Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
StuG III sa oznacuju kratkohlavnove verzie StuGa na podvozku PzIII a StuG 40 sa oznacuju verzie s kanonom StuK 40 L/43 a Stuk 40 L/48 teda StuG III F, StuG III F/8, StuG III G. A dalsi mini detail je v tom ze v niektorych publikaciach sa pod StuG 40 mysli iba a jedine StuG III G | |
|
|
Dajú sa označenia StuG III a StuG 40 používať ako synonymá, alebo je v tom rozdiel? | |
|
|
Ad 157 myslim, ze tu bola tema obrnene vozidla, ktora skoncila jasnym vitazstvom AEC III a nikto sa nejak nesnazil nejak argumentovat proti | |
|
|
Marek: Ano, je to reakce na tvuj 157. | |
|
|
Ja mam obycajnu trnsportnu "D" verziu od Tamyii.publikaciu od ledwocha aj od action som si uz zaobstaral ale chcelo by to fotky bocnych skriniek,interieru a tiez nejake markingi(alebo tak sa nejak hovori sfarbeniu). | |
|
|
guano (173) : To je reakce na příspěvek (157) ? Je to tady trošku zamotaný, tak se pro jistotu ptám. | |
|
|
brano, no sak prihraj aj mne... | |
|
|
Oprava...Mám 2 fotá pravdepod.makety Katzchena na báze Hetzera a jedno foto prototypu Katzchena od Auto Unionu.Adresy nemám,posielam fotá z mojeho foto archívu na mail. | |
|
|
Tak přihraj adresy pokud to není tajné dík | |
|
|
čet.Hrad: NET...www...poslať ti ich? | |
|
|
Brano: odkud je máš? | |
|
|
NEMETKO: Mám 3 fotá Katzchenu.2 fotografie sú pravdepod.fotá makety a jedno foto prototypu.O bližšie infá mám rovnaký záujem.Dúfam,že sa so mnou o ne podelíte.Ď. | |
|
|
nemetko: Jo něco o tom mám, respektive teď to má Fuky tak se obrať na něj, je tam delší popis včetně pár fotek prototypu | |
|
|
Ja by som sa skor spytal, nemate niekto podrobnejsie info o transportere ktory mal vzniknut na podvozku Hetzer D aka hetzer Starr, myslim ze sa volal Katzchen? | |
|
|
AEC III, Dumbo, Daimler AC..... | |
|
|
AD 157 : Čo tak niečo z plánovaných Aufklärungspanzerov na podvozku Hetzera(napr.75mm)? MATO : Akú verziu chceš? Fotiek sú kvantá...mám i ambush,zimmerit verziu... |
|
|
|
Mato: jakou verzi děláš a od jakého výrobce? | |
|
|
Ja prave robim 251 ako model 1:35.Podarena masina.Inak tu niekto spominal ze 251 boli na zaciatku tazenia bezne.To nie je moc pravda.Fakt ozajstne masova vyroba bola az v r 1944.To ze sa hakli vyrabali v cechach je jasne ale nevie niekto ci sa nerobili aj na Slovensku? ps:akakolvek fotka 251/d by moje modelarske oko potesila .dik |
|
|
|
Stvořil jsem za pomoci nejmenovaného člena diskuzního fóra ( kterému tímto velmi děkuji ) novou drobnou anketu o amerických stíhačích tanků. Kdo máte zájem, zahlasujte. Díky. | |
|
|
FUJ06 : No to byl. Ale nakolik, to nevím. To asi spíš záviselo na situaci kdy a kde ta divize doplňovala ztráty, kolik toho zrovna mohla dostat a tak. Nevíte náhodou jaký úspěch zaznamenaly verze : SdKfz 251/13 mittlerer Schallaufnahmepanzerwagen SdKfz 251/14 mittlerer Schallauswertungspanzerwagen SdKfz 251/15 mittlerer Lichtauswertepanzerwagen Moc o tom nikde psáno není. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…