Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Pod stromečkem jsem našel Podraz na Hitlera a Hesse. Jsem velmi zvědav, o čem se v této knize dočtu. | |
|
|
Willi napsal v č. 1898: povím, že ses na tu stránku špatně díval - za jménem autora je odkaz s životopisem "oplatilo by ssa spravit nejaky jeho zivotopis co povis?" |
|
|
|
Langos: Ano, je. | |
|
|
Meziknihovní výpůjční služba to jistí. Doporučuju pro navštívit www.stk.cz a podívat se, co všechno se u nás dá v knihovnách taky najít. Super služba je rovněž virtuální Polytechnická knihovna. | |
|
|
Ale stejně je to jedna z mála knih, kterou máme v městský knihovně. | |
|
|
Tom napsal v č. 1900: Jak to? Je nějaká pochyná? "Neber ale "Japonsko triumfuje" - na to je škoda peněz " |
|
|
|
Langos napsal v č. 1899: Vydal OLDAG roku 2000. Taky dobrá volba. Neber ale "Japonsko triumfuje" - na to je škoda peněz "Japonsko ve válce od Hoyta" |
|
|
|
Tom napsal v č. 1897: Ještě schánim Japonsko ve válce od Hoyta. "To Ti chválím." |
|
|
|
hartmann na googli som nic nenasiel poriadne.....oplatilo by ssa spravit nejaky jeho zivotopis co povis? | |
|
|
Mě přišla knížka Obrněná technika 5.Akorát táta se pak divil, kde jsou ty naše lehký tanky.Ježíšek si asi nepřečetl, že jsou až v šestým díle | |
|
|
Mě zase Válečníci vycházejícího slunce a Válka končí v Pacifiku II Dobývání Okinawy. Sám jsem si to dokonce objednal. | |
|
|
Tak copak vám přinesl ježíšek? Mě kromě jiného knihu "Největší Žukovova porážka" od D.M. Glantze a "Příčiny WW2" od A.J.P. Taylora. | |
|
|
bubu: furt Willi: googli |
|
|
|
Hartman:jak dlouho to tam bude? | |
|
|
Ale ty kapitoly vypadají zajímavě.... určitě lepší než 5. díl Harryho Pottera | |
|
|
hartmann nemas link na spravu o jeho smrti? | |
|
|
Děkujeme Ježíšku ! | |
|
|
Tak Hodina mrtvých očí už je kompletní, i s info o autorovi, který před pár dny zemřel. Budiž to tedy dárek k Vánocům pro vás a pro něj k uctění památky hartmann.valka.cz/fotogalerie/upload/hodina/ |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 1881: "No potěš pánbůh,to má aleaspoň 10 dílů,a každý díl po 1000 stránkách...." Není to spíš jenom taková kronika, ve které je napsáno, co se dělo v jednotlivých dnech? Je to napsáno akorát heslovitě, je to rozdělený na pár kapitol a povídání je akorát na začátku každý tý kapitoly? Takovou podobnou knížku mám doma. Rozdělena na pět kapitol, tedy každá kapitola je jedno období, tak jak byla válka rozdělena, a menší povídání je jen na začátku kapitoly, jinak je pak ke každýmu dni napsáno, co se přesně dělo na všech frontách, ale jen, jak jsem říkal, heslovitě. Platí to i pro tuhle
Panzershrek napsal v č. 1876: knížku nebo je trochu jiná? "Druhá světová válka Den po Dni " |
|
|
|
No těch stránek je spíš 365
Tak jak to tedy vypadá? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii