Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
jkmineral napsal v č. 746: "momentálně kanón NS-OKB-16 z IL-2 , neboť jsem asi kopnul jednu 37mm nábojnici, pánové, poraďte, kde bych našel foto zbraně a střely?" ram-home.com/ram-old/gun-ns-37.html www.23ag.ru/html/ns_37.html (Hledání zabralo dvě minuty na Google.com , a to v druhém případě včetně převodu NS-37+puška do azbuky - HC-37+пушка- za pomoci pomůcky tady na Frontě - ale textu jinak nerozumím) |
|
|
|
jkmineral napsal v č. 746: Měli jsme tu zbraň jako dekoraci v našem střeleckém klubu (byla to vykopávka), ale někdo nám ji loni ukradl Pokud někde najdu fotku, tak ji pošlu. Jinak by měli mít ten kanon ve Kbelích. "momentálně kanón NS-OKB-16 z IL-2 , neboť jsem asi kopnul jednu 37mm nábojnici, pánové, poraďte, kde bych našel foto zbraně a střely?" |
|
|
|
Na stránke www.geocities.com/Pentagon/Base/1852/index2.html je pár ruských 37 mm leteckých nábojov. Možno tam nájdeš aspoň fotky strely. | |
|
|
momentálně kanón NS-OKB-16 z IL-2 , neboť jsem asi kopnul jednu 37mm nábojnici, pánové, poraďte, kde bych našel foto zbraně a střely? | |
|
|
A bolo to v knihe Chrisa McNaba RUČNÍ PALNÉ ZBRANĚ 20.STOLETÍ ak to niekoho zaujima Rad by som sa podakoval vsetkym este raz za nazory. | |
|
|
Noo Ero aj ja mam ten nazor. Listoval som v jednej knihe a nasiel som samopal Erma tusim 58 ale nie som si isty. Nemal ani pazbu, aj inak zodpovedal. Nakoniec by som rad podakoval za nazory. |
|
|
|
Ondrej Godal napsal v č. 736: Tuším že to byla poválečná Erma "Halo ludia ak niekto z vas videl film Tucet spinavcov: druha misia tak neviete nahodou co to mal major Riceman pri tom zaverecnom utoku na vlak za divnu MP 40? Vizeralo to ako MP 40 bez sklopky a s velmi kratkou hlavnou. Je to zatial jediny film kde som ju videl. Ale mozno ma len klamal zrak Nema dakto o nej info? Diky moc " |
|
|
|
Moja najoblubenejsia Kar98, spolu s M1 Garand | |
|
|
Dik za info Moby... Ale to asi M3 nebola... Toto malo este kratsiu hlaven a tiez musku MP 40a aj ten vystupok pod ustim hlavne... A tiez sachtu zasobniku a vyhadzovacie okienko... Alebo to je daky mutant Ale diky za odpoved. | |
|
|
Ondrej Godal napsal v č. 736: Nejspíš M3 Grease Gun ."Halo ludia ak niekto z vas videl film Tucet spinavcov: druha misia tak neviete nahodou co to mal major Riceman pri tom zaverecnom utoku na vlak za divnu MP 40? " Tucet špinavců - lahůdka pro fandy. Celou dobu maj třeba ukořistěnej MP40, a najednou střih! - a picaj z americkýho M3. |
|
|
|
bart122 napsal v č. 738: jenom trošku... "jéééééééé to jsem trochu (hodně) napsal špatně sorry řeklep" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 737: jéééééééé to jsem trochu (hodně) napsal špatně sorry řeklep "mimochodem, jak vypadá "pásový zásobník"?" |
|
|
|
bart122 napsal v č. 734: "pokud vím vz.24 byl na pásový zásobník." mimochodem, jak vypadá "pásový zásobník"? |
|
|
|
Halo ludia ak niekto z vas videl film Tucet spinavcov: druha misia tak neviete nahodou co to mal major Riceman pri tom zaverecnom utoku na vlak za divnu MP 40? Vizeralo to ako MP 40 bez sklopky a s velmi kratkou hlavnou. Je to zatial jediny film kde som ju videl. Ale mozno ma len klamal zrak Nema dakto o nej info? Diky moc Mimochodom sorry ze som nedal tie udaje o tom schwarzlose. |
|
|
|
bart122 napsal v č. 734: Jo sice něměl by pás ale normální zásobník z boku. Jinak jsem to jetě nevymyslel. "to by bylo zajímavé vidět takový kulomet v akci a už jsi uvažoval jaký by měl zásobník protože pokud vím vz.24 byl na pásový zásobník." |
|
|
|
Napoleon napsal v č. 732: to by bylo zajímavé vidět takový kulomet v akci a už jsi uvažoval jaký by měl zásobník protože pokud vím vz.24 byl na pásový zásobník. "airsoftový těžký kulomet " |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 730: No já teda nebudu v Opavě ale bude tu muj bratr, tak že by jste se mohl setkat snim."Tak jako fakt nevím, ale "válí" se mi ve skladu a ještě jsem ho za těch pár let neměřil. 1.12. budeš v Opavě? Budu tam mít snad cestu." Stačí napsat kde a kdy. |
|
|
|
No 1.12. v Opavě nejsem to jedu do Beskyd. Přišli jsme na to tak že kámoš dostal takový nápad že byjsme mohli udělat airsoftový těžký kulomet a mě hned napadl vz.24 protože je jednoduchý ho sestavit než vz.37, a myslí si taky že to bude asi dokonce jediný v Evropě ale nevím. Možná že to potom budu vyrábět ale toto je ještě ve hvězdách. Počítám to dodělat do léta. |
|
|
|
Airsoftovy Schwarzlose? Zaujimave... Ja tiez hravam airsoft, ale na Slovensku som este take nieso nevidel... Ze sa prerabaju samopaly, to viem. Ale ze gulomety... Tak to je pre mna novinka! Tak smelo do toho! Ak to vyjde tak to bude unikat, aky nase staty ( aspon Slovensko) este nevideli. Vela stastia. Co sa tyka rozmerov pokusim sa nieco zistit. Mozno nieco stihnem este do 1. 12. | |
|
|
Napoleon napsal v č. 729: Tak jako fakt nevím, ale "válí" se mi ve skladu a ještě jsem ho za těch pár let neměřil. 1.12. budeš v Opavě? Budu tam mít snad cestu. "Tak nevíte teda někdo prosím ty rozměry kulometu vz.7/24?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň