Anthropoid - atentát na Heydricha
|
|
---|---|
Takže s příspěvkem počítat nemohu? | |
|
|
Fuky napsal v č. 193: Já jsem taky chudej "Ty peníze samozřejmě neber vážně, měl to být vtip pro některé z mých kolegů a koukám, že se poved..." |
|
|
|
No tak sakra co mám dělat, když jsem bez peněz? Zvláště, když tady někomu dlužím podobné částky za film... S tím kelímkem to je dobrý nápad, ale bohužel, v centru jsou výnosná místa obsazena jinými kolegy... xfish5: Ty peníze samozřejmě neber vážně, měl to být vtip pro některé z mých kolegů a koukám, že se poved... |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 191: Nebo buřinku. "Nechceš si vzít s sebou plastový kelímek na drobné" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 189: Tak to je dobrýýýý! Nechceš si vzít s sebou plastový kelímek na drobné? "zda mi budeš ochoten proplatit drobnou částku, tj.cca 24 nebo 36 Kč za jízdné" |
|
|
|
Takže třeba tento pátek, souhasí? V kolik? S dovolením bych se zeptal na tvůj věk a ještě na to, zda mi budeš ochoten proplatit drobnou částku, tj.cca 24 nebo 36 Kč za jízdné, neboť jízdu na černo neriskuji, nemám lítačku a v současné době jsem v prachmizerné finanční situaci. Navrhni sraz. Řešme to nyní spíš přes mail. ([email protected]) | |
|
|
Téměř, ale asi každý. | |
|
|
Fuky napsal v č. 186: "jak se tedy domluvíme? Jsem nyní v Praze." Já bych mohl přijet do Prahy každý všední den. |
|
|
|
čet.Hrad:(183) To však bohužel vzhledem k původu některých exponátů asi nebude možné... xfish5: jak se tedy domluvíme? Jsem nyní v Praze. |
|
|
|
čet.Hrad: byl. | |
|
|
Polata: Doufám, že je časem to prodlužování přestane bavit a ponechají výstavu jako trvalou | |
|
|
Skutečně, podle stránek VHÚ je (poněkolikáté) prodloužena do konce roku 2004: VHÚ Pro stále obrovský zájem a nálehání byla výstava Atentát prodloužena do konce roku 2004 !!! Jedinečná výstava přibližující události kolem tajné vojenské operace československé armády s krycím označením Anthropoid. Známější je spíše pod názvem Atentát na Heydricha. Tu již vidělo od 27. 5. 2002, mimo přestávku v době povodní, přes 70.000 návštěvníků. Každým dnem roste počet návštěvníků, zejména ze zahraničí, z řad školní mládeže a studentů. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 175: Neříkej, že bys tam byl ochoten jít už po OSMÉ!!? "Jelikož jsem pražák, tak tě na obě místa pokud budeš mít zájem a budu zrovna v praze mohu dovést." |
|
|
|
To by bylo fajn, protože se tam stále chystám a porád se nějak nemohu dochystat. | |
|
|
Podle zprávy z MF Dnes končí výstava přece jen až koncem roku. Raději tuto informaci jestě jednou ověřím ve VHÚ. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 177: To by šlo "Já bohužel nejsem v praze, nicméně poslední týden v srpnu bych měl volno. eventualně se domluvíme mailem." |
|
|
|
xfish5: Já bohužel nejsem v praze, nicméně poslední týden v srpnu bych měl volno. eventualně se domluvíme mailem. | |
|
|
Fuky: Já jedu do Prahy v sobotu ale s rodiči . Ale nebyl problém tam zajet v týdnu sám. | |
|
|
Není zač. Jelikož jsem pražák, tak tě na obě místa pokud budeš mít zájem a budu zrovna v praze mohu dovést. Případně mne kontaktuj na mail. | |
|
|
Děkuji |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Anthropoid - atentát na Heydricha