Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Rixen napsal v č. 1941: Ja tu knihu poznam a vobec nemam pocit,ze kvoli tomu,ze sa autor venuje roznym druhom zbrani by to malo byt nekvalitne. V tejto knihe je fakt vsetko a myslim si, ze tak akurat ako treba, niekedy az privela. Je pravda, ze cena je trochu vysoka, no ta kniha ma 544 stran formatu A4 a je tam kopa obrazkov. Podla mna je to vyborna encyklopedia. " Znáte encyklopedii Zbraně WWII?" |
|
|
|
Rixen napsal v č. 1950: Tak to ne! "za 900Kč" |
|
|
|
Rixen napsal v č. 1948: Když někdo popisuje moc různých zbraní (tanky,samopaly,děla,lodě,letadla) tak je vcelku jasný,že zbrani je věnováno méně a většinou autor někde občas udělá chybu, než když se věnuje jednomu celku. "Jak nevalná kvalita" |
|
|
|
Langos: Já sem ju koupil v Globusu v létě za 900Kč | |
|
|
A za kolik je tak ta Encyklopedie a kde by byla k sehnání? | |
|
|
Worchester: Jak nevalná kvalita | |
|
|
Rixen:Takže nevalná kvalita..... | |
|
|
Worchester: Jestli chceš vypsat nějaké zbraně tak Ti je vypíšu. | |
|
|
Worchester: Všechny zbraně- no skoro všechny - která byly ppoužity ve WWII. Tanky, Stíhače, Samohybná děla, Všechny druhy dělostřelectva, nákladní auta, Stíhací letouny, lehké a těžké bombardéry, loďstvo, Jo a taky pistole a revolvery, samopaly, pušky, plamenomety. a plno dalších zbraní | |
|
|
Rixen: Jaké tématické celky obsahuje tato kniha? PS:Díky za upozornění. |
|
|
|
Worchester: Jo tak tu si kup, ale bacha mě se po pár dnech trochu pokazila vazba | |
|
|
Rixen: Uvažuji o koupi. | |
|
|
Znáte encyklopedii Zbraně WWII? | |
|
|
Dnes jsem objevil zajímavou knihu DĚJINY FIRMY SELLIER-BELLOT od JINDŘICHA HÝKELA a VLADIMÍRA KARLICKÉHO od nakladatelství NAŠE VOJSKO. Kniha vyšla v polovině prosince 2005. | |
|
|
karaya1 napsal v č. 1918: Mne sa na tom pacilo to, ze tam opisuje vsetky tie udalosti takym putavym sposobom. Velmi lahko si viem podla toho opisu urobit predstavu."Zkusil bys vyjádřit, čím se Ti líbila?" Ale jedna vec sa mi na tychto knihach NEPACI - neviem, ci ste to niekto spozorovali, ale autor je velmi zatazeny na Montgomeryho. Vsetky neuspechy zvaluje na jeho snahu urychlene skoncit vojnu, a na jeho "odvazne" plany... |
|
|
|
caw....pisem:
|
|
|
|
nie...idu podla abecedy...mohu ti vypsat jednotlivé osoby, ktre su ta popsany chces? To ndraha: Ta knizka sa oplati, ver mi... |
|
|
|
A jak jsou v té knížce ty osobnosti popisovány, je tam i nějaká tabulak?? nebo jak | |
|
|
Tak když ta kniha zbudila takovej aplaus, tak si ji zajedu koupit. | |
|
|
Rixen napsal v č. 1919: Tak tuhle knížku mám právě teď doma a musím říct že přináší velmi zajímavé informace o německých velitelích. Mohu jen doporučit "Hitlerovi žoldnéři" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii