Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
DG napsal v č. 1104: ale pekne ilustrovana "Hezká pohádka..." |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1107: To je chválihodné. "se o to chci podělit i s ostatníma ,ne?" |
|
|
|
se o to chci podělit i s ostatníma ,ne? | |
|
|
Asi ne tak jako mně, jinak bys sem asi tento odkaz nedával, že. | |
|
|
Hezká pohádka...
mě se taky líbý |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1103: Hezká pohádka... "www.panzernet.net/panzernet/stranky/s amohybky/brummbar.htm" |
|
|
|
Nevíte něco o Brumbaru?"
www.panzernet.net/panzernet/stranky/samohybk... |
|
|
|
DG napsal v č. 1101: No, to byla krátká odpověď na tvůj dotaz, ale neber si to ve zlém. "Nevzpomínám si že bych něco podobného napsal..." |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1100: Nevzpomínám si že bych něco podobného napsal... "Třeba z tvé." |
|
|
|
DG napsal v č. 1099: Třeba z tvé.
"Cožpak o to, tomu bych i věřil, ale z které "
Milo napsal v č. 1098: Od DG? To se mi už asi nikdy nepodaří. "Vidíš, Marseilli, mal si povedať, že to píšeš z hlavy a mal by si pokoj..." |
|
|
|
Cožpak o to, tomu bych i věřil, ale z které | |
|
|
Vidíš, Marseilli, mal si povedať, že to píšeš z hlavy a mal by si pokoj... | |
|
|
Marseill napsal v č. 1096: Viditelně jsi mě opět pochopil. To že někoho cituješ je jasné na první pohled, to ani nemusíš psát. Otázka je KOHO cituješ... "No, snad se tak moc nestalo, ale abys měl klidný spánek tak to upravím." |
|
|
|
DG napsal v č. 1094: No, snad se tak moc nestalo, ale abys měl klidný spánek tak to upravím. "Marseill: Píšeme-li citaci, doprovázíme to popiskem koho vlastně citujeme " |
|
|
|
Marseill: Píšeme-li citaci, doprovázíme to popiskem koho vlastně citujeme | |
|
|
YAMATO: citace:"Kulometná výzbroj tanku byla na samém konci války doplněna o těžký kulomet DŠK ráže 12,7 mm, instalovaný na věži u průlezu velitele tanku.P o u ž i t í kulometu instalovaného na věži nicméně vyžadovalo vysunutí velitele po pás z věže, což pro něj znamenalo značné ohrožení (zejména v bojích ve městech). Kotin proto rozhodl o zkonstruování dálkového ovládání kulometu". (to bylo u IS-2) |
|
|
|
egli:Tak jsem si to prostudoval. | |
|
|
brano napsal v č. 1083: Všechno. "Spusť...čo ťa zaujíma ?" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1075:
"Nevíte něco o Brumbaru?"
Marseill napsal v č. 1082: Spusť...čo ťa zaujíma ? "No.............tak já jdu pryč." |
|
|
|
No.............tak já jdu pryč. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…