Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Willi: nenašiel som to vôbec nikde, odkiaľ si to zohnal ty? Nemôžu to mať v univerzitnej knižnici? | |
|
|
Čítali ste niekto knižku od Guida Knoppa: Hitlerova mládež? ak áno čo vy na ňu? | |
|
|
Andy nejak si prestal... | |
|
|
Andy napsal v č. 1380: JA zo serede a mám preskúmané v okolí všetky kkupectvá a beletria vôbec tam absentuje. Samá odborná literetúra. Pre DG akosa na to pozrieš "Z Bratislavy a na podobnú knihu som nenara" |
|
|
|
Willi napsal v č. 1379: Z Bratislavy a na podobnú knihu som nenarazil. "JE to dosť staré. Kukni internet, lebo v knihkupectvach som bol viacerych a nemali. Odkil si?" |
|
|
|
Andy napsal v č. 1378: JE to dosť staré. Kukni internet, lebo v knihkupectvach som bol viacerych a nemali. Odkil si? "Dá sa to kúpiť aj priamo v kníhkupectve, alebo len v internetovom obchode?" |
|
|
|
Willi napsal v č. 1377: Dá sa to kúpiť aj priamo v kníhkupectve, alebo len v internetovom obchode? "Je to po slovensky nie po česky a je dostupná. Vydavatelstvo Pravda ak sa nemýlim počkaj... áno Pravda." |
|
|
|
Andy napsal v č. 1376: Je to po slovensky nie po česky a je dostupná. Vydavatelstvo Pravda ak sa nemýlim počkaj... áno Pravda. "Je to dostupné aj na svk. trhu?" |
|
|
|
Willi napsal v č. 1374: Je to dostupné aj na svk. trhu? "Pozri si Blokáda od Čakovského." |
|
|
|
Tom napsal v č. 1370: LAgos aj to je vtej knižke O dobití Wake. "O dobytí Wake " |
|
|
|
Andy napsal v č. 1366: Pozri si Blokáda od Čakovského. "Chcel by som sa Vás spýtať, či nepoznáte nejakú knihu v češtine, zaoberajúcu sa oblasťou Leningradu v druhej svetovej vojne (postup skupiny armád Sever, obkľúčenie...)" |
|
|
|
Jasně. Hrbkové jsou prostě skvělá encyklopedie, která dá perfektní ucelený přehled o námořní válce za WW2 z jakým jsem se kdy setkal. Z toho důvodu samozřejmě nemusí být některé detaily nejpřesnější, mezi ta kvanta informací se něco ztratí. Každopádně by ale neměli v knihovně člověka zabývajícího se námořní válkou chybět. | |
|
|
Langos: Ivan a Jaroslav Hrbek "Krvavé oceány". Je to druhý díl. Celkem jsou čtyři: Salvy nad vlnami, Krvavé oceány, Námořní válka vrcholí a Vítězství přichází z moře. Je v nich kompletně popsaná WW2 na moři. Jako doplněk je potom k tomu kniha "Loďstva států účastnících se Druhé světové války", kde je seznam lodí. | |
|
|
Chcel by som sa Vás spýtať, či nepoznáte nejakú knihu v češtine, zaoberajúcu sa oblasťou Leningradu v druhej svetovej vojne (postup skupiny armád Sever, obkľúčenie...) něco je v Útoku na SSSR od vydavatelství Svojtka ale není toho moc(asi 40 stran) já sem tu knížku koupil za 69Kč v Levných knihách |
|
|
|
Chcel by som sa Vás spýtať, či nepoznáte nejakú knihu v češtine, zaoberajúcu sa oblasťou Leningradu v druhej svetovej vojne (postup skupiny armád Sever, obkľúčenie...) | |
|
|
Jo a teď jsem se byl kouknout na internetový obchod vltava.cz a ty Krvavý oceány jsou tam za 98 Kč. Samozřejmě ve slevě. Možná si to objednám. | |
|
|
Langos napsal v č. 1363: NEch sa páči. Dobrá kniha. "Jo? Tak po tom bych se měl podívat" |
|
|
|
Willi napsal v č. 1362: Jo? Tak po tom bych se měl podívat. "Od roku 1941 až po 1945 ale je to druhá časť nejakej knihy. Sú tam rôzne detajly ohladne posielania zásob američanov rusom-zbrane atd- a všetko o bojoch v atlantiku a pacifiku. a máš tam tuším aj tie boje na ostrovoch." |
|
|
|
Od roku 1941 až po 1945 ale je to druhá časť nejakej knihy. Sú tam rôzne detajly ohladne posielania zásob američanov rusom-zbrane atd- a všetko o bojoch v atlantiku a pacifiku. a máš tam tuším aj tie boje na ostrovoch. | |
|
|
Willi napsal v č. 1360: A co všechno v tý knížce je? "TAk to ti radím prečítať si Krvavé oceány." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii