Anthropoid - atentát na Heydricha
|
|
---|---|
Eagle:ad.297:Zjevně si to nepochopil,pokud byla podepsaná Mn.Dohoda,tak jsme proti nim žádné Eltéčka stavět nemohli,to byla jen ironie viz.špatné silnice. | |
|
|
Nechápeš to?Nechat se prachsprostě zabrat,a nebo se proti tomu bránit,vojáci odcházeli z pláčem,proč asi? Teď nad tím můžem pěkně v teplíčku kalkulovat,ale tenkrát Ti lidé byly ochotni se rvát!!! |
|
|
|
curahee napsal v č. 295: Lt-35 a Lt-38 jsou moc špatný silnice. "a my proti tankům jen špatné silnice..." |
|
|
|
curahee napsal v č. 292: Podívej se na mapu. Německo, Rakousko. Moc daleko by to do toho nemělo. "To máš sice pravdu,ale oni byly ve dvojích kleštích,to my né." |
|
|
|
Eagle:Koně proti tankům,to ano,a my proti tankům jen špatné silnice... | |
|
|
Snad jsme měli v zádech jen Slovensko | |
|
|
curahee napsal v č. 290: Koně proti tankům. Hmmm. "Hmm,toto si mohli myslet i Poláci,a přece se zdviženou hlavou bojovali." |
|
|
|
To máš sice pravdu,ale oni byly ve dvojích kleštích,to my né. | |
|
|
Hmm,toto si mohli myslet i Poláci,a přece se zdviženou hlavou bojovali. | |
|
|
Šedesátý osmý je důsledek třicátého osmého,bůhví jak by to po naší obraně proti nacistům vypadalo(myslím politicky)? | |
|
|
Pokud tomu říkáš zbytečnost,tak nevím potom,co je pro tebe nutnost? | |
|
|
Proboha,to je ono,ta frustrace z politiky třicátých let,a hlavně komunisty živených legend o Mnichovu.Je jisté,že volil národ,ale proč?! | |
|
|
To je taky možný. Víš co nechápu ? Jak můžou mít komunisti svou stranu a fašisti ne ? Né, že bych chtěl propagovat fašismus, ale Mao ce Tung (komunista) dokázal za tři roky nechat umřít hlady 60 000 000 lidí. | |
|
|
Eagle:Ale,to je jednou z druhým,věřím tomu,že pokud bychom se bránili v r.38,tak národ už by nedovolil předat moc komunistům v r.48! | |
|
|
Ani by to neměla za potřebí, komunisti by ji zase skřivili. Mě tak ani neštvou ti němci, jako komunisti. Němci nás drželi 6 let, to se dalo ještě nějak přežít,ale to co z nás za 40 let udělali komunisti no to je hrůza. Jeden z nejvyspělejších států se za 50 let změnil v p....el evropy. Aji němci se z toho vyhrabali ale my už ne, kvůli komunistům. | |
|
|
Eagle:ad.(268)"Ty by odvedli tak i tak" Možná ano,ale se vztyčenou hlavou a né jako beránky na popravu,naše zlomená páteř z r.38 se už nikdy nenarovnala. |
|
|
|
Já nevím. Nic. Jen jsem si na ně vzpoměl. | |
|
|
A co M.S. 410 ? Nebo třeba Bloch MB-152 ? | |
|
|
Já si s tím (č.269) nejsem úplně jistej, ale četl jsem to ! | |
|
|
Já ale nemám žádné informace o výzbroji německa před útokem na Francii. Oni neměli Pz III ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Anthropoid - atentát na Heydricha