Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Encyklopedie branné moci Republiky československé 1920–1938, J. Fidler, M. SlukaDvojice autorů, vojenských historiků, přináší na základě dlouhodobé archivní práce podrobné zmapování prvorepublikové armády od jednotlivých posádek, přes pevnosti, významné osobnosti, jednotlivé druhy zbraní, organizaci armády v historickém vývoji až po celkové zázemí včetně zbrojovek, administrativy a dalších náležitostí. Přehledně psaný a proodkazovaný text je doprovázen bohatým ilustračním doprovodem (dobová fota, nákresy, plány, distinkce, prapory...).Váz., velký formát, asi 890 stran, na 1 000 obr., barevná příloha, asi 1 500 Kč, ISBN 80–7277–256–2 je to na těch libri-stránkách v edičním plánu na rok 2005 |
|
|
|
Perry: Kde je prosím tě Encyklopedie Čsr...... na stránkách www.libri.cz- nemůžu to tam najít? | |
|
|
Tom napsal v č. 1510: takhle starý už bohužel ne, tenkrát sem to ještě neodebíral, byl jsem na vejšce a chodíl jsme si to číst do knihovny. "HaV 6/94" |
|
|
|
Chtěl bych si koupit VELKOU ENCYKLOPEDII ZBRANÍ 2. SV. VÁLKY, nemáte ji někdo? Nevim jestli stojí za to... | |
|
|
Perry napsal v č. 1507: "mbbb:škoda jen že to stojí 1500....nevím jestli se to vyplatí." obávám se, že se vyplatí
Perry napsal v č. 1507: jo docela je, odebírám to už léta "Mimochodem nevíš jestli je dobrý časopis Historie a Vojenství?" |
|
|
|
mbbb:škoda jen že to stojí 1500....nevím jestli se to vyplatí. Mimochodem nevíš jestli je dobrý časopis Historie a Vojenství? |
|
|
|
Perry: na to sem též docela zvědav | |
|
|
těším se HOOOODNĚ na ENCYKLOPEDIE BRANNÉ MOCI REPUBLIKY ČESKOSLOVENSKÉ 1918-1938... www.libri.cz | |
|
|
Co rikate na Tigridova Kapesniho pruvodce? | |
|
|
Prečítajte si meemoáre od Čujkova od Stalingradu po Berlín. Je to fakt husté. | |
|
|
Čítali ste niekto Velitelé tankových vojsk od Fortyho? Neviem či si ju mám kúpiť... | |
|
|
Beru to jako modelářský materiál, v tomto ohledu výborné...až na některé kamufláže...pobavili mě hlavně kamufláže Panthera F, dokonce i s KwK 43 | |
|
|
Co chtít od pšonků než 100% zopakované to, co již někdo napsal. Je to hezké, nicméně zbytečně roztahané. Pokud bych měl volit špičkovou literaturu na téma Panther, tak budu volit Spielbergera. Pokud ale chceš na každou subvariantu Panthera komplet výkres, neváhej. Mimochodem jaká bichle? Vždyť to má tuším pět dílů. |
|
|
|
Publikace Panther od Waldemara Trojcy...co si o ní myslíte? Obrovská bichle, výkresy, technika...je tam něco nového? | |
|
|
Perry napsal v č. 1495: o.k. "podle toho na kterou narazíš...jak který...75% jsou dobrý..." |
|
|
|
podle toho na kterou narazíš...jak který...75% jsou dobrý... | |
|
|
Perry napsal v č. 1493: jestli sou dobrý.... "jo slyšel jsem o tom proč" |
|
|
|
jo slyšel jsem o tom proč? | |
|
|
Znáte někdo brožury e edice přísně tajné???? | |
|
|
Dzin napsala v č. 1440: Docela nudná knížka co? Mám štěstí, že jsem si to četl na netu zdarma. Nic takovýho bych si nekoupil. A hlavně nechápu, proč kolem toho dělaj takovej povyk. Vždyť už je to za náma a nikdo si z toho nic nedělá. Teď se v klidu točí filmy i o Němcích (např. Železný kříž, dost se mi líbí) a je vidět, že si z toho už nikdo nic nedělá. Co se stalo, stalo se. Ale myslím že takovej Mein kampf nemůže nic ohrozit, sousedské nenávisti jsou za námi. Myslím, že ten Mein kampf se může v klidu prodávat, nebo už se normálně prodává? "Add Main Kampf: Musím se také přiznat, že toto je jedna z mála knih, které jsem spíše prolétl a přes veškerou snahu jsem ho nedokázal opravdu přečíst. Nějak jsem četl, potom jsem přeskočil část textu a četl dál a nějak zásadně se to na knize neprojevilo..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii