Ruční zbraně
|
|
---|---|
Streso: v čem tato úprava spočívá? upřímně řečeno, možná bych radši "drobnější úpravu" provedl u vzduchovky než u bodáku... | |
|
|
Po menší úpravě bodáku vz.24 jej lze na vzduchovku vz.47 nasadit | |
|
|
xfish5 napsal v č. 144: " jakou máš tu vzduchovku? Já mam nějakou takovou:" Koukni sem, tam jsou fotky: www.collectiblefirearms.com/AirGuns.html |
|
|
|
Fuky: A do Plzně ji beru taky! Na tebe!!! | |
|
|
Hmmm... | |
|
|
OK, tak až přijedeš, tak já vezmu moji vzduchovku a uvidíme, jak bude vypadat... Jěště ten ruční uzávěr a je jak K98! | |
|
|
Rybo, to je o něčem jinym, to o čem kluci píšou opravdu vypadá spíš jako armádní kvér, než vzduchovka. | |
|
|
A jakou máš tu vzduchovku? Já mam nějakou takovou: www.czub.cz/content/about/programs/vzduchovk... |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 142: No, tady jde o to, že ještě nemám zbroják a nemůžu si pořídit pušku vz. 24. Takže používám zatím jako náhradu vz. 47 - potřebuju to k uniformně čs. vojáka (jsem členem jednoho klubu). Běžně se to tak dělá, protože tyhle flinty jsou si fakt podobný - k pušce vz. 24 byla dělaná vzduchovka vz. 35 jako cvičná a z tý pak vycházela vz. 47. Ale na ní už bohužel bajonet nasadit nejde. " Já mam taky vzduchovku, ale bajonet k ní teda nepotřebuju... Já s ní střílím, ne bodám do terče(papírového )" |
|
|
|
Já mam taky vzduchovku, ale bajonet k ní teda nepotřebuju... Já s ní střílím, ne bodám do terče(papírového ) | |
|
|
Streso napsal v č. 113: No, nedávno jsem si koupil bajonet vz. 24 a nasadit tam opravdu nejde. Nebo vlastně jde, ale jenom tak "fórově", moc to tam nedrží, neni to na to zkrátka dělaný. Ale na vz. 35 v poho, přečti si příspěvek 103. "Kámoš tu vzduchovku má doma a bajonet vz.24 také,na vlastní oči jsem viděl ten bajonet na ní nasazený. Že by na ní prováděl nějakou úpravu to nevím,když tak se ho zeptám." |
|
|
|
ale jeste dnes pouzivaji terousi spaginy(v africe,...) | |
|
|
Bru, teroristi nepotřebují K98, ti mají něco lepšího - www.blisty.cz/2005/2/21/art22102.html | |
|
|
mato(137):Jasně a hned pod ním bude čekat pitbull... | |
|
|
coudu napsal v č. 134: my v muzeu vypiname svetlo o desiatej, ked chces necham ti pootvorene okienko. "hledám kar98 na kšeft" |
|
|
|
coudu(134): Chystáš se s ní jít nakupovat? | |
|
|
hledám kar98 na kšeft | |
|
|
jasan: Fajn, dík, kdyžtak mě potom kontaktuj na mail, ať tu zbytečně nezas... fórum. Můj mail je uveden v mém profilu. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 130: Já něco takovýho psal? Nepsal "Levant: Jaká puška a pistole? Měl bych zájem o fotku." |
|
|
|
To Fuky:poptám se kámošů, celkem často to někdo z nich prodává |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Ruční zbraně