: zdá sa mi, že si nejak bojovo naladený. Pozri, poväčšine sa tu normálne diskutuje o druhej svetovej vojne a keď niekto vysloví nesúhlas s tvojím názorom nemusí ešte kecať o tom o čom nevie a vsugerovať si to svoje a nepripúšťať pravdu druhých." |
|
|
|
Willi: zdá sa mi, že si nejak bojovo naladený. Pozri, poväčšine sa tu normálne diskutuje o druhej svetovej vojne a keď niekto vysloví nesúhlas s tvojím názorom nemusí ešte kecať o tom o čom nevie a vsugerovať si to svoje a nepripúšťať pravdu druhých. | |
|
|
Dzin napsala v č. 1576: Sovietské "Andy: (1574) To reaguješ jen na ty sovětské, nebo i na ty americké?" |
|
|
|
DG napsal v č. 1604: Aký západ? Ja som len dal do diskusie to, na čo je určená. A nemám rád ľudí ktorí si vsugerujú to svoje a pravdu druhých si nepripustia. "tažení na západ?" |
|
|
|
Willi napsal v č. 1603: Leda ve tvém hodně optimistickém snu. A co to má společného s naší diskuzí o tažení na západ? "Prečítaj si čo som napísal teraz, a musíš uznať že mám pravdu." |
|
|
|
Prečítaj si čo som napísal teraz, a musíš uznať že mám pravdu. | |
|
|
Willi napsal v č. 1598: Možná bys mě mohl poučit "TAk tu nekecaj o čom nevieš!" |
|
|
|
Chyba spočívala aj v tom, že Hitler poslúchal viac svojich astrológov a svoju myseľ, ktorá nebola pohnutá k vojenskému zmýšlaniu, ako svojich generálov. A aj v tom, že radšej poslal na frontu fyzikov, vedcov a inteligenciu, akko svojich hercov a kúzelníkov. podľa mna to tiež ovplyvnilo priebeh vojny. | |
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 1599: Podľa teba. Ale mne sa páčila a boli tam dôležité fakty o chybách ktoré spravili nemci francúzi rusi a všetci vôbec. "slatanina všeho možnýho." |
|
|
|
Willi napsal v č. 1529: Ta kniha opravdu není nic extra. Mě osobně se jeví jako lehká slatanina všeho možnýho. "omyly druhej svetovej vojny" |
|
|
|
DG napsal v č. 1530: TAk tu nekecaj o čom nevieš! "Nemám potřebu číst literaturu tohoto typu..." |
|
|
|
Vzhledem k tomu, že po incidentu s Greerem se Němci namísto omluvy a uznání chyby zmohli jen na ty svý obvyklý divoký vyprávěnky typu "von zaútočil první", je jasný, že pro příště nemohli od Američanů očekávat, že budou v budoucnu sedět na hladině jako kachny a nechat se potápět. Mimoto, kdyby americký lodě eskortovaly britský konvoje, staly by se legitimním cílem, ale doprovázely-li americký konvoj, měli plný právo ho bránit i aktivně - zvlášť po výšezmíněných zkušenostech. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Největší chyba Německa 2. sv. v.