Židé a jejich život dějinami, hlavně za 2.sv.v. a vznik státu Izrael
|
|
---|---|
Králik (262): Osvobození je výstižné, dobytí v tomto případě je trochu absurdní... | |
|
|
V Plzni take specialni oznaceni pro zamestnance Skodovych zavodu. U jesterky jsem jeste zadnou rucni brzdu nikdy nevidel.... | |
|
|
Tom: jak sám název napovídá, jde pracovníky dělnických/zednických profesí, kteří po padla používají Solvinu k odstranění stop po práci ze svého zevnějšku. | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 257: chacha. Jo to jsem také poznal. A poradím ti trik. Držet jeden rajčák zabržděnej aby se ta potvora točila na místě a druhou rukou hledat neutrál. Ovšem nesmí to trvat dlouho neboť pak hrozí že se stroj sám zahrabe. "ale pásák jede a jede a jede...... , bylo mi docela horko!!!" |
|
|
|
Jamamoto (232): Ono by se ti slovo dobytí líbilo víc? | |
|
|
Tohle byla nějaká předpotopní mašina, snad někdy z padesátejch šedesátejch let. Dokud jsem nezačal řešit jak zastavit, bylo to docela super!!! Dalších pár dní jsem pak opravoval ploty...... | |
|
|
Ještěrka má přinejhorším ručku, nebo se dá zdechnout. U buldozeru ten popis sedí. | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 257: Právě proto si dovedu představit ten buldozer "No jo, ale ještěrku v nejhorším o něco opřeš, ale pásák jede a jede a jede...... , bylo mi docela horko!!!" |
|
|
|
Dg(256) No jo, ale ještěrku v nejhorším o něco opřeš, ale pásák jede a jede a jede...... , bylo mi docela horko!!! | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 255: To mi připomíná, jak jsme onehdá našli ještěrku, kterou solvinoši zapomněli zajistit. Po chvíli tápání se to rozjelo, o to větší problém to ale bylo zastavit "možná by jsem se na to hodil líp. Jednou jsem si to půjčil a projel jsem sousedům okolo 3 zahrady, než jsem tu potvoru zastavil..." |
|
|
|
Brunner(253): možná by jsem se na to hodil líp. Jednou jsem si to půjčil a projel jsem sousedům okolo 3 zahrady, než jsem tu potvoru zastavil... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 253: Ano,ale až po náletu Izraelských Apachů... "Mohol by si jazdiť s buldozerom" |
|
|
|
curahee (250): Já osobně bych to nedělal. Terorismus je jedna věc, islám druhá. Ale podávat v tomto směru návrhy, na to má ve svobodný zemi právo každý. | |
|
|
Johny napsal v č. 247: Jednoznačně souhlasím! "návrh na vyškrtnutí islámských církví ze seznamu u MK" |
|
|
|
Johny (247). co neni na světě najdete v bufetě... Ne vážně, ono asi nic není černobílé, radikály najdeš všude. Průser je že mám pocit, že to poslední dobou nabývá nějak grády a to není dobrý pro nikoho. Oni tihle "hrdinové" si rádi vybíraj snadný cíle. Zmlátit holku chce určitě kus "odvahy"!!!! |
|
|
|
Johny napsal v č. 247: Docela príma bar,kam prosím tě chodíš? "Jinak zrovna jsem v jednom baru poslouchal jak se tam nějací lidé dohadují, kdy asi někdo oddělá tu holku co podala nedávno stížnost a návrh na vyškrtnutí islámských církví ze seznamu u MK." |
|
|
|
Jamamoto napsal v č. 243: "Útoky proti menšinám jsou teď všude. Je to problém jako takovej. Podívej se na Holandsko, nebo na německo, ale třeba i Švédsko." No spíše to vypadá na útoky menšin proti většině. Jinak zrovna jsem v jednom baru poslouchal jak se tam nějací lidé dohadují, kdy asi někdo oddělá tu holku co podala nedávno stížnost a návrh na vyškrtnutí islámských církví ze seznamu u MK. |
|
|
|
Dg(244): Myslím, že jsi to vystihl dokonale! | |
|
|
DG (242): No právě proto mne to tak nadzvedlo. Jinak ty zvěrstva dělal Hitleruv režim. spojenci ho porazili. Myslím, že tím udělali hodně. | |
|
|
curahee napsal v č. 240: To je jako pokus s vhozením kočky mezi smečku psů. Jenom blázen by se domníval, že psi nezaútočí a kočka se nebude bránit..."Vůbec se jim nedivím,jsou neustále v boji,jejich země je sevřená ze všech stran arabskými zeměmi,jediná obrana je boj." Schválně - jak moc bychom asi byli tolerantní my, kdyby nám někdo postavil na Pražském hradě mešitu? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Válečné zločiny
- > Židé a jejich život dějinami, hlavně za 2.sv.v. a vznik státu Izra...