Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Zvláště mladšímu osazenstvu Fronty vřele doporučuji zde několikrát propagovanou horkou novinku vyšlou ve FORT Printu, knihu "Finanční stráž československá 1918-1938". Právě jí louskám a moc se mi líbí, ačkoli jsem jinak silně "na éra" Je to mnohem lepší čtivo, než plačtivé teutonské memoáry a podobné sračky |
|
|
|
dusab napsal v č. 1531: Stopercentna kniha, trochu kratka ale to nevadi. Kupuj to sa vazne oplati prednedavnom som ju docital. Recenziu najdes na stranke ikaru... "Necital niekto knihu: Stalingrad od Guida Knoppa? Oplati sa kupit? Prosim o nejaku recenziu. Dik" |
|
|
|
Necital niekto knihu: Stalingrad od Guida Knoppa? Oplati sa kupit? Prosim o nejaku recenziu. Dik | |
|
|
OK | |
|
|
Perry napsal v č. 1528: "jinak mezi náma všechno dobrý OK?" ??????????????????? proč by nemělo???? právě odjíždím na sever, kdyžtak mi mejlni po neděli já ti něco k tomu napíšu |
|
|
|
a mimojiné jsem tohle už viděl jinak mezi náma všechno dobrý OK? |
|
|
|
já taky když něco hledám tak taky zadám do webového vyhledavače patřičné klíčové slovo | |
|
|
Perry, když já třeba něco hledám, zadám patřičná slova do webového vyhledávače - zkus to, mimo jiné se ti objeví tohle: www.militarymuseum.cz/cz/cz/hav.php i když to nejsou nejposlednější informace na tom linku |
|
|
|
sorry mbbb,u nás v knihovně to nemaj...proto sháním informace na frontě...kde jinde také... | |
|
|
Perry napsal v č. 1523: Perry, nezlob se na mě, ale já už to nebudu po třetí tahat ze skříně. Půjč si jeden ročník v knihovně a uvidíš. Sorry, ale fakt nemám čas, balím na tui Světlou. "asi si ho předplatím...vychází jednou za tři měsíce viď?...co tam je za rubriky?" |
|
|
|
asi si ho předplatím...vychází jednou za tři měsíce viď?...co tam je prosím např. za rubriky? | |
|
|
Perry napsal v č. 1521: formát A4, kolem 150 - teď je již 2 roky v novém barevném provedení na křídovém papíře, vzhledově to vypadá líp "kolik ten časák asi má stránek?" |
|
|
|
mbbb: sorry ...kolik ten časák asi má stránek? | |
|
|
Perry napsal v č. 1515: tak to bejvá i se zákony a jinými věcmi v této republice....... "Špatná zpráva pro všechny fanoušky ČSR a hlavně její armády...vydání již dříve zmíněné publikace Encyklopedie branné moci Republiky československé 1920–1938 bylo přesunuto z 20.září 2005 na rok 2006 " |
|
|
|
Perry napsal v č. 1515: to se dalo čekat "Špatná zpráva pro všechny fanoušky ČSR a hlavně její armády...vydání již dříve zmíněné publikace Encyklopedie branné moci Republiky československé 1920–1938 bylo přesunuto z 20.září 2005 na rok 2006 " |
|
|
|
Perry napsal v č. 1516: viz 1508 "Nevíte někdo jestli je dobrej časopis Historie a Vojenství?" |
|
|
|
Perry napsal v č. 1516: Komu dobrý komu zlý "Nevíte někdo jestli je dobrej časopis Historie a Vojenství?" |
|
|
|
Nevíte někdo jestli je dobrej časopis Historie a Vojenství? | |
|
|
Špatná zpráva pro všechny fanoušky ČSR a hlavně její armády...vydání již dříve zmíněné publikace Encyklopedie branné moci Republiky československé 1920–1938 bylo přesunuto z 20.září 2005 na rok 2006 :- ( |
|
|
|
mbbb: dík |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii