Ruční zbraně
|
|
---|---|
ragaz: Obávám se, že nebyla pochopena přezdívka čet.Hrada... čet.Hrad: To chtěj 900doláčů za vz.47????? |
|
|
|
Fuky, to čoveče netuším..myslím, že mu to překopával nějak náš hauptmann (je povoláním puškař) a dával mu tam snad i jiný nadpažbí, svorky apod, aby to přípomínalo wehrmachťáckou K98. Prostě se tam dá nasadit bajonet...vypadá to podobně jako na vz.35 | |
|
|
Ale CZ 2000S vypadá taky pěkně a ta ráže 5,5mm - to musí pěkně štípat To vojáci na hradě vydělávají tak málo? |
|
|
|
ragaz napsal v č. 106: Dobrý, ale furt jsou to tak zhruba moje 2 měsíční platy Ale aspoň to má narozdíl od té CZ 200S nějakou hist. hodnotu "Při klesajícím kuzru doláče to zanedlouho nebude tak moc " |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 105: Při klesajícím kuzru doláče to zanedlouho nebude tak moc . Ale mě se líbí tato vzduchovka: www.czub.cz/_cz/pages/zbrane.php?type=CZ+200+S "No jasně, jen necelých 900 doláčů a může být naše. To je panečku sumička" |
|
|
|
ragaz napsal v č. 102: No jasně, jen necelých 900 doláčů a může být naše. To je panečku sumička "foto vzduchovky vz.35 a vz.47 " |
|
|
|
Aha, jakým způsobem má pušku pro bajonet přesně upravenou? | |
|
|
Jo jo, malinko jsem se seknul..hlavní rozdíl mezi vz. 35 a 47 jak jsem zjistil spočívá nejen v tom zásobníku na broky, ale především v tom, že bajonet jde nasadit na vz. 35, ale na vz. 47 už ne. Kolega od nás z klubu co má vz. 47 tam má dodatečnou úpravu pro bajonet (navíc pro bajonet Mauser) a já se tím nechal zmást. |
|
|
|
foto vzduchovky vz.35 a vz.47 -www.collectiblefirearms.com/AirGuns.html | |
|
|
Jakub Klíma: Nemáš někde její fotku? (vz.35) | |
|
|
GeorgRolf napsal v č. 98: je to vzduchovka vz. 35 "existuje ještě jedna starší verze vzduchovky (snad vz.36)" |
|
|
|
Streso napsal v č. 96: No, vzduchovku vz. 47 mám doma, ale na ten bajonet se tam, podle mě, musí udělat nějaká úprava aby tam šel nasadit. "Jde na ni nasadit bodák tuším vz.24." |
|
|
|
Jo jo, máš pravdu, může se na ní nasadit bajonet. Jestli si dobře vzpomínám, existuje ještě jedna starší verze vzduchovky (snad vz.36) a ta se vojenské karabině blíží ještě o trochu víc. Má taky elegantněji řešený zásobník na broky. | |
|
|
Já jsem ji naživo ještě neviděl. | |
|
|
Hned za miřidly směrem k natahovací páce je miska na broky krytá posouvajícím se plíškem.Nasypeš tam broky a pak jenom natahuješ a mačkáš spoušť. To jste vzduchovku vz.47 ještě neviděli? Jde na ni nasadit bodák tuším vz.24. |
|
|
|
DG: ad. kolotoče, blbost, ale to je jedno. Jo, tak dík moc. Odkud máš tu fotku? |
|
|
|
Fuky napsal v č. 93: A proč ne? Schválně se jdi na jaře podívat...
"Tak myslím, že vzduchovku vz.47 u kolotučů mít asi nebudou. "
Fuky napsal v č. 93: Samozřejmě že tohle natahuješ tou pákou, to není zlamovací vzduchovka. "Měl jsem namysli střelbu z této vzduchovky, né z jakékoliv jiné, jde mi o to, že se klasická vzduchovka při nabíjení láme, kdežto tahle na lámání fakt nevypadá..." |
|
|
|
Tak myslím, že vzduchovku vz.47 u kolotučů mít asi nebudou. Měl jsem namysli střelbu z této vzduchovky, né z jakékoliv jiné, jde mi o to, že se klasická vzduchovka při nabíjení láme, kdežto tahle na lámání fakt nevypadá... |
|
|
|
Fuky napsal v č. 91: Tak na to si nevzpomenu, je tomu hodně let co jsem z toho střílel naposled. Nemají tyhle potvory taky u kolotočů?"A jak je to vůbec s nabíjením vzduchovky?" Tuším, ale opravdu jen tuším, že se tam dalo nasypat několik broků a pak už to jenom stačilo klasicky natahovat. |
|
|
|
DG: Jo, díky moc, pomohls mi. Soudě podle obrázků je vzduchovka o něco kratší, ne? A jak je to vůbec s nabíjením vzduchovky? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Ruční zbraně