Ruční zbraně
|
|
---|---|
Levant: Jaká puška a pistole? Měl bych zájem o fotku. | |
|
|
jasan: Nemáš kontakt na někoho, kdo je prodává? | |
|
|
něco jsem hledal a uvízlo mi to v googlu - www.rt66.com/~korteng/SmallArms/arms.htm#weapons | |
|
|
Johny(126):Dík za vysvětlení. Myslel jsem tohle. | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 124: Frankonia-Lov na I.P.Pavlova. Nicméně to plnohodnotná pobočka není, zůstalo z ní jen ten název ve jménu. V podstatě ale je možno přez ně objednat zboží z katalogu který je tam také k dostání. "Možná se pletu, ale Franconia měla snad pobočku i v Praze?" |
|
|
|
Levant (117): No možná by se našlo pár lidí, ve kterých bych ho s radostí nechal... | |
|
|
Johny(120): Možná se pletu, ale Franconia měla snad pobočku i v Praze? | |
|
|
jaký bodák sháníte? jestli český na 24 tak těch je plno.A nejsou extra drahé(cca 1200kč komplet) | |
|
|
Levant: Takových zaručených zpráv už bylo... Třeba o PTK vz.36... | |
|
|
Johny: Hmm.. dík. Do Hamburku asi fakt nepojedu... To se ho spíš budu snažit sehnat přes net nebo ve výprodejích. Náhoda je blbec, nikdy nevíš, co do army shopů člověk střelí. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 116: "Mimochodem, když jsme u těch bajonetů, nevíte o někom, kdo by se ho chtěl zbavit?" Bajonety všeho druhu včetně československých prodává Frankonie v Německu. Je nutno se ale informovat na centrále, v které pobočce ho mají, může se stát, že budeš muset třeba až do hamburku. Na druhé straně je občas na burzách, ikdyž více frekventované jsou kupodivu starší bajonety R/U. |
|
|
|
Hmm...já bych rát taky založil zbírku..děda ví kde je zakopáno pár pistolí a puška..bylo to i konzervované..ale kdo v | |
|
|
No, divil by ses, co se všechno prodává, navíc jsem informován, že by mělo být někde na skladech narozdíl od jiných součástí bajonetů docela dost. | |
|
|
Fuky napsal v č. 116: Pochybuju že je někdo takovej blázen... "Mimochodem, když jsme u těch bajonetů, nevíte o někom, kdo by se ho chtěl zbavit?" |
|
|
|
Mimochodem, když jsme u těch bajonetů, nevíte o někom, kdo by se ho chtěl zbavit? | |
|
|
GeorgRolf napsal v č. 114: Má právě vz.47. "Streso, a nemá vz.35?" |
|
|
|
Streso, a nemá vz.35? | |
|
|
Jakub Klíma napsal v č. 99: "No, vzduchovku vz. 47 mám doma, ale na ten bajonet se tam, podle mě, musí udělat nějaká úprava aby tam šel nasadit." Kámoš tu vzduchovku má doma a bajonet vz.24 také,na vlastní oči jsem viděl ten bajonet na ní nasazený. Že by na ní prováděl nějakou úpravu to nevím,když tak se ho zeptám. |
|
|
|
ragaz napsal v č. 108: Jen tak mimochodem, já jsem stále ještě "chudý" student "To vojáci na hradě vydělávají tak málo?" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 110: ne za 47, ale za 35, ostatně podívej se na ten link sám "To chtěj 900doláčů za vz.47?????" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Ruční zbraně