Anthropoid - atentát na Heydricha
|
|
---|---|
No takže když je to správně, tak bych čekal nějakou debatu na toto téma. Rád bych se do ní zapojil. Přece se jen jedná o největší akt odplaty našeho národa Germánům. Nebo si někdo myslí, že ne? Že jsme po sobě měli nechat stále beztrestně šlapat a plnit požadavky, která tento katan stanovil? | |
|
|
danny napsal v č. 218: Je to tak nadepsaný? Je, seš tu správně, vítej "Jsem tu správně v sekci kde se má hovořit o Antropoid? Dnes jsem se zaregistroval, ale nějak mi to uniká" |
|
|
|
Prolistuj starší příspěvky a uvidíš. | |
|
|
Jsem tu správně v sekci kde se má hovořit o Antropoid? Dnes jsem se zaregistroval, ale nějak mi to uniká | |
|
|
Fuky napsal v č. 215: A nemusíš si tu hrát na moderátora. "xfish5: smaž to, pozbylo to na aktuálnosti." |
|
|
|
Fuky napsal v č. 215: Smaž to, pozbylo to na aktuálnosti. "smaž to, pozbylo to na aktuálnosti." |
|
|
|
Za sebe bych zájem rozhodně měl. | |
|
|
Mimochodem - 11.9. otevírá kolínské muzeum (Brandlova 35) výstavu věnovanou pplk. Morávkovi. Bude otevřena pouze do 31.10.2004. | |
|
|
Napadlo mne, zda-li by před ukončením výstavy Atentát nebylo možno ve spolupráci s VHÚ (popř.p. Čvančara) udělat setkání, besedu, odbornou přednášku - název nerozhoduje - skutečných zájemců o tuto problematiku. Taková příležitost uskutečnit ji přímo "nad" vystavenými exponáty asi už dlouho nebude. Byl by o to z řad "odborné veřejnosti " zájem ? |
|
|
|
Tak sakra xfishi, přijedeš, nebo ne? | |
|
|
Ne ne, jedna potvora už mě doma stačí... A šmytec, nebudem to tady zas**at, pokračování na Tlachání v podsekci Kočka-chcete mě, |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 206: A bude to u Glynweda doma. "Kočka = 4 nohy, 2 uši, 1 ocas, mňouká to, škrábe to..." |
|
|
|
to Fuky: Kočka = 4 nohy, 2 uši, 1 ocas, mňouká to, škrábe to... . | |
|
|
198-BRUNNER: Ani ne, je fakt, že prachy nemám, ale, není to zas až tak hrozné, že bych musel somrovat po osazenstvu Fronty. Když tak počítám dluhy, tak zjišťuju, že Santovi dlužím stále ještě už asi půl roku členský příspěvek... 199: K těm knihám a prodeji, neměl byste někdo zájem o ty knihy co nabízím v bazaru? Glynwed: Já před rokem udělal něco podobnýho, s tím rozdílem, že to nebyla kniha, ale už nevím za co jsem ty prachy přesně splašil...taky to byla kráva... Mohli byste mi objasnit tu kočku? a xfishi5, pokud chceš teda někam odtáhnout tak se ozvi na mail, vzhledem k tomu, že pátek je zítra už by to chtělo začít řešit. Osobně by mi vyhovovalo spíš odpoledne. |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 201: Někomu? Ty ji dostaneš !!! "Na xfishe5 bacha...všude sebou tahá bedýnku s kočkou a permanentně ji chce někomu vnutit " |
|
|
|
Nevěděla nic a byla to kráva...stačí ? Jak říkám, mladej a blbej . (stalo se to před cca 13-ti lety, takže pravěk) | |
|
|
Tuším že to dalo na jeden dárek "kamarádce" k svátku a pár piv....byl jsem holt mladej a blbej to Fuky: Na xfishe5 bacha...všude sebou tahá bedýnku s kočkou a permanentně ji chce někomu vnutit . |
|
|
|
Pánové, na člověka někdy přijdou časy zlé...v jedněch takových jsem do antikvariátu prodal německou knihu s barevnými obrázky vojáků Rakousko-Uherska z let vva 1600-1918 - cca 60 stránek!!! Dneska bych si nafackoval....takže, nechte Fukyho trochu se nadechnout . | |
|
|
10 by nešlo? Nechceš se teda nějak domluvit? | |
|
|
Fuky napsal v č. 195: 5 korun "Takže s příspěvkem počítat nemohu?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Anthropoid - atentát na Heydricha