Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
Eagle napsal v č. 1052: "Viděl jsem někde na netu fotku panthera s věží z M10..." Ide o úpravu Pantherov do podoby US stíhačov tankov pomocou prídavných tvarovaných oceľových plátov.Mali vyvolať dojem,že sa jedná o spojenecké vozidlá,ktoré mali zmiasť spojeneckých vojakov.Vežu mal pôvodnú,nie z M10.Boli súčasťou 150.PzBrig.Fotiek je viacero. |
|
|
|
ragaz napsal v č. 1044: Viděl jsem někde na netu fotku panthera s věží z M10... "Co takle obrázek STUGu v olivově zelené US v Ardenách? Nemá ho někdo?" |
|
|
|
to Dzin: Na přesný název si bohužel nevzpomenu. Jsou to asi už dva měsíce co jsem tam byl. | |
|
|
Béďa: A nevzpomeneš si, jak se jmenovala? | |
|
|
to Dzin: Viděl jsem docela dobrou knížku o nasazení am.tanků v Pacifiku, bohužel stála 700,-(pokud si dobře pamatuji), pokud budeš mít cestu do Prahy tak ji měli do Krakatitu. | |
|
|
ragaz napsal v č. 1044: Našli by sa nejaké...pošlem večer. "Co takle obrázek STUGu v olivově zelené US v Ardenách? Nemá ho někdo?" |
|
|
|
ragaz: Já to ale potřebuji vědět co nejpřesněji, nebo alespoň říci, kde to mohu najít. Dám příklad, třeba US Army nasadila v Pacifiku jen samostatné PT prapory a třeba 671. byl nasazen od února do července 45 na Filipínách a byl vyzbrojen M18. Takhle nějak bych to potřeboval i u USMC. Plus to, jestli někdo neví, jaké USMC (případně Američané komplet) používali tanky v Pacifiku. Já bych to viděl na M3/5 Stuart a M4 Sherman se 75mm kanonem, ale nevím blíže, jaké verze. | |
|
|
USMC asi neměla speciální techniku - tipoval bych hlavně M10 a nějaké stíhače na podvozku halfu M2 a M3 | |
|
|
Potřeboval bych, jestli někdo nemáte přehled, jaké stihače tanků používala USMC. Jestli je měla v samostatných jednotkách, nebo přímo vtělené u divizí. Pokud by jste to věděli i o tankách, bylo by to super. | |
|
|
Co takle obrázek STUGu v olivově zelené US v Ardenách? Nemá ho někdo? | |
|
|
Konečne niekto vybehol aj s fotkami sivého Gééééé... | |
|
|
Pre milovníkov StuG-ov a zaujímavých kamufláží (3. a x-tý obr.): www.network54.com/Forum/thread?forumid=47207... |
|
|
|
ragaz: Dík. Pýtal som sa preto, lebo zháňam zeleno-žltú kamufláž na StuG IV. od 17. SS divízie . Už dávnejšie som ju videl v nejakej (poľskej ?) publikácii a neviem ju zohnať. Neviete niekto pomôcť? |
|
|
|
Hofi: je ze hry "Steel Panthers" | |
|
|
ragaz: Prosím Ťa odkiaľ máš ten obrázok StuG IV? | |
|
|
Taky sem to viděl..hned bych si to koupil, kdybych to uměl složit a nabarvit tak abych se za to nemusel stydět | |
|
|
ujezd: ak vieš po anglicky, tak: www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1167/eka... ak po nemecky, tak: www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1167/kar... |
|
|
|
Marek: diky! | |
|
|
ujezd : o technických datech a historii to sice není, ale mužeš mrknout sem www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid... www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid... www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid... Je to z dílny Dragonu. Trumpeter máš tady www.militaryhobbies.com/custom/productzoom/t... |
|
|
|
curahee: fakt cinani? prochazel jsem weby revellu a Tamiya a nic. Tak proto...Nemate nejakou historii k tem obludam? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…